homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgeri maroni

#1 2009-08-11 21:30:35

iubitzicaG
New member
Inregistrat: 2008-10-25

scurgeri maroni

buna fetelor nu am mai trecut de mult pe aici.Ultima data am avut scurgeri abundente si in urma analizelor mia iesit candida slava domnului am scapat de ea insa doamna doctor mia zis k am colul un pic inflamat si dupa tratament aveam scurgeri abundente dar la cea de a 2 analiza nu mia iesit nimik doctorita mia zis k e ceva hormonal insa acum cred k am facut din nou candita sau altceva. La ultimu ciclu menstrual am observat cateva gheacuri de sange deca pot sa le zic asa pana acum nu am avut.Iar de cateva zile am niste scurgeri maronii de vreo 6 zile specific k dupa ultimu ciclu am fost la strand si imediat dupa aia miau aparut acele scurgeri si pana la ciclu mai este imi vine cam prin 22.Despre ce poate fi vorba a va zic k nu iau anticonceptionale de loc si sex fac cu prietenul neprotejat dar nu isi da drumul inauntru tot timpul iasa cu cateva min inainte.Poate fi si acum ceav hormonal?va rog lamuritima am sa imi fac o programare la doctor dar pana atunci as vrea sa  ma lamuriti un pic.va multumesc

Ultima oara a fost editat de iubitzicaG (2009-08-11 21:53:46)

#2 2009-08-12 09:02:11

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: scurgeri maroni

se poate sa fi racit de la statul in apa la strand... mergi oricum la medic.
iar metoda pe care o folosesti tu cu iubitul tau nu este deloc eficienta...

#3 2009-08-12 11:10:33

iubitzicaG
New member
Inregistrat: 2008-10-25

Re: scurgeri maroni

stiu ca nu e metoda cea mai corecta cea pe care o folosesc cu prietenu.Pana merg la medic va spun k mam hotarat sa imi introduc iaurt.E bine ce credeti?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.