homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-103

#1939 2009-09-10 07:25:15

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9

Neatza Camy?  puss Ce faci, batui in continuare? M-am trezit si eu, iti sunt alaturi! smile

Week-end ul asta ai cununia, asa-i? Noi nu suntem in Buc din pacate in we asta sad Tare mult mi-ar fi placut sa-ti pot oferi macar aceeasi bucurie pe care mi-ai facut-o si tu cand te-am vazut acolo in fata bisericii... Poate reusesc fetele sa ajunga totusi, ma bazez pe ele... stiu cat de mare ti-ar fi bucuria sa vezi macar pe cineva dintre noi...  chicot

Deci fetelor, faceti tot posibilul, va rooooog si eu! Va fi o frumoasa Camy, sunt convinsa  rodnar

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1940 2009-09-10 09:19:13

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
camyyyy baga somn sa nu arati obosita la nunta.
eu fetele incerc sa vin. daca nu apare ceva mege mega meeega important asa incat sa plecam din oras (pe al meu il bate gandul sa mergem la mare)
VIN 100%.

offff ... temperatuica mea cand are de gand sa treaca???
coffestudiu  puss  par  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1941 2009-09-10 09:27:36

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

buna dimineata!

mama ce ar merge o cafea acum.... imi e o pofta.

camy, sa ai o nunta cum ai visat-o!
imi place tare mult printre voi. vad ca e mult mai mult decat un forum. asa speram si eu sa fie. e tare greu sa fi departe de casa si uneori imi lipsesc asa de mult "barfele" cu mama. nu e acelasi lucru la telefon.

buck, imi dau seama ce emotii sunt in sufletul tau. dar nu e de gluma cu ele. cel putin la mine si-au spus cuvantul. mai aveam o saptamana si nu mai aveam stare. curat, definitivat camera micutului, musafiri plansete de bucurie, emotii. mama tot zicea sa ma potolesc. si in acea seara.... hop. medicul a zis ca mai putea sta, dar ca eu nu am avut rabdare.

eu sunt in pregatiri ca imi vine o prietena din tara. abia astept sa povestim.

va pup! o zi frumoasa!

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1942 2009-09-10 09:31:30

carra_verona
Insomniac member

la fel prigatel.
glad to have you around !
puss  par  kram

fertility

#1943 2009-09-10 09:49:27

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele

Eu sunt in butoi...nu stiu ce se intampla cu mine, ba imi vine sa rad, ba imi vine sa plang...am o stare naspa rau. Nu ma intrebati de ce ca nici eu nu stiu...
Va pup pe toate!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Publicitate

loading...

#1944 2009-09-10 10:05:29

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buna iar

eu acum am venit de la spital  supa .....sangerez ca si cand as face pipi ( scuzati expresia  rodnar ).....la control dr a zis ca, colul e ok si chiar nu-si da seama de la ce este. supa ...m-a programat pentru maine la eco de 12 sapt ( asta dupa ce mi-a facut capul calendar ca de ce nu am deja programare.  disperat ..el e ff minutios de fel).....sunt terminata de frica, nici nu stiu ce sa gandesc. supa ....in rest ma simt ff bine

maria pupici

pupici la toata lumea  par

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-09-10 10:32:01)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1945 2009-09-10 10:15:37

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata fetele. acu am intrat si eu. v-am citit si acu am zis sa scriu.

eu merg la scoala la 12 la o sedinta asa ca am mai lenevit putin in pat.

Adina la eco mai merg in jurul lui 3 oct. acu avem 6 sapt. atunci vom avea 10 sapt. intre timp merg sa fac analizele.

camy mie imi pare sincer rau ca nu stau in bucuresti ca sigur veneam sa te vad. dar asa sunt cam departe. iti urez casa de piatra de pe acu, sa fiti fericiti, sa aveti o nunta superba, asa cum visati siu sa te simti bine, sa nu fii obosita. asa ca mai odihnestete acu pe ultima suta.

Andreed starile astea schimbatoare pot fi semn de bebe. cine stie.

maria poate s-a prins ceva luna asta daca ati muncit cu spor.

din cate stiu , sper sa nu ma insel, ddunia a zis ca anul trecut a avut nunta, dar au facut luna de miere acu. sper sa nu ma insel. oricum bine ai venit si sunt sigura ca a fost fain. noi tot in turcia am fost anul trecut in luna noastra de miere. asteptam poze.

va pup pe toate fetele. o zi buna.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-09-10 10:15:53)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1946 2009-09-10 11:02:34

Andreed
Addicted member
Site

Alina, nu cred ca e bebe, nu am nici un simptom.Mai mult simptom de cm...durerei sani, nervozitate, balonare etc.

