|
Nu esti logat.
5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatul-2#20 2009-08-07 15:05:54
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatulheimdall, cum reusesti sa ai gandirea asta asa sanatoasa? Offline #21 2009-08-07 15:14:59
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatul
perfect de acord Offline #22 2009-08-07 16:13:43
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatulmie nu imi e decat de maik-sa in rest,no problem Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #23 2009-08-07 16:16:47Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatulEu am problema cu mamica mea, nu cu a lui, sau maica vitrega a lui, sau bunica. Toate sunt niste dragute. Probleme am cu mama mea, la care cred ca daca vin cu printul angliei poleit in aur, si tapetat cu diplome de la toate facultatile de renume din lume, tot nu ar fi destul Si restul nu prea exista. El fu un crai inaintea mea, deci fostele prietene... nu exista muhaha Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-08-07 16:23:13) Offline #24 2009-08-07 16:37:50
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatulcu niciuna din cele 5 n-am intampinat pb pana in momentul asta ... mamicile is ft ok, desi dc as analiza mai profund as gasi niste "microneregularitati" dar nu se merita sa despic firul in 16, bunicutele asteapta nunta si stranepotii , prietene flacaul nu are , fostele is in sertarasul lor si cu lacatul pus toate prietenele mele is puse pe maritis deci slabe sanse ... concluzionam : viata e roz! Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-07 16:53:18
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatuldoar mami mea e pb.and onee big one They can because they think they can. Offline #26 2009-08-07 17:02:25
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatulnici eu nu am treaba cu cele 5. totul e ok Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #27 2009-08-07 17:57:37
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatuloff eu cu 'soacrele" pan' acu' m-am inteles mai bine de cat cu "odorasii" lor Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #28 2009-08-07 18:27:48
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatulAm o problema cu ma-sa... ca nu face nimic. Il foloseste pe el de scalv,sa ii aduca si sa ii ia de toate,da' ea nu gateste,nu spala,cu calca,nu face curat,nu face nimic... Offline #29 2009-08-07 18:59:33
exact (dupa cum vad, si tu te abtii referitor la mame ca si eu am avut o tentativa de a edita si sa zic "clisee, da' nitel adevar referitor la mame... ambele ) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #30 2009-08-07 19:03:14
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatulpai la mame... cum ti-o fi norocul aici nu prea ai ce schimba Offline #31 2009-08-07 19:04:28
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatulsi apropo de frumoasele din lume -gen scarlett ,angelina,jessica...hai sa fim serioase dak voi v-ati vedea idealurile masculine gen johnny depp,robert pattison,etc,etc fiecare cu ale ei ce ati face? tot aia Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-08-07 19:06:18) They can because they think they can. Offline #32 2009-08-07 22:26:29
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatulce bine de voi ca ...mai aveti parte de ceva adrenalina!!!...la mine s-au cumintit toateeeeeeeeeee!!!...deja e plictiseala la capitolul asta....ca e prea mult "dulce"!!! Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #33 2009-08-07 22:33:03
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatulandora sincere felicitari,dar trebuie sa recunosc ca este si putina invidie ).chiar ai reusit sa impaci pe toata lumea..si eu credeam ca e imposibil.felicitari! Ultima oara a fost editat de dark_assik (2009-08-07 22:34:06) "It's cold outside but between us it's worse.." Offline #34 2009-08-07 22:44:42
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatulce topic distractiv Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #35 2009-08-07 23:17:50
vei putea si tu sa faci la fel!!! dar trebuie sa ai un caracter puternic ,....sa fii putin egoista, iar relatia ta sa fie sincera si deschisa!!!..al meu e foarte incantat ca nu are batai de cap din partea femeilor......ii sunt deajuns eu Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #36 2009-08-07 23:34:00
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatultare eu am "norocul" sa aiba si bunica cu foste...nu am avut si nu am probleme...cu prietena buna de-a lui am avur ceva de furca iar prietena de-a mea sau mama,no problem expect the worst , hope for the best! Offline #37 2009-08-08 10:24:57
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatulal meu are si amice dar de ele nu am frica nici de fostele iubite nu am frica dar nu le suport miau picat urate.(da asa fara motiv) mam nu are incredere in relatia noastra (dar nu ma intereseaza )at cand aduce vb ii spun simpliu vom trai si vom vedea ....iar mama lui e o doolce (desi ma ofticat odata k ia spus lu iubi la o cearta cand la vazut plangand "fete nu mai sunt" si faza asta ma ofticat )in rest iubi spune k din toate numai pe me ma ma cunoscut si k ii place cum is .....sorsa e o doolce are 28 de ani si am innebunito cu paranoile mele....frasu ma mai oftica pt k mil corupe....sormea nu ii vine sa creada k in sfarsit miam gasit si eu un baiat calumea....din fericire eu cu nici o prietena nu ne potrivim la gusturi(doar o fosta de a lui care e si o destul de buna prietena si care mai ieseam eu el ea si o alta colega dar ma ofticat o faza si de atunci am decis sa nu mai iesim cu ea pt k iubi se duce cu ea acasa k is din aceelasi cartier)...in rest nu am probleme Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #38 2009-08-08 12:11:31
Re: 5 femei de care trebuia sa-ti pazesti barbatul"puteai mai mult fata mea" ... daaa... ma regasesc Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|