homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-89

#1673 2009-09-06 23:02:08

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9

multumesc mult gargarita. o sa fac un test peste cateva zile.
http://www.fertilityfriend.com/home/29b5f8

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1674 2009-09-06 23:05:32

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hmmm... avand in vedere cand ai avut secretia wattery si cum a evoluat temperatura, mi se pare posibil sa fi ovulat si in ziua 22

ne asemanam la ciclurile neregulate si la ovulatiile tarzii  tongue

LE poate iti faci curaj si faci un test smile

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-09-06 23:07:44)

#1675 2009-09-06 23:10:32

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Somn usor, gagici puss

Priga, bafta dak te hotarasti pt maine dim majoreta

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1676 2009-09-07 08:13:26

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Neatza  wave
Sa avem o saptamana buna cu multe teste pozitive.

liliana83 a scris:

salutare!am intrat sa vad ce mai faceti...

mihaela,tu parca ai pierdut o sarcina?dupa ce am citit cu analizele sotului tau ma tot gandesc:oare o exista posibilitatea sa fie si la noi problema la el de fapt?
k eu am anal ok si singura chestie de care se leaga dr e legata de coagulare,circulatia sangelui...dar chestia asta doar e banuita...
nu stiu ce sa zic ca m-am intristat de tot...pe de alta parte eu de ambele dati am ramas insarcinata din prima luna de incercari...ma gandesc dak ar avea probleme,poate nu as fi ramas asa usor,nu?

offf,ce de ganduri!

Liliana, eu am avut de 2 ori teste pozitive cu intarzieri ale cm ds 8,9 zile care s-ar ptraduce prin avorturi menstruale.
Acum nu mai stiu ce sa zic... si eu mi-am facut destule analize care la mine sunt OK, sotul meu a facut in amai spermograma in Severin la niste nenorociti (ca nu le pot zice altfel in situatia asta) care au zis ca e OK spermograma si acum am repetat-o in sfarsit la Bioclinica unde a iesit asa cum am postat-o sambata seara.
Ce sa ma i zic... sunt foarte necajita si astept acum spermocultura sa vedem incotro o s-o luam...

puss  pentru toate fetele !!!

#1677 2009-09-07 08:19:05

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele....

eu astept cm -ul , temperatura de maine nu cred ca mi-o mai iau , ca nu are rost....oricum e mica....o sa reincep de la urmatorul ciclu...

sotul meu va face spermograma peste cateva zile, si mai vedem....oricum parca v-am mai zis ca si nasii nostri au probleme, aseara am fost la ei si ni s-au destanuit mai mult : deci de 8 ani incearca, au facut n-spe mii de tratamente, au tinut si cu naturiste, au facut vreo 4 fertilizari in vitro si nimic, acum pana in decembrie o sa mai faca ea in fiecare luna inseminari si apoi au zis ca ,, gata...stop,, nu mai rezista si isi baga dosar de adoptie....mi-au spus ceva de genul ,, am incercat tot ce era omeneste posibil,,

eu intr-un fel m-am speriat, pt ca noi nu o sa avem niciodata posibiliatatea sa faca ce au facut ei  ( au cheltuit zeci de mii de euro -la propriu, adica pe bune ), si problemele sunt tot asemenatoare, adica spermograma proasta...

asta e , poate luna asta dupa ce imi vine ne bagam si noi la o inseminare sau vedem , mai incercam 2-3 luni, mai strangem niste banii si apoi o sa incercam cam 6 luni la rand inseminari, ca cica asa sunt sanase mai mult de reusita....si apoi mai vedem.....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-09-07 08:27:05)

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#1678 2009-09-07 08:26:52

LadyDeeDee
Full member
Inregistrat: 2008-12-28

Neatza grater

Deja simt primele simptome de CM  in dimineata asta  sad  grater
Lavi iti tin pumnii   tummenupp

#1679 2009-09-07 08:32:08

bmihaela
Hero member

adinagrig a scris:

neata fetele....

eu astept cm -ul , temperatura de maine nu cred ca mi-o mai iau , ca nu are rost....oricum e mica....o sa reincep de la urmatorul ciclu...