#1947 2009-09-10 11:05:30

bucklucica
Hero member

Hello, girls! Va pup pe toate puss
Eu sunt fresh de la ora 7, am fost cu socrul meu sa schimbam placutele de frana la machineta, ca sa-l scutesc pe al meu de drumuri si timp pierdut...si acum juma de ora am aterizat, mi-am facut papa si v-am citit.
Camy, sangerarea asta nu e tot de la cheagul ala?Ce a zis dr?Sper sa fii bine, dar te rog incearca sa nu te mai agiti atat, chiar daca stiu ca ti-e imposibil acum...baga putin stat in pat...kram...Acum tu si bebe sunteti importanti...Pana la nunta tot mai e putin...puss
Andreed, poate chiar e semn e bb...asa eram eu la inceput, cand radeam, cand ma apuca bocitul de-l disperam pe al meu...goodluck
Prigatel, o sa incerc sa-mi tin emotiile in frau cat mai bine...ma gandesc ca daca a reusit sa fac asta cand era sa intre idiotul ala in mine pe contrasens, imi va merge si acum...distractie placuta cu prietena! puss
Carra, despre ce temperaturica vorbesti?Ai febra?
Maria, Alina puss
PS Andreed, tot ce spui tu sunt exact simptoame de bb...chicot

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-09-10 11:06:42)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1948 2009-09-10 11:07:56

Andreed
Addicted member
Site

bucklucica a scris:

Hello, girls! Va pup pe toate puss
Eu sunt fresh de la ora 7, am fost cu socrul meu sa schimbam placutele de frana la machineta, ca sa-l scutesc pe al meu de drumuri si timp pierdut...si acum juma de ora am aterizat, mi-am facut papa si v-am citit.
Camy, sangerarea asta nu e tot de la cheagul ala?Ce a zis dr?Sper sa fii bine, dar te rog incearca sa nu te mai agiti atat, chiar daca stiu ca ti-e imposibil acum...baga putin stat in pat...kram...Acum tu si bebe sunteti importanti...Pana la nunta tot mai e putin...puss
Andreed, poate chiar e semn e bb...asa eram eu la inceput, cand radeam, cand ma apuca bocitul de-l disperam pe al meu...goodluck
Prigatel, o sa incerc sa-mi tin emotiile in frau cat mai bine...ma gandesc ca daca a reusit sa fac asta cand era sa intre idiotul ala in mine pe contrasens, imi va merge si acum...distractie placuta cu prietena! puss
Carra, despre ce temperaturica vorbesti?Ai febra?
Maria, Alina puss
PS Andreed, tot ce spui tu sunt exact simptoame de bb...chicot

Daca e bebe vin la Bucuresti si va dau de baut dance  dance !

#1949 2009-09-10 11:11:26

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buck nici el nu stie de unde vine sangerarea....speram sa ne dam seama maine la eco......nu cred sa fie de la cheagulala pentru ca e rosu curat ce curge acum

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1950 2009-09-10 11:19:00

bucklucica
Hero member

Andreed, m-as bucura enorm sa fie cu ochisori....kram
Camy, sa nu fie de la efort si agitatie...Mai stai si tu potolita...eeeeeeee........ca vin si-ti dau bataitza la fund, de o sa ai vanatai la nunta...Important e ca bb e bine, dar pe bune acum, mai lasa aranjamentele si in grija altora...Stiu cum e ca si eu am trecut prin asta si mi-am pus amprenta pe tot de la nunta, dar gandeste-te ca nu-i fai bine la bb cu atata agitatie...kram

Eric 3 ani si 7 luni

#1951 2009-09-10 11:52:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

saluti pe fuga

raluk puss pare rau de faza asta, pacat mai ales ca e "pocnit" de tanar... of, si al meu se plange, ma faci sa intru la idei sad

andreed, tinem pumnii sa fie bebe!! smile

va pup... de azi imi vine colega la 12, asa ca nu o sa mai pot sta mult cu voi sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1952 2009-09-10 12:02:23

carra_verona
Insomniac member

buck era vorba de temp mea de pe fertility care nu mai vrea sa creasca deloc.
ufff !!!
puss  par  kram

fertility

#1953 2009-09-10 12:43:49

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna smile

Camy, ce tot sunt sangerarile astea la tine? hmm Sper sa fie totul bine...ascult-o pe Buck si mai stai si tu potolita chiar daca ti-e greu puss

#1954 2009-09-10 13:04:56

bucklucica
Hero member

Aaaaaaaaa...pai am vazut temperatura ta, Carra, dar nu stiam daca de aia zici...
Ruxy, Katami  puss

Eric 3 ani si 7 luni

#1955 2009-09-10 14:03:08

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetele....

va citesc, dar nu prea ma ce sa va scriu...

carra o sa creasca ea , stai linistita, eu cu a mea am lasat-o balta....
de luna viitoare o sa ma reapuc....

camy , ai mare grija ....cu emotiile si cu stresul sa nu-l afecteze pe bebe

bucklu mai ai putin, yupiiii si vine eric

9 ani de copilarie ....

#1956 2009-09-10 15:03:56

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

buna fetele, eu m-am casatorit anul trecut in 31 mai dar nu am apucat sa mergem in luna de miere din cauzac serviciului alui meu si am hotarat sa mergem anul aceasta.
poze de la nunta si cu mine mireasa am pus acum vreo 2 luni
poze din antalya caut sa pun acum la off topic numai sa vad cum se face k am uitat.
cele care lucrati in invatamant cum v-ati acomodat?k mie mi-e tareeee greu.offff ce dulce e vacanta supa  supa  supa

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1957 2009-09-10 15:10:07

Alina Elena
Insomniac member

gata sedintele pe ziua de azi.

ddunia nici eu nu am chef de scoala. ma consolez cu gandul ca imi sunt f dragi copilasii astia mici cu care lucrez. si abia astept sa ii vad, dar imi trece repede cheful. si mai ales noi nu am avut timp de odihna, cu gradul asta.

camy stai linistita fata. nu te mai obosi. fac si eu ca buck. vin si te bat.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-09-10 15:10:22)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.