homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema delicata

#1 2009-08-08 22:37:53

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

o problema delicata

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-02-11 19:36:29)

bebe V., soarele si luna

#2 2009-08-08 22:44:58

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Re: o problema delicata

incearca sa`l calmezi, sa stai cat mai mult timp cu el caci astfel nu se va mai gandi atat de mult la problemele de acasa.. explica`i ca poate vorbi cu tatal lui si`i poate da anumite sfaturi (in momentele in care e lucid bineinteles)..

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#3 2009-08-09 12:24:00

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu cred ca ar trebui sa vorbeasca cu mama lui, sa o convinga sa il paraseasca pe tatal lui in conditiile pe care le descrii butter

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#4 2009-08-09 12:31:51

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

cam la fel e situatia si in familia prietenului meu. tatal lui bea de foarte mult timp, dar din cate mi-a spus nu e violent. parintii lui nu mai dorm in acelasi pat cam de 15ani neutral
acum 3 saptamani, l-au obligat practic sa mearga cu ei la munte, cu corturile, intr`o statiune uitata de lume. eram cu ai mei la cumparaturi si m-a sunat plangand, si imi spunea ca nu mai pleaca nicaieri fara mine, ca se plictiseste acolo unde erau.. pur si simplu ei nu comunica, ca o familie. de fiecare data cand vine la mine, ai mei il opresc la masa ptr ca ii stiu situatia.. cand am implinit un an de cand suntem impreuna, mi-a spus ca ma considera pe mine facand parte din familia lui, mai mult decat propriul lui tata.
el nu stie ce inseama sarbatori de paste, de craciun, revelioane, sau pur si simplu zile de nastere, sau omonastice, si nu pentru ca nu si-ar fi permis, ci pentru ca nu su fost o familie niciodata..
imi pare foarte rau ptr el, si incerc sa ii fiu altaturi in masura in care pot.  i-am spus sa incerce sa comunice cu ei, dar daca nu are cu cine.. sad

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#5 2009-08-09 13:34:14

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Katalyna2311 a scris:

guesswho nu se rezolva nimic chiar daca o sa vb cu tatal lui sad in primul rand acesta nici macar nu o sa accepte de la fiul sau un sfat in legatura cu aceasta problema. singura solutie pentru rezolvarea problemei este divortul si plecatul din acea casa.
april sunset tu trebuie sa ii arati ca esti langa el, ca are parte de sustinerea ta. in astfel de momente are nevoie de o persoana care sa il inteleaga, sa il ia in brate, sa il lase sa se descarce.

mno, ma gandeam ca nu`i chiar asa, adica va accepta sfaturi hmm dar pana la urma e taicasu` si nush in ce masura va pleca din casa aia. ca banuiesc ca`l iubeste  neutral

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Publicitate

loading...

#6 2009-08-09 14:30:22

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Nu poti decat sa il sustii, si daca ai tai il plac eventual sa le spui si lor situatia, si sa il invitati mai des la masa, de sarbatori, la zile de nastere, ca sa simta ca intra intr-o noua familie, si poate sa uite putin de supararile lui.

#7 2009-08-09 15:37:31

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Off, si ai mei sunt genul alor tai... dar am zis astsa ca mai exista si parinti intelegatori cand vine vba de asta.

#8 2009-08-09 15:39:22

star.child
Full member

credeam ce sunt singura care are prieten cu probleme de genul.
cu banii, la fel si al meu, primeste de la mama lui, pe furis de taica`su, ca probabil ar dispera daca ar stii cati bani ii da. dar nu ii da mult, ii da cat poate. daca vrea sa ia masina sa ne plimbam si noi, tre sa isi faca programare la taica`su, ca omu` se duce de 2-3 ori la pescuit pe saptamana.
si stii ce am eu cu oamenii astia? ma deranjeaza ca se poarta asa cu unicul lor copil. ma, daca ar avea mai multi ai mai zice. dar cand ai unul singur.. va certati in particular, si impreuna ii oferiti totul. si sunt 100% sigura pe prietenul meu l-au marcat toate astea.. mi-a povestit ca atunci cand era mic, gen 4-5 ani, mama lui lucra in ture, iar taica`so termina serviciul la 4, dar venea noaptea acasa, ptr ca umbla dupa femei neutral, iar el ramanea singur acasa, ii punea singura sa manance, iesea singur afara neutral..
de 1an si 8luni, de cand suntem impreuna, parintii lui, nici macar nu au intrebat de mine, asa.. sa afle si ei cu cine iese el, nici nu mai vorbesc de posibilitatea de a ma cunoaste. ma stiu dintr`o poza cu noi 2, pe care i-am facut`o eu cadou intr`o rama. maica`sa stie cum ma cheama, si cateva detalii despre mine, iar taica`so stie ca el are "gagica" si iese cu ea in oras. neutral atat..

Ultima oara a fost editat de star.child (2009-08-09 15:40:30)

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#9 2009-08-09 15:44:10

star.child
Full member

april sunset a scris:

abia asteapta sa inceapa facultatea, sa plece, cu toate ca ii este greu departe de mine, dar ne-am obisnuit. a spus ca daca nu as fi eu, nu ar mai veni deloc acasa in timpul anului sad

incepe facultatea acum, in toamna?

#10 2009-08-09 15:44:34

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

da, trece in anul 2

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-08-09 15:44:59)

bebe V., soarele si luna

#11 2009-08-09 15:49:50

star.child
Full member

al meu incepe cls a 12a. dupa ce da bacul, planuieste sa se angajeze, sa aiba bani, putini, dar sa fie ai lui.
vrea sa se faca inginer auto, si ptr asta vrea sa intre la fac, la buget, ptr ca mi-a zis ca nu stie daca ai lui ar avea bani sa ii dea ptr facultate daca ar intra la taxa neutral am ramas interzisa cand mi-a spus neutral i-as da eu bani daca as avea..
cum sa ii spui copilului tau " vrei sa ai o cariera, intra la buget. daca nu, fa`te maturator de strada" neutral (ma rog, nu i-a zis asta, dar cam asa ar veni.. )

#12 2009-08-09 16:09:30

star.child
Full member

ma bucur ca am cu cine sa mai discut despre asta, mai vad si alte pareri. smile toate prietenele mele au iubiti cu masini personale de firma, si care vin din familii bune.. nu am cu cine sa mai discut, doar cu mami, cateodata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.