homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt insarcinata?

#1 2009-08-16 22:47:29

mada_irina
Membru
Inregistrat: 2009-08-16

sunt insarcinata?

am 16 ani si acum 2 luni mi-am inceput viata sexuala.de 1 saptamana ma dor sanii si sfarcurile.din cate am citit pe net acesta poate fi considerat o simptoma importanta in cazul unei sarcini.si in afara de asta de ceva vreme am greata de la mancare.
maine am sa fac un test sa vad daca sunt sau nu insarcinata.daca sunt vreau sa fac un avort.daca cineva cunoaste un cabinet in ploiesti unde pot face va rog sa ma anuntati.
multumesc de intelegere

#2 2009-08-16 22:54:18

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Re: sunt insarcinata?

mada da si u mai multe detalii,asa nu poate sa`ti raspunda nimeni

Love.  Live. Laugh.

#3 2009-08-16 22:54:22

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: sunt insarcinata?

Pot fi si simptome de sarcina, dar la fel de bine aceste simptome se pot datora schimbarilor din organism care apar la varsta ta, mai ales ca ti-ai inceput vita sexuala.
Daca ai avut contacte sexuale neprotejate poti face un test de sarcina la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat sau la o saptamana de la intarzierea menstrei.

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.