|
Nu esti logat.
Secretie de culoare maro inchis...#1 2009-08-11 22:04:36
Secretie de culoare maro inchis...Problema mea consta in faptul ca de doua saptamani am niste scurgeri de culoare maroniu inchis. La inceput am crezut ca este vorba de menstruatie dar au trecut deja doua saptamani si inca ma confrunt cu aceasta situatie...Mentionez ca am luat aproape 9 luni anticonceptionale Yasmine pe care la un moment dat le-am intrerup, cam brusc ce-i drept, la cea de-a 3-a pastila din folie. La o saptamana am avut un contact neprotejat si am luat pastilutele de a doua zi...dar aceste lucruri s-au intamplat acum vreo 3-4 luni. In iarna am fost la un control ginecologic pe motiv ca secretia era abundenta..doctorita mi-a spus ca ar fi vorba de candida dar fara sa mi se faca vreo analiza..deasemenea mi-a mai spus ca am si o mica rana pe col dar care probabil se va vindeca de la tratament (clotrimazol,flucovin si canesten). Am facut tratamentul dar nu a avut efect, l-am repetat dar in zadar. Nu am reusit sa mai merg la control si din motive financiare, dar si din cauza lipsei de timp...au trecut mai bine de 4-5 luni de la acel diagnostic. Ce as putea face, e grav ceea ce se intampla? Am inteles ca ar trebui sa fac o analiza a secretiei vaginale si un test papanicolau...la ce pret ar ajunge cu consultatie cu tot? Offline #2 2009-08-12 01:32:19
Re: Secretie de culoare maro inchis...cam vreo 2 mil te duce aproximativ. Dear Cupid,next time hit both ! Offline #3 2009-08-12 09:12:02
Re: Secretie de culoare maro inchis...rana pe col nu se vindeca de la tratamentul pt candida. iar o candida netratata intretine rana. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|