|
Nu esti logat.
Siofor#1 2009-08-09 00:31:47
SioforFetele, de curand am fost la endocrinolog si mi-a recomandat (in urma unei ecografii transvaginale si a unor analize: TSH, prolactina, progesteron + toate analizele la sange pe care le am din decembrie) Siofor 850 (10/luna timp de 3 luni) si Diane35 (pt 6 luni). when the pomp lights up,you shoot. Offline #2 2009-08-09 14:01:27
Re: Sioforam sa las link doctoressei Offline #3 2009-08-09 14:59:49
Re: Sioformersi lady when the pomp lights up,you shoot. Offline #4 2009-08-09 22:38:16
Re: SioforExista o legatura intre ovarele micropolichistice si sindromul rezistentei la insulina ( care este un fel de predispozitie la diabet), asa ca nu este ciudat faptul ca ti-a dat un medicament pt diabet. Pofta constanta de dulce in acest context nu e tocmai ok...iar faptul ca glicemia este normala nu e o garantie...Sunt probabil niste elemente care i-au dat de gandit doctorului...Stai linistita, ca medicament "de diabet" nu inseamna ca scade pur si simplu glicemia, ci ca regleaza anumite mecanisme. Acum sa nu te sperii, ca sunt foarte multi oameni care au sindromul rezistentei la insulina, iar dintre ei putini fac diabet, iar daca o fac, se intampla la batranete, etc. Offline #5 2009-08-09 22:45:49
Re: Sioforsi eu am avut ovare micropolichistice si am luat diane 6 luni, pauza 3 ca asa a spus medicul si inca 6 luni dupa acea pauza si pe langa faptul ca m-am simtit extraordinar cu ele am si scapat de chisturi. dar daca doctorul la care ai fost ti-a recomandat si acel siofor pe langa diane poate vorba lui rose i-a dat lui ceva de gandit de a hotarat sa iti dea 2 tratamente V., soarele si luna Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-10 11:07:01
Re: Siofor
lucrurile nu stau chiar asa....ma rog..... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2009-08-10 18:21:13
Re: SioforMutumesc frumos pt raspusuri. M-am uitat din nou pe ecografie..ovare micropolichistice scrie. Am intrebat de eficacitatea Dianelor, fiindca nu vroiam sa ma trezesc cu surprize..in toata combinatia asta cu Siofor. when the pomp lights up,you shoot. Offline #8 2009-08-11 09:50:38
Re: Sioforeu zic sa iei tratamentul dat de dr.nu cred ca te va afecta...s-ar putea chiar sa dai jos citeva g.si sunt convinsa ca te-ai bucura... Offline #9 2009-08-11 14:32:45
Re: Sioforar fi prea frumos sa dau jos si cateva kg when the pomp lights up,you shoot. Offline #10 2009-08-17 13:35:06
Re: Sioforsunt pe la a 5-a pastila de siofor..sunt putin cam ametita, insa nu stiu daca asta se datoreaza in totalitate pastilelor when the pomp lights up,you shoot. Offline #11 2012-10-21 21:43:45
Re: SioforBuna. Exista riscul ca in urma tratamentului cu Siofor, sa faci diabet? A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #12 2012-10-21 21:47:34
Re: Sioforpai siofor nu este deja pentru diabet? Two souls don't find each other by simple accident Offline #13 2012-10-21 22:28:00
Re: SioforCand eram mai tanara ma durea foarte tare burta, si in urma unei ecografii am aflat ca un chist de 5cm. Am inceput tratament cu anticonceptionale. De curand am facut mai multe analize, si mi s-a spus ca raportul intre LH si FSH este mult prea mare, si prin urmare am sindromul ovarelor polichitice (desi aveam menstra regulata si inainte de pastilute, si nici nu am probleme cu pilozitatea, desi am testosteronul liber mare). Prin urmare, mi s-a prescris Siofor desi nu am diabet (cu glicemia spre limita superioara). Acum mi-e putin frica cu acest diabetic oral, de aceea intreb daca se poate sa fac diabet in timp. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|