|
Nu esti logat.
Tratament candidoza#1 2009-08-15 08:19:57
tratament candidozaam facut tratament cu canesten ovule, dar dupa cele 3 zile mi-a aparut o inflamatie in interior si am dureri la contact .Ce poate fi? Am folosit si unguent extern Canesten Offline #2 2009-08-15 08:22:19
Re: tratament candidozaVa rog sa ma ajutati cu un sfat la cele de mai sus Offline #3 2009-08-15 08:58:12
Re: tratament candidozaE normal sa ai dureri la contact cat ai candida, indicat ar fi sa nu ai deloc contacte sau sa fie protejate cu prezervativ.. dar daca vezi ca tot te doare, mai bine renunta la ele pt un timp. #4 2009-08-15 09:43:24
Re: tratament candidozaDupa tratamentul cu Canesten ovule mai pot avea candida?Sa folosesc Tantum Rosa? Offline #5 2009-08-15 09:45:50
Re: tratament candidozaMai poti avea sau nu mai poti avea, depinde.. din pacate un tratament nu-ti garanteaza ca vei scapa de ea, e pacatoasa. Nu folosi decat ce ti-a prescris medicul, altfel risti sa faci mai rau. Publicitateloading...
#6 2009-08-15 09:49:51
Re: tratament candidozaiti multumesc mult, din pacate medicul meu este in concediu si m-am tratat cum am mai facut si inainte.Rezultatul a fost ok. Acum ma ingrijoreaza inflamatia din interior.Po folosi Tantum Rosa pentru ameliorare? Ultima oara a fost editat de m.c. (2009-08-15 09:55:18) Offline #7 2009-08-15 12:25:34
Re: tratament candidozaeu nu ti-as recomanda tantum rosa pt candida... deregleaza flora si mai tare... Offline #8 2009-08-15 13:29:54
Re: tratament candidozacanestenul este banalul clotrimazol, cel vechi si antic, numai intr-un nou ambalaj. mai bine macmiror complex timp de 7. Acompaniat de fluconazol cp. 150mg, 1cp din 3 in 3 zile si apoi cateva zile de refacere a florei vaginale cu feminella vagi c sau viviflor sau gyniel. eu am avut probleme cu candida 4 ani si am scapat. Offline #9 2009-08-15 14:35:28
Re: tratament candidozaiti multumesc pentru sfat.Problema este ca marti plec in Grecia cu bilet prin agentie deci e cam trist.Ce pot face altceva? Offline #10 2009-08-15 14:41:09
Re: tratament candidozaatunci incearca cu canestenul daca mai ai ovule, si in acelasi timp cu fluconazolul, 1cp. pe zi sau la 2 zile. si cu spalaturile ........eu sunt cam sceptica, mai bine bicarbonat 1 lingura la 1 litru de apa. depinde cat stai in grecia. ca stiu ca e nasol in concediu sa stai cu ovulele. macar pe gura sa iei ceva antimicotic sa zicem 5-7 zile. Offline #11 2009-08-15 15:26:18
Re: tratament candidozaMultumesc,am sa incerc asa.Sint disperata!!!!! Stau 10 zile, iti dai seama ce fericire,mai ales ca merg cu sotul. Va fi .... de vis! Offline #12 2009-09-10 16:29:39
Re: tratament candidozaClorul din apa, daca aceasta este ingerata, "ajuta" la distrugerea florei microbiene normale si este un bun sprijin pentru dezvoltarea anormala a unor bacterii si fungi, dintre care cea mai cunoscuta este Candida. Candidoza este cauza principala in declansarea unui numar urias de afectiuni (printre care la loc de cinste se numara si cancerul), si este sprijinita la proliferare de tratamentele cu antibiotice si consumul de zahar, alcool si faina alba. Offline #13 2009-09-10 21:25:09
Re: tratament candidozainteresant si in mare parte adevarat..cu exceptia legaturii intre cancer si candida ..daca stam sa o luam asa..toate suferim in viata asta de un episod 2 de candida..si eu sunt mai atenta sa zicem la excesul de zahar dar sunt unele pers care consuma excesiv chiar si nu au nimic.Dar sunt de acord ca trebuie sa inlaturam si cauza..nu doar somptomele Dance like nobody is watchin.... Offline #14 2009-09-10 22:59:07
Re: tratament candidozaAi dreptate in ceea ce spui.Ar trebui sa nu mai fim asa prapastioase,numai ca e foarte neplacuta senzatia.Eu incerc sa evit deacum cat pot antibioticele.Cat despre clorul din apa, nu avem ce face,eventual sa ne mutam in varf de munte unde totul este natural si neatins.Vise...Deci, ne ducem crucea fiecare cu cat noroc are.Va multumesc si-mi face placere sa conversam.Va mai astept.Pentru dreamer si Adalberta Offline #15 2009-09-10 23:30:51
Re: tratament candidozanici eu nu scap si am simptome chiar violente (arsuri..disconfort ,dureri) sper de data asta cand ma voi duce la dr sa scap odata ca nu mai suport Dance like nobody is watchin.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|