|
Nu esti logat.
Am si eu o nelamurire-2#20 2009-08-24 18:04:23
Re: am si eu o nelamurireputeti,va rog sa imi raspundeti si mie .... sa stiu plss ... Offline #21 2009-08-24 20:22:33
Re: am si eu o nelamurire
Daca medicul de planning ti le-a prescris nu-i nicio problema.Daca le iei de cand trebuia sa incepi o noua folie de marvelon (in continuare, dupa pauza de 7 zile) poti lua linistita si pe cele noi, k esti protejata. Iubesc si sunt iubita Offline #22 2009-08-24 21:02:00
Re: am si eu o nelamurirems mult de tot ...nu stiu ce m-as face daca nu ati fi voi >< ....pooop Offline #23 2009-08-25 14:36:00
Re: am si eu o nelamurireeu zic ca nu e bine sa schimbi anticonceptionalele fara pauza...si daca la planing nuau mai avut puteai sa le cauti la farmacie ai grija de tine eu cunosc cazuri cand a ramas insarcinata in situatia asta...desi sunt tanara te sfatuiesc sa nu mai iei aticonceptionale,incearca prezervativul.e mai sigur si mai tarziu cand iti vei dorii sa ai un copil poati sa nu mai fi la fel de fertila,desi medicii spun ca nu o sa fie probleme,medicul meu mi-a zis ca perioada indelungata a anticonceptionalelor e daunatoare fertilitatii.si eu am luat 4 luni Krissa si regret pt ca acum imi doresc un copil si de de o luna jumate incerc si fac sex zilnic si de 2 ori si nu reusesc.....multa sanatate.. Offline #24 2009-08-25 22:52:56
Re: am si eu o nelamurirepai oricum eu de cand le-am schimbat nu am mai avut contact sexual pentru ca atat mie cat si prietenului meu ne-a fost frica ca poate schimbatul anticonceptionalelor ar putea sa nu ma protejeze si deci nu am facut nimik !!oricum mersi mult ca mi-ai zis si parerea ta si anticonceptionale nu cred ca voi mai lua oricum decat vreo 2 luni poate 3 pt ca voi pleca la facultate in alt oras si nu as avea cum sa mi le mai iau pentru ca de la farmacie fara prescriptie nu mi le iau... ...dar ma gandesc totusi ca o pauza de 7 zile,de cand am inceput sa le iau pe cele noi este suficienta si apoi fara probleme,nu?? Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-26 08:42:47
Re: am si eu o nelamurirenu e nevoie de protectie suplimentara cand schimbi anticonceptionalele. Offline #26 2009-08-26 08:56:42
Re: am si eu o nelamurireyasmin interactioneaza cu modafenul, pentru raceala si gripa, am de luat 10 pastile de modafen, reduce efectul yasmin? va rog sa'mi raspundeti. multumesc Offline #28 2009-08-26 09:49:21
Re: am si eu o nelamuriremersi mult de raspuns... Offline #29 2009-08-27 19:09:01
Re: am si eu o nelamurirebuna seara, va rog sa imi spuneti si mie daca Yasmin interactioneaza cu ceaiul laxativ si cu uleiul de parafina luate concomient timp indelungat? Offline #30 2009-08-27 19:25:49
Re: am si eu o nelamurirenu stiu daca interactioneaza, dar s-ar putea sa iti fie afectata protectia daca ai mai mult de 4scaune intre 2 pastilute A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|