homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dacă azi ar fi ultima zi?-2

#20 2009-08-15 19:39:47

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Re: Dacă azi ar fi ultima zi?

doamne feri saracii oameni sad si familiile lor sad..tot asta arata la tv
si soferu ii clar k ramane marcat pe viata,sa stii k ai omorat atatia oameni...

Love.  Live. Laugh.

#21 2009-08-16 00:22:09

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

omg, extra, tipul ala a omorat 13 oameni si tu zici ca trebuie sa fie iertat? NU! l-as da prin masina de tocat bucatica cu bucatica daca, Doamne-fereste, as fi avut vreo ruda printre victime..

#22 2009-08-16 14:47:23

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

free a scris:

Tocmai de asta suntem oameni. Greşim, iertăm, nu ne omor?m ?ntre noi.

Ma abtin sa comentez ca ti-as zice vreo doua  neutral ... dar sunt prea obosita si nici nu cred ca are rost sa imi irosesc timpul degeaba...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#23 2009-08-16 15:20:45

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

andra04 a scris:

omg, extra, tipul ala a omorat 13 oameni si tu zici ca trebuie sa fie iertat? NU! l-as da prin masina de tocat bucatica cu bucatica daca, Doamne-fereste, as fi avut vreo ruda printre victime..

Probabil multe ati auzit de expresia: "Tie cine ti-a dat carnetul?" Stiti de unde vine? Pentru cele care nu stiti, va spun eu.
Pe vremea lui Ceausescu, politistul care a facut conducerea cu tine, el iti si dadea carnetul. Si tot el, retineti: raspundea de tine o anumita perioada de timp. Deci, daca faceai accident, nu tu erai tras la raspundere, ci politistul care ti-a dat carnetul. Nu stiu cat timp raspundea de tine -cred ca 1 sau 2 ani. Asa ar trebui sa se faca si acum. Sa vedem apoi... cine va mai avea curajul sa inmaneze permise chicot

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#24 2009-08-16 18:28:50

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ce bine ar fi asa
ieri am vazut la tv pe unu care trecuse peste doi copilasi si nici nu se oprise... pe baiat l a omorat, iar fetita era in coma
mai sa fie, ce smecheri sunt unii... se grabesc, nu se uita pe unde merg, "se impiedica" si merg mai departe neutral

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.