|
Nu esti logat.
Analiza secretie vaginala si secretie col#1 2009-08-10 12:43:08
Analiza secretie vaginala si secretie colBuna ziua tuturor si multumesc anticipat tuturor celor care ma vor ajuta cu sfaturi. Ultima oara a fost editat de selena83 (2009-08-10 12:43:51) Offline #2 2009-08-10 14:06:37
Re: Analiza secretie vaginala si secretie colleucocitele frecvente indica o infectie...candida si trichomonas poate le-ai luat de la o toaleta...o piscina...sau de la ultimul contact...l-ai avut inainte sau dupa analiza din martie?...u ai vreun simptom ale acestor boli?...daca te simti bine si nu prezinti niciun simptom repeta analiza...la alt laborator...nu ai de ce sa iti faci griji...aceste boli sunt tratabile... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-08-10 14:17:28
Re: Analiza secretie vaginala si secretie col
Multumesc mult pentru raspuns. Ultimul contact l-am avut inainte de analiza din martie. Si nu am avut nimic. Analizele le fac la acelasi laborator de 2 ani de zile. Ultima oara a fost editat de selena83 (2009-08-10 14:18:46) Offline #4 2009-08-10 14:20:37
Re: Analiza secretie vaginala si secretie colsimptomele sunt prezente...deci nu cred ca au gresit cei de la lab...in cazul asta zic ca nu ar trebui sa le repeti...aceste boli se fac...si nu e neaparat sa se ia prin contact (mai ales candida)...dar si trichomonasul...eu am avut cand inca eram virgina trichomonas...e bine ca ai descoperit imediat si le poti trata mai usor decat cineva care traieste cu asta de mult timp...multa sanatate!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2009-08-10 14:28:17
Merci frumos pentru raspuns. Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-10 14:34:55
Re: Analiza secretie vaginala si secretie coldespre asta nu sunt f la curent si nu as vrea sa te informez gresit...mai asteapt informatii de la fete...oricum as zice ca nu e nimic grav nici cu ei... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #7 2009-08-10 22:00:10
Re: Analiza secretie vaginala si secretie colSelena83, nu cred ca e indicat sa astepti atat, avand trichomonas.Nu poti merge la alt medic? Offline #8 2009-08-10 23:06:40
Multumesc Iulia pentru mesaj. Offline #9 2009-08-10 23:53:26
Re: Analiza secretie vaginala si secretie colselena nu te speria...trichomonas am avut si eu...mai multe luni nu de cateva zile...nu l-am tratat ca nu am stiut ca am...si da...am facut o rana pe col...si imediat dupa ce am terminat tratamentul pentru trichomonas mi-a zis medicul ca rana arata mult mai bine...si nici macar nu incepusem tratamentul dat special pentru rana...e posibil sa ai anexita ca au iesit leucocitele crescute...trebuie tratata si asta pentru ca neglijarea ei poate avea consecinte grave in timp...e o boala pelvina...se ia prin contact sexual de cele mai multe ori si poti simti tensiune, arsuri locale ...etc...daca ai incredere in medicul tau si nu te simti f rau eu zic sa mai astepti putin...decat sa mergi la cineva si sa iti dea ceva gresit...eu cel putin asa as face...am mare incredere in medicul meu si nu l-as schimba...dar daca nu esti asa sigura de el poti merge la altcineva sa te linistesti...multa sanatate!!!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #10 2009-08-11 00:09:23
Cum ii explic doctorului ca vreau sa vada daca am anexita? Este o analiza speciala? Ultima oara a fost editat de selena83 (2009-08-11 00:10:13) Offline #11 2009-08-11 00:17:08
Re: Analiza secretie vaginala si secretie colar fi bine sa ai si medicul tau ginecolog...pentru ca oncologul e bun pe treaba lui acolo... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #12 2009-08-11 00:26:49
Pacat, sunt in Bucuresti Offline #13 2009-08-11 00:34:34
Re: Analiza secretie vaginala si secretie colpana nu mergi la un medic nu ai cum sa afli ce e...nici noi nu stim sigur sigur...avem doar cateva rezultate...si nici medici nu suntem (inca )...eu ti-am zis parerea mea...nu cred ca e nimic grav...candida, trichomonas si anexita sunt boli care le fac femeile, in medie, macar o data in viata... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #14 2009-08-11 11:44:56
Re: Analiza secretie vaginala si secretie colSelena83, imi pare rau ca te-am speriat. Vroiam doar sa-ti spun la ce riscuri te expui daca mai astepti, povestindu-ti prin ce am trecut si eu. Offline #15 2009-08-22 17:18:12
Re: Analiza secretie vaginala si secretie colleucocitele frecvente indica o infectie? tocmai mi-am facut analize si nu am nici candida nici trichomonas... singura chestie ciudata ar fi leucocitele relativ frecvente.. mi-am facut analizele pt ca intr-o zi ma ustura putin si era rosu. am zis ca intai sa-mi fac analize si apoi sa merg la doctor. faza e ca a doua zi a trecut, a revenit la normal.. Offline #16 2009-08-23 17:22:20
Re: Analiza secretie vaginala si secretie colbuna tuturor! sunt noua pe acest site si va rog mult sa ma ajutati in interpretarea unor analize! recent mi-am facut examenul babes papanicolau, rezultat l-sil iar examenul microscopic colorat cu rezultat grad de puritate 3. am de urmat si un tratament cu ovule cervugid,spalaturi vaginale cu tantum rosa si alte ovule viviflor dupa ce le termin pe cele mentionate anterior. de la medic doar atat am inteles ca este vorba de o inflamatie,as dori mai multe detalii legat de aceste rezultate daca se poate si in mod special ma intereseaza daca din cauza acestor afectiuni pot intampina dificultati in conceperea unui copilas.am 37 de ani si un fiu de 17 ani dar acum...dupa atatia ani am ajuns sa-mi doresc cu disperare inca un copil! multumesc din suflet! Offline #17 2009-08-26 01:30:48
Re: Analiza secretie vaginala si secretie colpoate cineva sa-mi raspunda si mie? Offline #18 2009-08-26 12:57:00
Re: Analiza secretie vaginala si secretie colandrada, leucocitele pot indica intradevar o infectie. daca ai simptome poate nu ar strica sa faci niste investigatii suplimentare Offline #19 2009-08-26 23:20:05
Re: Analiza secretie vaginala si secretie colusturimi am avut doar atunci si ma gandesc ca in boli simptomele sunt mereu, nu apar o data si apoi gata. oare e posibil sa se intample si asa? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|