|
Nu esti logat.
Vreau sa stiu!!!!!!!!!!#1 2009-08-06 15:53:43
vreau sa stiu!!!!!!!!!!buna sunt cam noua pe aici si iau acc (novynette) de 7 zile, as vrea sa stiu ce sunt alea scaune moi eu sunt noua si nu stiu prea multe despre acc.acc mi lea recomandat medicul de la cabinetul de planificare familiara.ma scuzati de intrebare dar sunt noasa. Offline #2 2009-08-06 16:07:24
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!scaune moi = diaree Offline #3 2009-08-06 16:07:29
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!Scaune moi = diaree. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-08-06 16:15:28
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!Aha ok multumesc de raspuns si ce voiam sa va mai intreb... dak iau patila cu o ora inainte de ora obijnuita (adica eu normal o iau la 22 si am luate la 21) ii ceva problema???? Offline #5 2009-08-06 16:17:48
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!nu Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-06 16:28:51
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!multumesc vroeiam sa mai stiu o chestie in legatura cu novynette... in alea 7 zile de pauza is ptrotejata dak fac dragoste???nu treba sa ma protejes suplimentar????...si cand incep al doilea blistier incep tot de cand imi vine mentstruatia???? Offline #7 2009-08-06 16:47:06
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!Buna.Am si eu o problema la care va rog sa imi raspundeti.Timp de 6 luni nu am avut relatii sexuale cu prietena mea.Acum o luna am avut 1 singura data si apoi ei i`a intarziat menstruatia aproximativ 1 saptamana.I`a venit pe urma dar am tras o sperietura zdravana pentru ca ei ii venea regulat.Acum 1 sapt am avut iar relatii sexuale protejat dar dupa ejaculare(afara si in prezervativ) si dupa aruncarea prezervativului,am avut un moment de 'preludiu' sa`i spun asa in care am penetrat`o cu degetul.Fapt care m`a facut sa`mi fie frica,gandindu`ma k poate a ramas vreun spermatozoid pe deget si a avut loc fecundarea(desi eu m`am spalat pe maini dupa aruncarea prezervativului).Menstruatia ar trebui sa ii vina prin 11-12,dar deja are simptomele de dinaintea menstruatiei.Nu e prea devreme sa le aibe? MI`e teama sa nu fi ramas insarcinata.Ar fi putut avea loc fecundarea doar din atat?Va rog sa imi dati un sfat in privinta asta.Multumesc Offline #8 2009-08-06 16:49:30
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!natasa : esti protejata si in pauza, faci pauza 7 zile si in a 8a zi incepi folia noua Offline #9 2009-08-06 16:51:59
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!pai daca te-ai spalat pe maini si nu te-ai mai atins dupa aia, n-are cum sa fi ramas! sa astepte menstruatia linistita! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #10 2009-08-06 17:03:39
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!Ea e linistita dar eu nu.nu vreau sa trec printr`un avort,mai ales k ea abia in octombrie va face 18...ma confuza faptul k ii intarzie menstruatia.multumesc pentru raspunsuri! Offline #11 2009-08-06 17:05:17
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!multumesc frumos de informati sunteti de mare ajutor pentru incepatori ca mine...MULTUMESC INCO DATA Offline #12 2009-08-06 18:43:15
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!chiar daca mi`au ramas cativa spermatozoizi pe deget si m`am spalat pe mana e vreo sansa k ei sa fi ramas activi si sa se produca fecundarea? sunt foarte stresat in privinta asta,simt k innebunesc.nu stiu la ce sa ma mai gandesc Offline #13 2009-08-06 18:52:50
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!si eu o intrebare. aseara mi`a venit sa vomit f rau. de ce, de la ac? dar pana acum de 11 zile nu am avut absolut nimic, decat m a durut f puttiiin capul in prima zi. si aseara mi a venit sa vomit imediat dupa ce am luat antibiotic, cel de la 6 dimi. si pastila de ac a fost luata la 21 : 00 zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #14 2009-08-06 19:01:40
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!
nu e nicio sansa
daca esti in primele 3 luni de administrare poate fi si din cauza lor Offline #15 2009-08-06 19:03:35
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!Multumesc mult pentru raspunsuri!!!Sunteti niste persoane Exceptionale ! Offline #17 2009-08-06 19:27:10
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!ms si eu zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #18 2009-08-08 16:15:28
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!Buna din nou.am o intrebare pt voi.dupa intamplarea care am avut`o cu prietena mea,despre care am vb zilele trecute(se poate vedea mai sus),am inceput sa fiu tot mai stresat si nelinistit.ea mi`a spus k are o menstruatie dereglata,nu i`a venit niciodata normal si i`a intarziat de fiecare data.luna asta ar trebui sa ii vina dupa data de 12,dar de 2 zile imi spune k are simptomele de dinaintea menstruatiei.e normal sa ii vina mai repede? mie mi`e teama sa nu fie vorba de o sarcina.va rog sa ma ajutati cu un sfat! multumesc :-< Offline #19 2009-08-08 16:51:54
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!Daca nu are un ciclu regulat, e normal si sa-i vina mai devreme si la fel de normal sa-i si intarzie.Deci stai linistit si linisteste-o si pe ea k nu se pune problema unei sarcini. Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|