homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

OARE SA FIE UN MOTIV DE INGRIJORARE?

#1 2009-08-12 10:10:13

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

OARE SA FIE UN MOTIV DE INGRIJORARE?

buna... sunt Diane-le 35 un contraceptiv destul de eficient? eu le iau de ceva timp bunicel in combinatie cu altceva pt o kestie endocrina....dar de cateva luni(2) am inceput viata sexuala par  si am hotarat sa nu folosim prezervativ ,deoarece am aceste pastile..le-am luat corect dar se mai intampla sa mai uit.. grater  si stau cu o frica enorma... neutral ...exista vreun risc daca el nu isi "da drumul" sa raman gravida ,daca eu iau Diane 35?  wink mesii mult

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#2 2009-08-12 10:13:38

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: OARE SA FIE UN MOTIV DE INGRIJORARE?

daca le iei corect nu exista riscuri, si poate si sa-si dea drumul... dar nu le mai uita
daca intarzii cu pastila mai mult de 12 ore, e nevoie de protectie suplimentara in urmatoarele 7 zile

#3 2009-08-15 09:56:30

Tatiana Dragu
New member
Inregistrat: 2009-07-17

Important este sa nu uiti mai mult de 2 zile.  (vorbesc numai pt DIANE care sunt mai puternice si au aceasta capacitate de a sustine efectul pe o zi "uitata")...

#4 2009-08-15 18:45:34

iuliana_magda
New member
Inregistrat: 2009-07-28

buna!am terminat ultima pastilutza de diane miercuri(am avut zile cand am uitat sa iau seara dar am luat-o imediat a doua zi)..cat ar trebui sa astept sa vina menstra?am avut contacte protejate deci nu cred ca ar fi risc de sarcina..

#5 2009-08-15 19:13:38

viva
Full member
Inregistrat: 2008-09-30

pai menstra vine in decursul celor 7 zile de pauza, in oricare din ele.in a 8 a zi incepi o noua folie

Publicitate

loading...

#6 2009-08-15 22:09:26

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Tatiana Dragu a scris:

Important este sa nu uiti mai mult de 2 zile.  (vorbesc numai pt DIANE care sunt mai puternice si au aceasta capacitate de a sustine efectul pe o zi "uitata")...

eu asa ceva nam mai auzit...nu exista anticonceptionale mai tari si anticonceptionale mai slabe.....si nu cred ca este adevarat ca sustine efectul pe o zi uitata....nam mai auzit...si citesc de mult forumul...nu da sfaturi aiurea... disperat
iuliana daca au trecut mai mult de 12 ore de cand trebuia  luata pastila,trebuia sa te protejezi cu altceva timp de 7 zile.... popa dc nu cititi prospectul pastilelor??

Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-08-15 22:13:01)

#7 2009-08-16 09:14:52

panicata
New member
Inregistrat: 2008-10-21

scuze ca va deranjez...am si eu o problema mai mare sau mai mica..este posibil sa-ti intarzie menstruatia chiar daca iei anticonceptionale?luna trecuta mi-am intarziat-o cu 2 saptamani si mi-a venit normal in a 5a zi de pauza cum imi venea si inainte. azi este a 5a zi de pauza din luna asta si nu mi-a venit inca.stiu ca e posibil sa vina mai tarziu insa nu am avut simtomele normale pe care le am in fiecare luna(sangerari slabe asemena celor din ultimele zile) si din acest otiv imi fac un pic de griji.pastilele(marvelon) le-am luat bine, fara sa uit de niciuna si le iau de 2 ani de zile..si chiar daca am avut un contact in prima zi de pauza eram protejata,nu?
astept parerea voastra..multumesc

#8 2009-08-16 09:21:25

persifona
Vizitator

Stai linistita ca o sa vina, nu tb sa vina mereu in aceeasi zi, ideea e sa vina in cele 7 de pauza.
Erai protejata, da.

#9 2009-08-16 10:07:55

panicata
New member

multumesc tare mult pt promptitudine.
si eu ma gandeam la fel dar stii cum e..altfel judeci la rece si altfel la cald.si chiar daca ai facut tot ce trebuia mai e o farama de indoiala ca poate s-a gresit pe undeva