sotul meu va face spermograma peste cateva zile, si mai vedem....oricum parca v-am mai zis ca si nasii nostri au probleme, aseara am fost la ei si ni s-au destanuit mai mult : deci de 8 ani incearca, au facut n-spe mii de tratamente, au tinut si cu naturiste, au facut vreo 4 fertilizari in vitro si nimic, acum pana in decembrie o sa mai faca ea in fiecare luna inseminari si apoi au zis ca ,, gata...stop,, nu mai rezista si isi baga dosar de adoptie....mi-au spus ceva de genul ,, am incercat tot ce era omeneste posibil,,

eu intr-un fel m-am speriat, pt ca noi nu o sa avem niciodata posibiliatatea sa faca ce au facut ei  ( au cheltuit zeci de mii de euro -la propriu, adica pe bune ), si problemele sunt tot asemenatoare, adica spermograma proasta...

asta e , poate luna asta dupa ce imi vine ne bagam si noi la o inseminare sau vedem , mai incercam 2-3 luni, mai strangem niste banii si apoi o sa incercam cam 6 luni la rand inseminari, ca cica asa sunt sanase mai mult de reusita....si apoi mai vedem.....

Adina, cam care sunt costurile pentru o astfel de interventie ? si ei unde au facut ?
Mi-a zis si mie dr. sa ne gandim si poate facem in HU dar nu stiu inca la ce costuri se ridica...

#1680 2009-09-07 08:38:51

adinagrig
Insomniac member

deci costurile pt o fertilizare in vitro sunt cam la 3000euro, dar asta nu stiu daca asta includ si costul tratamentelor dinainte, sau numai ferilizarea efectiva....

cica exista un medic austriac la Sibiu , care face ceva mai ieftin si e super tipul....

nasii au facut 3 fertilizari in vitro in Buc si una la Sibiu....acum cateva luni...embrionii eru viabili, dar nu s*-au prinssi au murit, nu se stie cauza inca investigheaza....mai multe nu pot sa-ti zic ca nici eu nus tiu, si nu intram prea mult in detalii ca e delicat subiectul, si sunt si ei la saturatie...deja nu mai e nici o sansa

9 ani de copilarie ....

#1681 2009-09-07 08:44:49

bmihaela
Hero member

adinagrig a scris:

deci costurile pt o fertilizare in vitro sunt cam la 3000euro, dar asta nu stiu daca asta includ si costul tratamentelor dinainte, sau numai ferilizarea efectiva....

cica exista un medic austriac la Sibiu , care face ceva mai ieftin si e super tipul....

nasii au facut 3 fertilizari in vitro in Buc si una la Sibiu....acum cateva luni...embrionii eru viabili, dar nu s*-au prinssi au murit, nu se stie cauza inca investigheaza....mai multe nu pot sa-ti zic ca nici eu nus tiu, si nu intram prea mult in detalii ca e delicat subiectul, si sunt si ei la saturatie...deja nu mai e nici o sansa

Multumesc Adina.
Sotul tau ce tratament a luat; parca scriai tu mai de mult ceva...
Oricum ma gandesc ca poate si diacnosticele sunt diferite...

#1682 2009-09-07 08:45:58

adinagrig
Insomniac member

bmihaela...da-mi te rog adresa de mess...sau da-mi un add...adinagrig@yahoo.com

9 ani de copilarie ....

#1683 2009-09-07 09:00:56

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata fetele  cascat

buck superba salopeta.  par ....vreau si eu sfaturi....dupa ce terminam cu nunta asta care sigur ne va pune capac

noi am terminat cu amaraciunea cu nasii.  supa ....am mai luat ieri ce ne mai trebuia pentru nunta....acum ma rog la DD sa nu fie frigul asta urat sambata.  cold ....si binenteles sa nu ploua.....zilele astea am fost numai intr-o fuga si ma simt asa bine  happydance , cred ca mi se amortisera oasele de la atata stat  chicot

astazi mergem sa ne spovedim si maine dimineata sa ne impartasim...de miercuri tinem post ( eu am mai scapat la inmormantare la ceva de dulce ca imi cadeau ochii acolo dar al meu a tinut cu sfintenie postul .....dragul de el  puss )

o zi buna va doresc  par

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-09-07 09:03:57)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1684 2009-09-07 09:14:17

