|
Nu esti logat.
Probleme cu stomacul#1 2009-08-13 14:25:16
Probleme cu stomaculAcum o saptamana m a durut rau stomacul ... am inceput sa iau omez si sa mananc sanatos (adik mai mult fiert) iau si ulei de catina ... a inceput sa ma doara capul de la omez... am luat doar 5 zile... iar acum am mancat cartofi copti si branza de vaca si m a durut iara si m am si stricat la stomac(+ beau si de 3 ori pe zi ceai gastric).... Offline #2 2009-08-13 16:06:14
Re: Probleme cu stomaculomez iei unul pe zi da? Ultima oara a fost editat de IceBody (2009-08-13 16:06:39) Dear Cupid,next time hit both ! Offline #3 2009-08-13 16:12:58
Re: Probleme cu stomaculDurerile de stomac pot avea cauze multiple, la fel si simptomele pot fi diferite, in functie de acestea recomandindu-se diverse investigatii. In cazul in care exista o simptomatologie alarmanta, se recomanda endoscopia. Practic, cu ajutorul acestui aparat, care are incorporat si o camera video, sint vizualizate zonele interesate. 16+ mami si tati te asteapta cu nerabdare Offline #4 2009-08-15 01:54:38
Re: Probleme cu stomaculMi am luat trimitere la gastroenterolog ma duci luni... nu m a mai durut ... dar ma jeneaza asa + ca mi da o stare de disconfort in tot corpul Offline #5 2009-08-15 08:53:03
Re: Probleme cu stomaculFoarte bine, el e cel mai in masura sa gaseasca o cauza a durerilor si sa-ti prescrie un tratament. Publicitateloading...
#6 2009-08-18 18:07:35
Re: Probleme cu stomaculam fost mi am facut analize... am gastroduodenita am ficatul marit un pik ... mai am cate ceva pe aici nu inteleg prea bine scrisul trebuie sa mai fac niste analize la fecale si o sa ma duc sa mi dea tratament ... Offline #7 2009-08-18 18:37:00
Re: Probleme cu stomaculam avut si eu gastroduodenita, dar nu-mi amintesc sa fi avut dureri de cap de la ea, mai mult cel putin in cazul meu sunt pt ca sunt anemica... tu cum stai cu hemoglobina in sange? Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #8 2009-09-22 13:48:54
Re: Probleme cu stomaculhmm azi termin tratamentul(nexium + ibutin)... dar am slabit 10 kg de dus ma duc la sala.. am mai luat si vitamine.... n am pus nimik pe mine .... Offline #9 2009-09-23 00:46:27
Re: Probleme cu stomaculda ouale nu sunt bune pt stomac ca sunt grele` #10 2009-09-23 10:24:43
Re: Probleme cu stomaculpai cartofii din cauza amidonului e posibil sa-ti provoace gaze si ouale, vb lui skumpi sunt cam grele, mai ales in situatia asta... asa ca evita.. Ultima oara a fost editat de Detzy (2009-09-23 10:25:17) baby Dragos Offline #11 2009-09-23 17:00:49
Re: Probleme cu stomaculpfff si slabitul sa fie de la regim si pastile? ... Offline #12 2009-09-23 21:10:33
Re: Probleme cu stomaculcam stiu eu ce proteine vrei sa iei tu si cred ca ar fi mai bine sa stai cuminte. usor-usor problemele cu stomacul se vor calma si te vei ingrasa din nou. si eu am avut probleme cu stomacul aproximativ la fel ca tine, slabisem si din disperare am inceput sa iau proteine praf de la H.... dupa cateva zile de luat am ajuns de o saptamana noptile mi le petreceam pe tron crampe, deranjata dar si constipata la stomac....m-a mai facut praf si oboseala... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #13 2009-09-23 23:07:08
Re: Probleme cu stomaculhmm.... proteinele sunt din Franta initial erau pentru prietena mea .... m am mai linistit dak nu sunt singurul care a slabit... oricum vad ca ma mai apasa un pic in capul pieptului o sa ma duc iara la doctor .... iti multumesc pentru sfat.... Offline #14 2009-09-24 10:49:53
Re: Probleme cu stomaculte apasa in capul pieptului pentru ca probabil sunt gaze si arsuri si de aici senzatia.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|