#10 2009-08-17 01:19:00

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

esti ok wink

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#11 2009-08-17 11:07:17

oaneb18
New member
Inregistrat: 2009-07-14

!Eu v-am mai scris odata,crezand ca am ramas insarcinata,insa nu a fost asa pentru ca mi-a venit si ciclu atunci...Atunci contactul sexual l-am avut inainte cu 2 saptamani inainte sa imi vina ciclu...Vroiam sa sht dak este posibil ca dupa acel contact sexual daca e sa fi ramas totusi gravida(cu toate ca el nu se terminase in mine,dar m-am gandit eu ca poate s-a scurs putin  in mine),ciclu sa imi fi venit at ,dar la urmatoarea menstruatie sa nu imi mai vina?Eu acum trebuia sa am menstruatie,trebuia sa imi vina de ieri,adica de duminica,sau chiar duminica noapte spre luni,insa nu mi-a venit ...Am chiar si durerile specifice mkenstruatiei si imi apar mereu si putine cosuri! ...Dar tot nu inteleg :smile( Care este cauza??? ...va rog sa imi raspunde-ti,plsss

#12 2009-08-17 12:12:34

panicata
New member

daca nu iei pastile poate ai un ciclu neregulat si atunci iti poate veni cu intarziere.daca trebuia sa-ti vina ieri si nu ti-a venit inca mai asteapta cateva zile.si daca dupa o sapt nu iti vine atunci fa un test. eu asa cred ca e cel mai bine.

#13 2009-08-17 12:13:45

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

daca ai semnele specifice menstrei asteapt-o linistita k va venii. nu te stresa k si asta poate duce la intarziere. wink

Iubesc si sunt iubita

#14 2009-08-17 12:18:09

panicata
New member

eu iau marvelon de 2 ani si pana luna asta mi-a venit la timp, adica in aceeasi zi pana luna asta.
e posibil chiar daca au trecut 2 ani sa nu se fi reglat in totalitate menstra si sa vina cu intarziere?(azi sunt in a6a zi de pauza si nimic desi trebuia sa vina din a 4a seara) sau ar putea fi semnul unei afectiuni? ca de sarcina nu cred sa fie vb atata timp cat mi-am luat toate pastilele la ora fixa , iar in cazul in care uitam nu u mai mult  de o jumatate de ora
mersi

#15 2009-08-17 12:29:44

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

este posibil sa se deregleze... nici eu nu stiu cauza...
mi s-a intamplat si mie si am un an si ceva... mie imi venea de obicei joi si intr-o luna mi-a venit sambata si mi-a curs foarte putin
apooi mi s-a amanat si mi-a venit miercuri (prima zi de pauza) insa apoi a inceput sa se regleze...
stai linistita!

#16 2009-08-17 13:06:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

oaneb18 a scris:

!Eu v-am mai scris odata,crezand ca am ramas insarcinata,insa nu a fost asa pentru ca mi-a venit si ciclu atunci...Atunci contactul sexual l-am avut inainte cu 2 saptamani inainte sa imi vina ciclu...Vroiam sa sht dak este posibil ca dupa acel contact sexual daca e sa fi ramas totusi gravida(cu toate ca el nu se terminase in mine,dar m-am gandit eu ca poate s-a scurs putin  in mine),ciclu sa imi fi venit at ,dar la urmatoarea menstruatie sa nu imi mai vina?Eu acum trebuia sa am menstruatie,trebuia sa imi vina de ieri,adica de duminica,sau chiar duminica noapte spre luni,insa nu mi-a venit ...Am chiar si durerile specifice mkenstruatiei si imi apar mereu si putine cosuri! ...Dar tot nu inteleg :smile( Care este cauza??? ...va rog sa imi raspunde-ti,plsss

daca menstruatia aceea a fost normala dpdv cantitativ si calitativ nu are cum sa fie sarcina.
menstruatia nu e tot timpul regulata. poate sa intarzie din diverse motive.
daca nu ai avut contacte neprotejate luna asta eu zic sa nu-ti faci griji

#17 2009-08-17 14:52:50

oaneb18
New member
Inregistrat: 2009-07-14

ms mult de tot ca mi-ai rasp:)

#18 2009-08-17 15:44:46

bibilik07
New member
Inregistrat: 2008-09-28

buna fetelor! an 20 ani,sunt cu iubitul meu de 2 ani de zile si aseara am avut prima experienta in materie de sex! ce ma ingrijoreaza este ca, chiar daca am fost virgina nu mi-a curs deloc sange, ceea ca m-a pus pe ganduri! ma lamureste si pe mn cineva? va multumesc mult de tot ,ast  msj

#19 2009-08-17 15:48:08

panicata
New member

bibilik07 uita-te pe la mesaje ca sunt o gramada de posturi pe tema asta.nu e un motiv de ingrijorare pentru ca se intampla multor fete. din cate stiu tine de elasticitatea himenului si se poate sa nu te fi dezvirginat de tot, adica sa ai un himen elastic.
si eu am patit la fel si nu a fost nicio problema;)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.