Crssy85
Hero member
Site

Neatza puss

Adina, f trist ce povestesti despre nasii tai... sad ; dar te rog, nu-ti pierde speranta ( stiu ca e mai usor de zis.... dar tot zic... macar atat puss )

Of, Camy... In ziua nuntii alor mei, nasul lor l-a luat pe unul pe capota, pe trecerea de pietoni.. noroc ca nush cum s-au inteles....; iar la nunta mea, masina care trebuia sa vina sa ma ia, a facut accident... a inceput slujba la 20.30, facuse clabuci preotul big_smile ; cand m-au botezat pe mine a fost cutremur lol . sa mai povestesc? Bine, a fost mic... 4 grade si un pic...

Doamne, ce vremeeeeeeeeeeeeeee grater

Camy, hai pe mess puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1685 2009-09-07 09:34:00

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele

Eu am o stare de nervi incat imi vine sa bat pe toata lumea..cred ca saptamana viitoare imi vine cm...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1686 2009-09-07 09:46:17

adinagrig
Insomniac member

camy, la ce ora ai biserica si unde?

eu asa cum am promis , sper sa ajung, numai sa nu ne cheme ai mei la tara ca sa culeaga via...sa speram ca nu.....

9 ani de copilarie ....

#1687 2009-09-07 09:49:49

Crssy85
Hero member
Site

Camy, dak nu se duce Adina la vie, vin si eu la biserica... dar dak se duce, merg cu ea, ca sun FAN MUST!! lol

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1688 2009-09-07 10:11:36

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Crssy85 a scris:

Camy, dak nu se duce Adina la vie, vin si eu la biserica... dar dak se duce, merg cu ea, ca sun FAN MUST!! lol

nebuna mai esti fatoooooooo rotfl

adina biserica e la ora 14 la Sf Antonie ( in spate la hanul lui manuc la unirii).....chiar m-a intrebat al meu " iti vine fetele la biserica?"  chicot .....stie ca ne-am atasat unele de altele si mereu ma intreaba de voi ....mai ales de tata leana ca stie ca-i mai nebunica  chicot

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1689 2009-09-07 10:15:45

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

neata tuturor si o zi frumoasa!

garga si eu m-am gandit ca ar fi fost pe ziua 22 dupa secretie si simptome, dar ma mers pe mana celor de pe fertility. oricum daca a fost pe 22, desi am "prestat" nu prea arata graficul a sarcina.
asta e. oricum sunt aproape sigura ca nu e sarcina dar imi place sa mai sper inca. totul e asa de diferit acum. cu prima sarcina nu am avut nici un stres, nici o problema. adevarul e ca aveam si cicluri regulte/ nu stiu cand s-a intamplat. si cand am aflat aveam deja 6 saptamani. dupa nastere insa s-au dereglat foarte rau. am facut ecografii, analize si toate au iesit bune. medicul mi-a zis ca asa a reactionat organismul meu si ca e un ciclu neregulat ceea ceeste perfect normal daca ovulez. sa am rabdare si se va intampla si a doua oara. sa dea dzeu pentru toata lumea!

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-09-07 10:24:32)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1690 2009-09-07 10:17:19

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

gargarita a scris:

laura, acum esti bine?

da multumesc sunt mai bine acum,inapoi la servici....

ieri am sarbatorit un an de la nunta...am fost la Manastire la Sambata,la Albota o pastravarie superba.....a fost frumosssss...

Buck puss multumesc pt.grija,ma bucur ca esti mai bine si nu mai tb.antibiotic....

bebe hai in viata noastra!

#1691 2009-09-07 10:21:18

adinagrig
Insomniac member

laura, la multi ani! sa fitit fericiti si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti voi mai cu ardoare in acest moment....

graficul meu e varza, asa ca o sa iau o pauza pana la urmatoarea menstruatie, inca nu stiu clar daca am ovulat sau nu, eu cred ca luna asta a fost o luna fara ovulatie, asta e...luna viitoare.....

9 ani de copilarie ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.