homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize chlamydia

#1 2009-08-15 10:13:42

n.g.near
New member
Inregistrat: 2009-08-15

analize chlamydia

Salutări la toată lumea! Sunt bărbat, 34 ani, aprox 4 partenere ?n 2ani.
Am făcut de cur?nd analize BTS la un centru particular şi la chlamydia trachomatis am negativ pt. anticorpi lg A şi POZITIV pt. anticorpi lg G. Asistenta de acolo mi-a zis că nu tb să mă ?ngrijoreze, că ar conta numai prima din cele 2... Pe diverse forumuri pe care am umblat nu am văzut ceva concludent, oricum, cele mai multe postări sunt de la femei. Cum e p?nă la urmă? ce semnifică G? e cazul de tratament+repetare analiză mai ?ncolo?
?n al 2lea r?nd: la aceleaşi analize am descoperit că sunt purtător HPV tulpina 6 (risc onc. scăzut) pt care mi s-a recomandat tratament cu ISOPRINOSINE, doză relativ mare (3x2 cp/zi). Dintr-un Medex recent am aflat că respectivul medicament e folosit la tot felul de encefalite, herpesuri, bronşite, rujeolă, varicelă, pre-sida(!), oreion... nimic despre HPV. Să ?nţeleg că medicamentul ăsta e cea mai bună alegere, ?n condiţiile ?n care pe HPV direct nu există tratament? Sau ?mi scapă ceva?

care este sau care nu este

#2 2009-08-15 18:10:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: analize chlamydia

pentru HPV nu exista tratament. se poate doar incerca sa fie tinut sub control cu un tratament de stimulare a imunitatii cum este Isoprinosine

IgG pozitiv inseamna ca ai avut in trecut infectia si ca ai facut anticorpi. cred ca ar fi fost util sa faci si IgM care spune daca ai infectia in prezent
cea mai sigura analiza este Chlamydia PCR pe care o poti face din urina.

#3 2009-08-15 18:47:44

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

sa-l iei linistit, e indicat si in infectia cu papilloma virus uman. doza este de 50mg/kg corp. asa ca inmulteste si tu doza asta cu greutatea si vei vedea ca e mai mica decat cea recomandata. intre timp igiena cat mai buna la nivelul organelor genitale( la nivelul santului balanopreputial, ca acolo traieste virusul), si fara contacte sexuale. chiar si protejate se poate transmite.
nu ai infectie acum cu chlamydia dar ai avut in trecut.

#4 2009-08-15 23:53:18

n.g.near
New member

gargarita a scris:

pentru HPV nu exista tratament. se poate doar incerca sa fie tinut sub control cu un tratament de stimulare a imunitatii cum este Isoprinosine

IgG pozitiv inseamna ca ai avut in trecut infectia si ca ai facut anticorpi. cred ca ar fi fost util sa faci si IgM care spune daca ai infectia in prezent
cea mai sigura analiza este Chlamydia PCR pe care o poti face din urina.

NAŞPA!!! adică n-o să pot avea o prietenă stabilă... ever? nocry
oricum, merci de info, sunt edificatoare

#5 2009-08-15 23:57:11

n.g.near
New member

ruxanda_00 a scris:

sa-l iei linistit, e indicat si in infectia cu papilloma virus uman. doza este de 50mg/kg corp. asa ca inmulteste si tu doza asta cu greutatea si vei vedea ca e mai mica decat cea recomandata. intre timp igiena cat mai buna la nivelul organelor genitale( la nivelul santului balanopreputial, ca acolo traieste virusul), si fara contacte sexuale. chiar si protejate se poate transmite.

ămmm... precizare: sunt circumcis. adică nu prea are unde să se pitească duşmanul box dar bine?nţeles că mă spăl, nu concep altfel. merci de info, m-am mai liniştit... oarecum:D

Publicitate

loading...

#6 2009-08-16 00:18:21

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

n.g.near a scris:

ruxanda_00 a scris:

ămmm... precizare: sunt circumcis. adică nu prea are unde să se pitească duşmanul box dar bine?nţeles că mă spăl, nu concep altfel. merci de info, m-am mai liniştit... oarecum:D

cu placere. trebuie sa elimini virusul si apoi poti continua cu " nebuniile".

#7 2009-08-22 21:52:56

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

Interesant de stiut : te-ai tratat vreodata de Chlamydia? ai stiut candva ca o ai si ai facut tratament?

ps. va rog sa nu-mi dati warn... vreau sa stiu daca-mi pot face anticorpii Chlamydia chiar daca iau antibiotic si  daca  faptul ca am Ureaplasma poate afecta anticorpii Chlamydia... poate ca-i prosteasca intrebarea dar...  rugaciune   raspundeti-mi si mieeee.  mulzumesc

Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-10-03 16:47:06)

#8 2009-08-22 22:36:08

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cand intrebi daca poti face anticorpii te referi la a face analiza anticorpi anti Chlamydia IgG sau IgM?  daca la asta te referi, trebuie sa o faci la minim 2 saptamani de la terminarea tratamentului cu antibiotic
faptul ca ai ureaplasma nu influenteaza nimic legat de chlamydia

sper ca am inteles corect intrebarile tale

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-08-22 22:36:26)

#9 2009-08-22 22:47:21

Adalberta
Full member

ai inteles, merci mult...

Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-08-23 17:21:47)

#10 2009-10-26 10:58:12

Adalberta
Full member

n.g.near a scris:

?n al 2lea r?nd: la aceleaşi analize am descoperit că sunt purtător HPV tulpina 6 (risc onc. scăzut)

la aceleasi analize ti s-a descoperit hpv 6? ce analize? exista genotipare pt barbati?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.