|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2009-08-10 11:52:40
IntrebareBuna tuturor... am si eu o problema : mi-a venit menstruatia pe 8 august(luna trecuta mi-a venit pe 6 iulie). Sunt deja la a doua zi..dar in aceste 2 zile mi'a curs fte,fte putin(de obicei am flux bogat) si are o culoare maro foarte inchis spre negru, cu consistenta de namol asa si miros ciudat. In tot acest timp..am migrene groaznice, sanii sunt fte tari si ma doare stomacul. Offline #2 2009-08-10 11:55:24
Re: Intrebarepai ai motive sa suspectezi o sarcina? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2009-08-10 11:59:09
Re: Intrebarepai si la mine, doua zile a fost exact ca si la tine, dar azi deja e ok, asa cum stiu ca e de obicei, la mine e pe fond de stres toata treaba asta, deja ma cunosc... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #4 2009-08-10 12:00:52
Re: IntrebareM-am protejat in majoritatea cazurilor cu prezervativ(exceptie o data in ultimele zile de menstra de luna trecuta)... Da o sa ma duc..dar nu stiu la ce sa ma astept. Offline #5 2009-08-10 12:01:54
Re: IntrebareDaca e cum zici, si contactul a fost in ultimele zile de menstra, se cam fac 3 saptamani de atunci si poti face un test de sarcina Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|