homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test de sarcina

#1 2009-08-07 23:40:57

Georgivlas
New member
Inregistrat: 2009-01-06

test de sarcina

Hello! As dori sa stiu cand trebuie facut un test de sarcina pentru ca rezultatul lui sa fie unul corect? Eu am cumparat un Sure Check si pe el scrie ca e eficient inca din prima zi de intarziere a menstruatiei. Eu mai am o saptamana pana atunci si n-as vrea sa mai astept atat. Daca il fac acum , poate da un rezultat eronat? Si daca am avut contact sexual in seara dinainte de a face testul, e posibil ca rezultatul testului sa fie influentat de asta?

#2 2009-08-08 00:15:47

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: test de sarcina

testul se face la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la o saptamana de la intarzierea menstrei

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#3 2009-08-11 07:42:01

krisssstina
New member
Inregistrat: 2009-02-28

pe sure check spune ca se poate face in orice perioada a zilei ...daca il faci seara de exemplu, poate da rezultate gresite?

#4 2009-08-11 09:47:02

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

dely a scris:

poti fi insarcinata in 3 luni si sa nu ti dai seama?

nu prea cred...

#5 2009-08-11 23:16:28

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

dely a scris:

poti fi insarcinata in 3 luni si sa nu ti dai seama?

La ce anume te referi ? Sa nu iti dai seama la modul ca .. sa nu ai niciun simptom .. sau sa dea gres testul ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#6 2009-08-12 00:48:40

nice_day
Membru
Inregistrat: 2009-08-11

ar fi trebuie sa mi vina ciclu acum 2 zile pt k am ff regulat, am facut 2 teste si ambele sunt negative, oare ar putea sa greseasca testele? a trecut o luna de la contactul cu risc. park ma apuca si greturile de la atata stres

#7 2009-08-12 08:43:20

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca testele sunt negative nu e sarcina
in plus, am citit la alt topic ca iei ac. menstruatia poate sa vina in oricare din cele 7 zile de pauza.

#8 2009-08-12 11:08:28

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

dely e aproape imposibil ....si eu gandeam la fel facusem 5 teste toate negative vreo 3 menstruatii si vreo 3 luni de pauza si eu credeam k tot insarcinata is rotfl

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#9 2009-08-12 11:12:07

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

cat de repede pot aparea simptomele unei sarcini? lol banuiesc ca nu la 2-3 saptamani de la contact ... (devildelia, cred ca mam molipsit cu paranoia lol )

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#10 2009-08-12 11:14:31

d3vildelia
Hero member

simptome pot apareea si in cateva zile eu una asa am citit in multe locuri big_smile aq nus dar ce sa intamplat luna??

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#11 2009-08-12 11:18:57

d3vildelia
Hero member

rotfl simplu nu mam mai gandit ude cand iau ac mam linistit mult rar ma apuca paranoile...dar aq is 100% sigura k nu am nik au trecut aproape 5 luni de atunci si vreo 6-7 menstre 5 teste nerative....poi u de ce nu mai faci un test si dak iese si asta neg sigur nu e nik si nu menstra inchisa nu te mai gandi k e nus ce k si eu am facut la fel k tot asa o aveam inchisa pe perioada aia si intram in panik probabil e vb de o careala sau na nu te mai gandi la satcina pt k sigur nu esti

#12 2009-08-12 11:20:29

Lunatica
Full member

abia ieri a inceput sa curga putin (ieri fiind prima zi de pastile) ... azi pare sa vrea mai mult ... avusesem niste scaune inainte de contact, da nu imi amintesc daca trecuse o sapt de pastile sau nu, oricum cel putin 5 trecuse ... anyway, tot stresata sunt eu ... ma deranjeaza ca vine asa tz (asa are obiceiul). cum melleva sunt asemanatoare cu diane, si ele au doar ca rol secundar contraceptia, am inceput sa o iau razna. de 2 nopti nu prea dorm, si mi se face rau, si imi vine sa vars. dar mie oricum mi se face rau cand sunt f stresata. plus de asta, beau dimineata apa cu jumate de lamaie (si am gastrita.. deci poate fi un reflex). anyway, innebunesc lol si ma gandesc daca sa fac un test sau nu ...

#13 2009-08-12 11:26:30

d3vildelia
Hero member

poi eu nu prea am inteles iei ac\?? sau cum k nu inteleg??

#14 2009-08-12 11:27:51

Lunatica
Full member

cine? big_smile eu? da smile

#15 2009-08-12 11:29:34

d3vildelia
Hero member

da u luna poi dak iei pastile nu iti fa griji...eu ma uita la sormea nu isi face griji niciodata si nu are nik

#16 2009-08-12 11:31:42

Lunatica
Full member

iau, dar dc nu vine klumea? grater ... nush ... vad cum fac sa imi fac un test maine ... dar cu ai mei acasa, e f greu grater .... nu mai pot sta cu stres ... daca fac in mojlocul zilei are ceva? lol ... sunt gata sa merg in baie la mcdonalds sa il fac rotfl o iau razna ... sad

#17 2009-08-12 11:34:16

d3vildelia
Hero member

poate e de la pastile schimbale....de ce sa nu il faci dimineatza acasa??? si eu il faceam cu ai mei acasa imi puneam ceasl sa sune pe la 5 si ma duceam la baie:D

#18 2009-08-12 11:35:35

d3vildelia
Hero member

dely nu te mai stresa k nu e bine eu nu ma mai stresez si de cand am aflat k eram suspecta de hepatita de la stres

#19 2009-08-12 11:37:11

Lunatica
Full member

nu ... da stii cum e ... cand te ascunzi ... parca toate se intampla atunci sad ... daca a fost ultimul contact in 28 iulie ...si deja a trecut sapt de pauza ... iese corect ... nu?

are ceva daca iau un distonocalm? influenteaza cu ceva testul sau efectul ac?

Ultima oara a fost editat de Lunatica (2009-08-12 11:39:06)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.