homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oprirea unei probleme

#1 2009-08-14 13:14:24

alexandra08
Membru
Inregistrat: 2009-08-04

oprirea unei probleme

salut, daca saptamana trecuta era innebunita ca nu stiam cum sa aflu daca sunt insarcinata gravida  sau nu, acum sunt din ce in ce mai sigura ce ....da, problema este ca momentan nu ne dorim acest bebe, chiar daca suntem de 4 ani jumate, si am decis sa recurgem la metoda avortului,
as avea nevoie de un sfat sau o recomandare catre o clinica sau catre un medic pt a putea rezolva aceasta problema,
deoarece este usor sa te duci la spital sa specifici ca doreste intreruperea de sarcina dar nu stii pe mana cui te lasi.

multumesc si astept raspuns.

#2 2009-08-14 14:12:30

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Re: oprirea unei probleme

Alexandra eu iti dau sfatul sa nu faci avort.E o greseala in viatza sa faci asa ceva,e pacat MARE pacat.....ce vina are acel sufletel ca voi nu ati fost atenti?Asa a vrut Dumnezeu sa vi-l de-a acum,poate pe mai tarziu pe cand o sa  vreti intradevar  un bebe....nu o sa mai puteti face....o sa vezi k dupa ce il nasti ai fii in stare sa iti dai si viatza pt el si ti-ar fi parut rau de ceea ce vroiai sa faci.

#3 2009-08-14 15:28:17

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

alexandra, este un topic cu medici ginecologi pe orase, poate gasesti acolo pe cineva din orasul tau. iti doresc numai bine puss
Deeyutza, decizia ei este deja luata, nu cred ca e cazul sa mai insistam sau sa o judecam smile

#4 2009-08-14 17:07:51

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

o sarcina adica un copil, un suflet, nu se numeste o problema...se numeste o binecuvantare de la Dumnezeu...am o prietena foarte apropiata care imi povesteste zi de zi cat de mult o uraste pe mama ei care de curand i-a dat vestea ca a facut avort.a luat viata fratelui sau surorii ei pe care nu avuto si si-a dorit-o dintotdeauna.fata nu a aflat decat dupa ce s-a consumat fapta...tot timpul isi zice ca daca stia mai devreme lucra ea sa intretina acel copil daca nu erau alte mijloace...foarte trist lucru este un avort...plus ca dupa asta chiar daca nu este pregatita femeia o sa se simta ingrozitor...vise, remuscari, deprimare...
avortul nu este o solutie... sad oricum...sanatate multa...

Ultima oara a fost editat de mayra19 (2009-08-14 17:09:04)

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#5 2009-08-14 17:14:12

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

ceau fetelor , e prima data cand scriu , si vreau sa-mi raspundeti si mie daca se poate  ... sa va povestesc... de vreo 2 luni eu si sotul meu incercam sa avem un bebe, si nu am reusit inca, la gine am fost si nu am nimic, plus ca iau vitamine centrum si acid folic, si akm ult data mi-a zis doctorul ca am ceva infectie vaginala dar zice ca  nu e mare problema, si mi-a recomandat polygynax, si akm sunt pe ciclu si dupa ce termin intentionam sa mai lucram la bebe, dar intrebarea mea este....oare nu pot ramane insarcinata din cauza infectiei ????  doc zice ca nu e problema, iar akm suntem plecati si din tara...nu stiu ce sa fac , eu nu as vrea sa le iau chiar akm....sper ca ati inteles ceva si hai sa vb pe forum... mssssss

Astept raspunssss pusiii

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-08-14 17:20:39

LaviG
Insomniac member

nu-mi raspunde nimeni ??? aici apar raspunsurile ?? scz dar sunt noua smile

#7 2009-08-14 17:24:35

LaviG
Insomniac member

Alexandra iti sfatuiesc sa nu faci avort, mai tarziu iti va parea rau, dar asta depinde de tine, e un miracol sa ai un bebe, indiferent cand vine, in plus gandeste-te ca va veni momentul cand chiar vei dori sa ai un ingeras si nu vei putea avea.... trebuie sa te gandesti bine, mult succes !!!

#8 2009-08-14 20:17:18

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

laviG, ti-am raspuns dincolo
ai warn pt posturi multiple si pt ca nu ai editat, citeste regulamentul!

si nu mai puneti paie pe foc, decizia e luata. credeti ca ei nu i-a fost greu? nu mai invartiti cutitul in rana!

#9 2009-08-15 16:53:50

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

"Rep.:

Dr. Marius Biris, medic ginecolog.
Care sunt implicatiile etice si morale ale avortului?

Dr. Marius Biris:

Aici cred ca este problema de convingere a fiecaruia.
Punctul meu de vedere personal: atata timp cat aceasta manevra este o procedura legala, eu cel putin nu-mi fac probleme.
    Uneori, cand mi se cere sa fac un avort, de o varsta gestationala ceva mai mare, bineinteles in limite legale, si deja cand fac chiuretajul, vad parti embrionare, vad un piciorus, vad nu stiu ce, parca si mie mi se strange asa putin stomacul, dar?in general depasesc momentul. Pentruca consider ca un copil intotdeauna trebuie sa fie dorit.
"

-extras din "Documentar - Avort"

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#10 2009-08-15 17:55:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

extra a scris:

"Rep.:

Dr. Marius Biris, medic ginecolog.
Care sunt implicatiile etice si morale ale avortului?

Dr. Marius Biris:

Aici cred ca este problema de convingere a fiecaruia.
Punctul meu de vedere personal: atata timp cat aceasta manevra este o procedura legala, eu cel putin nu-mi fac probleme.
    Uneori, cand mi se cere sa fac un avort, de o varsta gestationala ceva mai mare, bineinteles in limite legale, si deja cand fac chiuretajul, vad parti embrionare, vad un piciorus, vad nu stiu ce, parca si mie mi se strange asa putin stomacul, dar?in general depasesc momentul. Pentruca consider ca un copil intotdeauna trebuie sa fie dorit.
"

-extras din "Documentar - Avort"

acklad cica "medic care jura sa protejeze viata" neutral
"atata timp cat e o procedura legala"... neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.