|
Nu esti logat.
Vreauuu un raspunss#1 2009-08-14 17:46:06
vreauuu un raspunssceau fetelor , e prima data cand scriu , si vreau sa-mi raspundeti si mie daca se poate ... sa va povestesc... de vreo 2 luni eu si sotul meu incercam sa avem un bebe, si nu am reusit inca, la gine am fost si nu am nimic, plus ca iau vitamine centrum si acid folic, si akm ult data mi-a zis doctorul ca am ceva infectie vaginala dar zice ca nu e mare problema, si mi-a recomandat polygynax, si akm sunt pe ciclu si dupa ce termin intentionam sa mai lucram la bebe, dar intrebarea mea este....oare nu pot ramane insarcinata din cauza infectiei ???? doc zice ca nu e problema, iar akm suntem plecati si din tara...nu stiu ce sa fac , eu nu as vrea sa le iau chiar akm....vrem sa incercam sa avem .... sper ca ati inteles ceva si hai sa vb pe forum... mssssss Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 Offline #2 2009-08-14 20:14:03
Re: vreauuu un raspunssdespre ce infectie e vorba? Offline #3 2009-08-14 23:08:35
Re: vreauuu un raspunssPt LADY IN BLACK nu stiu exact denumirea, nu am foaia la mine din pacate offf nu stiu ce sa fac ... si ms de avertisment, am citit mai bine reg, si cum stiam ca am warn ?? oricum ms Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|