homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dacă azi ar fi ultima zi?

#1 2009-08-14 18:05:31

free
Banat
Inregistrat: 2007-09-12

Dacă azi ar fi ultima zi?

+

Ultima oara a fost editat de free (2010-09-27 20:55:19)

#2 2009-08-14 18:07:38

Andrutsa16
Full member
Inregistrat: 2008-08-22

Re: Dacă azi ar fi ultima zi?

da , asa este free ai dreptate..e tragic ce s-a intamplat, nici nu vreau sa ma pun in situatia familiilor..

#3 2009-08-14 18:18:50

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Free   mda.ai dreptate.
poate ne consumam o prea mare parte de energie cu chestii marunte.
poate nu apreciem clipa prezenta.
poate ne intristam mult prea usor
poate chiar am uitat sa zambim.
poate ar treb sa invatam sa nu traim in trecut si nici in viitor
poate ar treb sa invatam sa fim mai buni,mai calzi,mai generosi

#4 2009-08-14 18:19:26

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Doamne,nu-mi vine sa cred neutral Mi se rupe sufletul !!! Si cum?? cum se poate sa lasi pe mainile unui cretin atatea vieti??Oare nu se invata minte? ce intrebare ..clar nu! Cu nimeni nu mai esti in siguranta, mergi cu microbuzul si te simti ca un sac de cartofi aruncat acolo, te misca in stanga si-n dreapta si de indraznesti sa le spui ceva de viteza te injura si mai rau calca pe acceleratie ... Trist.

You can’t live a positive life with a negative mind.

#5 2009-08-14 19:38:25

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

am ramas fara cuvinte...e devastator !

Publicitate

loading...

#6 2009-08-14 19:41:34

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

de asta circul eu mereu cu trenul smile poti fi ranit insa sunt sanse mai mici sa mori. poate cum a fost acum ceva timp accidentul feroviar cu sina aia sarita si intrata prin tren de a omorat o fata dar astfel de situatii sunt f f rare. in schimb accidente cu microbuze, masini sunt zilnic, si nu e doar unul.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#7 2009-08-14 20:00:03

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

of Doamne...
eu circul mai mereu cu microbuze si mereu trec de o linie ferata... pana acum n au fost probleme, soferii se asigura, dar nu stii niciodata... neutral
e intr-adevar socant si NEDREPT sa mori asa... eu cred in destin si in faptul ca fiecare om are "scris undeva" felul in care va muri...
dar oricum... sa te urci linistit intr-o masina in ideea ca te duci acasa si sa nu mai ajungi niciodata grater
stiti vorba aia, cand avem in fata ochilor mari comori nu ne dam niciodata seama... asa si cu viata
si mai era o povestioara, pe care v-o reproduc asa cum imi vine mie acum in minte...

la inmormantarea sotiei lui, sotul ii arata unui prieten o superba lenjerie a acesteia, pe care femeia nu apucase sa o poarte niciodata, asteptand mereu o ocazie speciala... iar sotul o imbraca cu ea in mormant... morala era sa pretuim fiecare zi si sa nu tinem nimic "pt mai tarziu"... sa nu lasam lucrurile pe altadata ci sa profitam de moment.
sa profitam de cei care sunt in viata , sa le spunem mereu cat ii iubim, pt ca nu e vorba ca as muri eu, sau voi, sau... ci si cineva drag noua caruia acum nu i aratam dragostea...

e f greu, cand esti bine si relativ fericit nu te gandesti sa traiesti cu intensitate fiecare clipa, lenevesti si te superi din nimic.
asa suntem toti.asa sunt si eu, cu toate ca uneori imi impun sa traiesc mai intens...
daca as sti ca azi e ultima zi din viata mea...  toti zicem "as face, as drege, as da o petrecere"... dar de unde stim ca nu e azi acea ultima zi?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#8 2009-08-14 20:12:36

carmen_21
Insomniac member

si soferul n a murit yikes
el o s o duca bine-mersi daca scapa, cu numai 20 de ani de inchisoare... neutral neutral neutral

#9 2009-08-14 20:21:49

skumpi
Vizitator

hm...sincer nu cred ca o sa o duca bine merci...pe langa ca va fii condamnat va trai o viata intreaga cu o asemenea povara`... nu o sa`i fie tocmai usor...probabil o sa aiba zile cand o sa`si doreasca sa fii murit si el neutral

on topic... mie gandu asta`mi vine minte de fiecare data cand ma cert sau supar pe cineva sad

#10 2009-08-14 20:27:57

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

neutral
saracii oameni...

