|
Nu esti logat.
Ajutor!! operatie :(#1 2009-08-13 00:03:07
Ajutor!! operatie :(buna fetelor..sunt putin speriata din cauza mamei mele...acum 3 ani jumatate a fost operata de uter fibromatos sau ceva de genu...a fost la control dupa 6 luni la acelasi spital, se parea ca totul era bine. si apoi nu a mai fost la control When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #2 2009-08-13 00:33:23
Re: Ajutor!! operatie :(nu trebuie sa te sperii ca nu este asa de grav. Dear Cupid,next time hit both ! Offline #3 2009-08-13 01:16:40
Re: Ajutor!! operatie :(hai_faiv...1. nu e tarziu sa ii scoata firele pe 27 august pentru ca operatia e mare si e necesar sa se "lipeasca"bine;de obicei se scot mai intai firele de la extremitati si treptat...la interval de cateva zile tot urmatoarele...dar probabil pentru ca nu e din oras au chemat-o mai tarziu sa i le scoata pe toate; O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #4 2009-08-13 01:41:15
Re: Ajutor!! operatie :(punga aia pt fecale se lasa doar cand li se taie colonul bolnavilor... Dear Cupid,next time hit both ! Offline #5 2009-08-13 01:57:13
Re: Ajutor!! operatie :(femeie ocluzia se face de la gaze.cum poti sa spui ca trebuie sa i se produca gaze. Dear Cupid,next time hit both ! Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-13 10:59:02
Re: Ajutor!! operatie :(dupa orice operatie se urmaresc sa se elimine primele gaze (tocmai pentru a vedea ca nu s-a produs alta ocluzie dupa operatie). in mod sigur le-a avut deja daca a fost operata pe 2 august. Offline #7 2009-08-13 14:20:05
Re: Ajutor!! operatie :(da,este adevarat ,dar asta nu inseamna ca va trebuii sa manance numai mancare care sa ii produca gaze...gazele oricum se produc in urma procesului de digestie... Dear Cupid,next time hit both ! Offline #8 2009-08-13 14:23:50
Re: Ajutor!! operatie :("2.poate manca ceva usor care sa nu o constripe gen supe, suc natural de sfecla, piure, iaurt cu putina grasime,branzica de vaci proaspata; daca are tranzit pentru gaze este bine...asta urmaresc si doctorii imediat dupa operatie..." Offline #9 2009-08-13 19:36:46
Re: Ajutor!! operatie :(multumesc fetelor de raspunsuri! m-ai mai linistit. nu, mama nu are punga de aceea pentru fecale..are doar o "deschizatura" cu multe copci de la buric in jos When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #10 2009-08-13 21:40:28
Re: Ajutor!! operatie :(moniv mersi pentru sprijin ...am vrut sa spun ce stiam sigur dar daca am vazut ca mi se sare in cap am preferat sa ma abtin de suc de sfecla rosie nu am auzit sa ii spuna doctorii domnului la spital cat eram in practica dar stiu ca mama a baut dupa operatie ca o ajuta cu globulele rosii pentru ca intr-o operatie se pierde mult sange si sa se evite o anemie puternica O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #11 2009-08-17 12:15:08
Re: Ajutor!! operatie :(buna am si eu un gand care ma tot chinuie. am avut un accident in urma caruia am fost operata la un picior am facut anestezie locala in coloana si de la jumatate in jos nu am mai simtit nimic. problema este ca am avut contact sexual cu prietenul meu iar mes\nstruatia mi-a intarziat de 6 zile. azi am facut un test de sarcina si a iesit negativ .e posibil ca operatia sa imi fi modificat ciclul?pana acum nu l-am avut constant .pls o parere Offline #12 2009-08-19 20:37:55
Re: Ajutor!! operatie :(eu zic ca da FLOREX...sunt persoane care si de la antibiotice li se mai modifica...si u sigur ai primit...in plus chiar tu ai zis ca nu il ai regulat...de la anestezie nu am auzit sa se intample asa ceva... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #13 2009-08-23 22:37:12
Re: Ajutor!! operatie :(buna fetelor din nou..mama e bine, si-a scos atzele inainte de data stabilita, totul ok..doar ca dupa operatie mama are gretzuri si o doare capul.. Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2009-08-23 22:37:51) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #14 2009-08-24 11:49:01
Re: Ajutor!! operatie :(nu vreau sa te panichez, dar in general greturile si durerile de cap trec cam dupa 3 zile dupa operatie. cel putin la mine asa e. si am 9 operatii cu anestezie generala Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|