homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmine

#1 2009-08-11 11:42:38

alexxa30
New member
Inregistrat: 2009-06-28

yasmine

Buna fetelor!
Luna trecuta am renuntat la ac yasmine....am avut menstruatie si trebuia sa incep o noua folie dar am renuntat ...nu ma simteam bine de la el.Asta se intampla pe 23-24 iulie.Intrebarea mea este :acum cand tre sa imi vina?precizez ca de atunci nu am avut contact sexual neprotejat....dar ma dor sanii si capul ....
Astept raspunsul vostru!Mersic!

#2 2009-08-11 11:51:49

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

Re: yasmine

pai presupun ca tb sa apara... insa din cauza ac e posibil sa se fi dereglat putin...
oricum nu-ti face probleme daca nu ai avut contacte neprotejate

#3 2009-08-12 09:50:55

alexxa30
New member
Inregistrat: 2009-06-28

ok....mersi mult pt raspuns...mai astept....

#4 2009-08-31 16:55:04

monicanicoleta
New member
Inregistrat: 2008-12-17

O intrebare pentru cele care utilizeaza anticonceptionale Yasmin: menstruatia trebuie sa soseasca in aceeasi zi in fiecare luna, in a 2 a zi de pauza sau zilele pot sa difere?
Mentionez ca sambata am luat ultima pastila din folie.

#5 2009-08-31 17:16:07

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

in principiu ar trebui sa vina in fiecare luna in aceeasi zi de pauza...
dar mie in prima luna mia venit a 4 zi pe la ameaza...a 2 luna mia venit noaptea intre a 3 si a 4 zi , iar in ultima luna mia venit a 4 zi dimineatza

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

Publicitate

loading...

#6 2009-08-31 17:24:05

monicanicoleta
New member
Inregistrat: 2008-12-17

Tot anticonceptionale Yasmin folosesti?

#7 2009-08-31 17:27:08

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

da

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#8 2009-08-31 20:57:59

persifona
Vizitator

Daca vine in cele 7 zile de pauza e perfect, nu te stresa daca nu vine mereu in aceeasi zi

#9 2009-09-05 11:10:53

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Fetelor am si eu nevoie de ajutorul vostru.
Am probleme cu ovarele si medicul meu ginecolog mi-a prescris yasmin. Am luat 2 saptamani, apoi am renuntat pentru ca auzisem ca nu trebuiesc folosite mult timp, mai ales daca nu sunt activa sexual.
Luna trecuta mi-am inceput viata sexuala. Am facut fara prezervativ, dar ejacula afara. Vreau sa mearga pana la capat in mine si imi doresc sa iau din nou yasmin. Au trecut 7 zile de la prima zi a menstruatiei.. E ok sa incep de acum sa iau? Si daca da, in cat timp isi fac efectul? Peste 3 saptamani plec la el, deci pana atunci nu fac nimic.
Astept raspunsul vostru.

P.s. Nu ma trimiteti la medic ca muncesc pana plec si n-am timp. Acolo o sa ma duc, dar vreau sa iau AC inainte.

#10 2009-09-05 11:44:27

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Asher a scris:

Fetelor am si eu nevoie de ajutorul vostru.
Am probleme cu ovarele si medicul meu ginecolog mi-a prescris yasmin. Am luat 2 saptamani, apoi am renuntat pentru ca auzisem ca nu trebuiesc folosite mult timp, mai ales daca nu sunt activa sexual.
Luna trecuta mi-am inceput viata sexuala. Am facut fara prezervativ, dar ejacula afara. Vreau sa mearga pana la capat in mine si imi doresc sa iau din nou yasmin. Au trecut 7 zile de la prima zi a menstruatiei.. E ok sa incep de acum sa iau? Si daca da, in cat timp isi fac efectul? Peste 3 saptamani plec la el, deci pana atunci nu fac nimic.
Astept raspunsul vostru.

P.s. Nu ma trimiteti la medic ca muncesc pana plec si n-am timp. Acolo o sa ma duc, dar vreau sa iau AC inainte.

daca ei acum 7 zile protectie  suplimentara....iar apoi esti protejata...faci pauza 7 zile dupa ce termini AC, iar din a 8 incepi o noua cutie...cred k stii daca zic k ai mai luat...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#11 2009-09-05 12:09:44

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

bella-yzaura a scris:

daca ei acum 7 zile protectie  suplimentara....iar apoi esti protejata...faci pauza 7 zile dupa ce termini AC, iar din a 8 incepi o noua cutie...cred k stii daca zic k ai mai luat...

iti multumesc ca ai raspuns. Apreciez. Dar nu asta vroiam sa aflu, pentru ca asta stiam.
Ma gandeam k daca am facut pauza asa mare trebuie ca acum sa iau de la 0..adica daca e musai din prima zi a menstruatiei, sau e ok si acum?
Din cate stiu, in mod normal dupa vreo 7 zile isi fac efectul. Dar daca incep sa le iau dupa 7,8 zile de la menstruatie e ok? Isi fac efectul? Nu vrem cu prezervativ..si vrem sa ajungem pana la capat, adica sa ejaculeze in mine.
Primul contact sexual va fi peste 3 saptamani.

#12 2009-09-06 12:40:00

TinaB
New member
Inregistrat: 2009-05-05

Salutare. Am si eu o intrebare. Folosesc yasmine dar acum nu sunt in tara, am facut si pauza 2 luni acum vreau sa le reiau dar nu mi`am luat nici o cutie la mine. Se poate sa le gasesc aici in Milano? Daca da, sub ce denumire? Sau un alt inlocuitor cu aceleasi proprietati si concentratie. Mie astea mi`au fost cele mai bune, nici in greutate nu am luat cu ele. Si cum trebuiesc iar luate, la fel la prima zi de menstruatie?
Astept raspunsul vostru, multumesc mult.

Struggle for pleasure

#13 2009-09-06 12:43:29

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

le incepi in prima zi de mesntruatie.
intreaba la farmacie, ar trebui sa gasesti sub aceeasi denumire

#14 2009-10-28 23:04:55

me24
New member
Inregistrat: 2009-10-28

cine ma ajuta???

Iau yasmine la recomandarea medicului de cca 1an...si nu am avut nicio problema pana acum, niciodata nu am avut dureri, niciodata nu am uitat vreo pastila, nu mi-a intarziat...chiar am fost multumita. Insa... vineri am terminat folia de pastile, CM imi vine in mod normal a4-a zi dupa ultima pastila, deci marti....numai ca azi fiind miercuri pot sa spun ca pentru prima data ciclul meu pare complet dat peste cap. Practic nu am decat mici scurgeri rosiatice...in conditiile in care inainte nu am avut asa. Crampele abdominale sunt la fel ca in perioada normala de ciclu...dar ma ingrijoreaza faptul ca nu am scurgeri normale. Ar trebui sa ma ingrijoreze acest lucru? E posibil sa fie din cauza stresului? Va multumesc!

#15 2009-10-28 23:11:09

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

daca le-ai luat corect nu ai de ce sa te ingrijorezi, mai pot aparea schimbari. atat timp cat vine totul este ok

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.