#11 2009-08-14 20:32:08

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

skumpi a scris:

hm...sincer nu cred ca o sa o duca bine merci...pe langa ca va fii condamnat va trai o viata intreaga cu o asemenea povara`... nu o sa`i fie tocmai usor...probabil o sa aiba zile cand o sa`si doreasca sa fii murit si el neutral

on topic... mie gandu asta`mi vine minte de fiecare data cand ma cert sau supar pe cineva sad

asa se intampla si la mine

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#12 2009-08-14 20:48:51

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

daca azi ar fi ultima zi m-as simti ca naiba pt ca as muri trista...dar pur si simplu sunt unele momente in care nu poti zambi, nu poti trai doar prezentul...amintirile te arunca in trecut, iar teama de ce se poate intampla maine te face sa te gandesti tot mai mult la viitor, la cum va fi maine, cum te vei descurca peste 1 an, 10 si asa mai departe.
n-am urmarit acel video, vad atatea nenorociri zilnic incat n-am forta sa vad cum alti oameni nevinovati mor, cum le este luata viata intr-o clipa si de catre cine? de alti oameni inconstienti, nenorociti..

bebe V., soarele si luna

#13 2009-08-14 20:53:45

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

http://image.stirileprotv.ro/media/imag … 342677.jpg

Imaginea asta e cea mai socanta pe care am vazut-o in viata mea!!!

Mie mi-e frica de fiecare data cand ma urc in masina, ma gandesc ca poate fac accident. In Romania de astazi astfel de ganduri nu mai sunt pesimiste ci mai degraba realiste.

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-08-14 20:58:55)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#14 2009-08-14 21:03:13

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

...pe 30 ianuarie 1999 mi s-a spus si mie ca poate va fi si la mine ultima zi...accident cu maxi-taxi (faceam naveta casa- job)...coma....ocluzie intestinala...mi-au taiat din ele 22 de cm...le-au adunat si le-au pus la loc rotfl...de atunci sunt alta persoana...mai plina de viata, mai ambitioasa, ...egoista uneori...
....iubesc si sunt iubita, liber si fara idei dogmatice...
...ma bucur de viata si caut ca si cei de langa mine sa se simta la fel!!!
...tratez cu superficialitate momentele de tristete care incearca sa ..ma cuprinda rotfl...adica..."mi se drapeleaza" rotfl...trec repede peste ele...nu mai stau sa despic firul in patru sau sa incep cu fele de fel de reprosuri....show must go on!!!

PS:....poate de aceea am unele pareri diferite vis-a vis de unele topicuri...pe care nu ezit sa mi le spun rotfl

...si ce este cel mai important...de atunci, Dumnezeu este cel mai de incredere prieten al meu!!!

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#15 2009-08-14 21:47:30

carmen_21
Insomniac member

skumpi a scris:

poate si asa, depinde ce fel de om e ... in orice caz 20 de ani mi se pare putin. ar trebui pedeapsa pe viata, in felul asta soferii nu s ar mai juca la volan... pt ca una e cand esti cu masina ta, singur si alta e cand transporti oameni.
cum naiba sa nu te asiguri la calea ferata...  sad
daca ar fi dupa mine permisul de conducere s ar lua ff greu, pt ca prea multi tineri teribilisti sau oameni care sfideaza orice omoara alti oameni....
cum a fost si cu proasta aia de 20 si ceva de ani care a omorat fetita aia pt ca se uita in alte parti
popa

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-08-14 21:48:29)

#16 2009-08-14 22:49:28

skumpi
Vizitator

oricat ai fii de insensibil o chestie de asta te marcheaza pe viata` !
dar la urma urmei se poate intampla oricui...si celui mai bun sofer...o fractiune de secunda si s`a dus tot...

ii ushor de zis...da putea oricine sa fie in locu lui... orice alt sofer  roll
nush...

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-08-14 22:50:23)

#17 2009-08-15 16:13:21

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

skumpi a scris:

oricat ai fii de insensibil o chestie de asta te marcheaza pe viata` !
dar la urma urmei se poate intampla oricui...si celui mai bun sofer...o fractiune de secunda si s`a dus tot...

ii ushor de zis...da putea oricine sa fie in locu lui... orice alt sofer  roll
nush...

tocmai de aceea este bine sa iertam. atat pentru noi, cat si pentru cei din jurul nostru.
ganditi-va ca unii din iubitii vostrii sunt soferi; daca ar fi fost ei in locul soferului? voi, ca sotii ce ati ramas acasa, ati mai putea sa raspundeti scrisorilor ce vor venii din partea rudelor acelora care au fost in acel maxi-taxi?... tocmai de aceea este bine sa iertam...

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#18 2009-08-15 17:46:48

carmen_21
Insomniac member

o fractiune de secunda... vezi ca vine trenu, ca se aud sunete, se vad lumini si ce te gandesti "lasa ca io-s mai rapid ca trenul si mai smecher"
in fine, cunosc destul soferasi d-astia de maxi tineri, ca doar circul aproape zi de zi, asa ca mi dau seama din ce categorie facea parte.ei mereu depasesc in coloana, o iau pe contrasens, nu opresc la treceri, vb la tel si tot asa hmm
eu sunt f toleranta, toti gresim... mi-e mila de soferu ala si de posibila lui iubita, dar mai mila mi-e de familiile celor morti.
de-asta nu vreau eu sa dau de permis in urmatorii ani ... decat sa omor un animal, mai bine intru eu cu masina intr un pom

#19 2009-08-15 17:57:51

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

carmen_21 a scris:

decat sa omor un animal, mai bine intru eu cu masina intr un pom

de aia mi-e si mie frica de condus... am carnet, dar, stiind ca sunt varza la volan, am o frica groaznica...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.