|
Nu esti logat.
Dupa sex...de ce dor ovarele?:#1 2009-08-14 18:19:12
Dupa sex...de ce dor ovarele?:hmmm....de cateva saptamani am o durere dupa ce fac sex in partea stanga... :/aproape unde este ovarul..de la ce sa fie oare?e normal sa doara?kestia e in timp ce ma penetreaza adang...doare in interior...ce naiba poate sa fie..?sa fie ceva grav? “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #2 2009-08-14 18:24:49
Re: Dupa sex...de ce dor ovarele?:voi ati mai patit asa ceva? “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #3 2009-08-14 18:29:14
Re: Dupa sex...de ce dor ovarele?:editeaza,sau o sa-ti iei warn/ban. citeste regulamentul. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-14 18:29:26) Offline #4 2009-08-14 18:30:00
Re: Dupa sex...de ce dor ovarele?:poate ai o anexita, mergi la medic si vezi despre ce e vorba Offline #5 2009-08-14 21:55:20
Re: Dupa sex...de ce dor ovarele?:daca penetrarea este mai adanca si tu nu esti destul de excitata/lubrifiata e normal sa doara, insa daca nu asta e pb si durerea persista mergi la medic. eu aveam dureri dupa orgasm cand aveam anexita, era foarte enervant Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-14 22:50:13
Re: Dupa sex...de ce dor ovarele?:si pe mine ma doare....cand sunt eu deasupra.....posibil din cauza pozitiei nefavorbile avand in vedere ca am uterul retrovers ...in rest in apte pozitii nu am treaba Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #7 2009-08-15 10:00:19
Re: Dupa sex...de ce dor ovarele?:intr-adervar am un chist de vreo 3 cm cam asa de ceva timp pe partea stanga ,dar nu credeam ca poate fi din cauza asta....doctorul mi-a dat niste tratamnet cu dexametazona si Diane35,acum cand ma voi duce la control o sa-i zic de durerile astea “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #8 2009-08-15 16:52:36
Re: Dupa sex...de ce dor ovarele?:cred ca si la mine e tot din cauza lubrifierii...m-am speriat odata ca dupa ce a penetrat adanc am ramas paralizata vreo 5 secunde ...dar nu s-a mai intamplat pe urma Offline #9 2009-08-15 17:46:15
Re: Dupa sex...de ce dor ovarele?:
nu Offline #10 2009-08-15 19:38:14
Re: Dupa sex...de ce dor ovarele?:da...adica,eu de exemplu,nu pot sa stau capra. decat daca vreau s-o tin intr-o durere continua... efectiv sunt prea micuta in zona aia pentru instrumentul lui,si doare ca naiba... in alte pozitii de la spate e ok... da' daca facem capra in stil clasic urlu de durere... Offline #11 2009-08-15 20:22:45
Re: Dupa sex...de ce dor ovarele?:
si eu la fel... sau knd stau deasupra dreapta.. Love. Live. Laugh. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|