|
Nu esti logat.
Yahoo Groups#1 2009-08-06 15:54:23
Yahoo GroupsVreau si eu sa stiu cum se procedeaza cu yahoo groups. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2009-08-06 16:03:11
Re: Yahoo GroupsSi eu sunt inscrisa in mai multe grupuri yahoo, insa n-am trimis niciodata mail pe grup. Dar de fiecare data cand primesc mailuri, la sender imi apare numele grupului intre paranteze drepte, de ex: [Numele]. Deci ma gandesc ca daca vrei sa trimiti un mail grupului, pui in campul " to" numele grupului intre paranteze drepte. Offline #3 2009-08-06 16:42:48
Re: Yahoo Groupsyo am trimis. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #4 2009-08-06 17:12:49
Re: Yahoo Groupsca sa trimiti un e-mail tuturor celor inscrisi pe grup pui in spatiul pt adr de e-mail adresa de grup. toti care sunt pe acel grup vor primi pe mail ce ai trimis tu. Offline #5 2009-08-06 20:03:18
Re: Yahoo GroupsDeci eu am adresa asta spre exemplu Studenti-Marketing@yahoogroups.com "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|