|
Nu esti logat.
Indiferenta doare!!#1 2009-08-16 23:31:49
Indiferenta doare!!Am nevoie de cateva sfaturi ca sa ma simt mai bine! Vorbesc(s-au am vorbit,nici nu stiu daca mai suntem impreuna) cu un baiat de 2 ani si o luna...dar ne cunoastem de vreo 5 ani...de ceva timp..ne certam in fiecare zi de la toate tampeniile...amandoi orgoliosi,incapatanati...greseala mea e ca la fiecare cearta...gata ne despartim...pentru ca stiam ca el vine repede dupa mine....acum...cand ne certam...nu ma mai baga in seama...nu se oboseste sa ma sune...sa dea un mesaj ..sa vad ca mai vrea ceva...si asta ma doare enorm...ajung sa ma gandesc la extreme....dar e pacat....cad in niste despresii ca nici nu mai constientizez ce e cu mine...nu stiu ce sa fac.....nu mai vrea sa fiu cu el...dar ma obsedeaza gandul k el ar putea fi in alta parte....cu prietenii lui fantasticii care il influenteaza la orice pas...si ma apuca o furie enorm...Nu stiu ce sa mai fac...ma autodistrug!!! Offline #2 2009-08-17 00:13:02
Re: Indiferenta doare!!in primul rand...de ce la orice cearta va despartiti? nu puteti rezolva problemele si impreuna? i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline #3 2009-08-17 00:18:50
Re: Indiferenta doare!!si eu cred ca s-a saturat de fitele tale si tu de-ale lui. E cam imatur sa te desparti dupa fiecare cearta, nu crezi? Stiai ca el vine cu floricele sa va impacati insa uite ca ti-a descoperit tricul si nu se mai lasa impresionat. Vorbeste cu el, clarificati daca intr-adevar va iubiti sau nu si abia apoi poti sa te horarasti ce vei face in continuare. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #4 2009-08-17 00:22:49
Re: Indiferenta doare!!loredana, e normal ca dupa un timp sa nu mai fie numai lapte si miere, sa nu mai "sara" de cate ori te superi tu si incepi cu copilarii de genu`. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2009-08-17 00:24:22
Re: Indiferenta doare!!Probabil s-a saturat de jocul asta acum te vreau, acum nu te mai vreau, si s-a hotarit sa iti dea o lectie, si a intors totul impotriva ta. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-17 00:24:25
Re: Indiferenta doare!!Si noi faceam la fel... ma rog,noi nu ne desparteam,noi doar ne certam rau si fiecare isi lua jucariile si se ducea in coltul lui. nu se rezolva decat cu un mic compromis de ambele parti... tu tre' sa nu mai fii atat de radicala,si sa-ti potolesti temperamentul (si crede-ma ca stiu cat de greu poate fi sa faci asta),si el tre' sa treaca peste faza cu "daca o ignor sigur isi revine". o data pentru ca temperamentul tau declanseaza indiferenta lui...si a2a oara pentru ca atitudinea sa declanseaza frustrarea ta. si asa va faceti rau reciproc,desi va iubiti,si e pacat. Offline #7 2009-08-17 09:03:57
Re: Indiferenta doare!!Da mereu ajungem sa discutam...facem mici compromisuri...e totul roz ca asa ceva nu se mai intampla...si buff..la prima cearta aceeasi situatie...Sunt foarte constienta ca e vina mea.Sunt prea geloasa....stiu k nu ma poate insela in nici un fel pt k ma iubeste...dar mereu daca imi zice ca merge undeva ,ii sar in cap ca nu -mi convine ...chiar si la un mic fotbal...dar eu daca am de mers undeva nu accept ideea ca el sa-mi impuna sa nu ies...E super nasol,ca stiu ca nu fac bine..Dar nu ma pot abtine.Si acum suntem cam despartiti si nu a dat nici un semn vreo 2 zile...si tot eu aia care repede dau un sms....sa ma iau de el..de ce nu da semne de viata.si abia abia mi-a raspuns.offf Offline #8 2009-08-17 09:10:12
Re: Indiferenta doare!!tu cam tinzi sa-i controlezi viata complet si asa ceva nu place nimanui. Cum tie nu-ti place asta, e evident ca nici lui nu-i place. Deci solutia e la tine, trebuie sa cauti sa te controlezi, sa nu mai faci expirari de gelozie pentru ca astfel il vei pierde. Iar dupa ce il vei pierde vei suferi stiind ca a fost din vina ta. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #9 2009-08-17 09:13:04
Re: Indiferenta doare!!Baciu...imi zic intruna sa ma controlez ca sunt constienta ca nu e bine...dar cand ajung cu faptul in fata...uit tot...si NERVIII.... Offline #10 2009-08-17 09:18:28
Re: Indiferenta doare!!
pai tocmai pentru ca nu te controlezi....... Trebuie sa faci asta cand e necesar nu cand el nici nu e acolo..... Ultima oara a fost editat de baciu (2009-08-17 09:19:41) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #11 2009-08-17 09:20:27
Re: Indiferenta doare!!Nici nu stiu ce sa fac....sa las balta totul...sa ne impacam...nici nu stiu ce vreau.Plus ca intervenit rutina intre noi ...parca stau cu el doar pt simplul fapt ca e prietenul meu. Offline #12 2009-08-17 09:24:42
Re: Indiferenta doare!!poate ca a venit vremea sa meditezi putin, sa afli in sfarsit daca il iubesti, daca mai vrei sa fi cu el. Fa ordine in ganduri, sorteaza-le, fa ceea ce te face fericita. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #13 2009-08-17 09:31:07
Re: Indiferenta doare!!loredana si la me e cam la fel doar ca foarte rara ajungem sa ne despartim pe bune (dar nu tine mult acea despartire, cam 5-10 min) , si ca si tine sunt mult mai orgolioasa ca el si asta ma face sa pierd mult.sfatul meu e ca dak intradevar vrei sa ramai cu el sa nu mai faci chestii de genu asta si sa lasi orfoliu, si dak nu il mai vrei lasal acum pentru ca mai tarziu va fi mult mai greu Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #14 2009-08-17 09:43:54
Re: Indiferenta doare!!Dar si el are un orgoliu in el...mama mamaaaa.....eu l-as lasa....dar cred ca deja e tarziu...ne stim de vreo 5 ani...si de 2 ani suntem impreuna...si iti dai seama ca e si familia la mijloc....knd ma intreaba de el...cum sa le zic ca gata....Si chiar noi mereu ne faceam planuri de viitor...ca ne luam ca facem ca dregem....suntem din orase diferite....k noi ne-am cunoscut prin intermediul familiei mele...care e din alt oras....el a fost plecat ceva timp in italia...dar s-a intors definitiv de frica sa nu ma piarda....apoi am intrat la iasi la medicina...si am reusit sa ajung mai des pe la el...ne vedem cam de vreo 3 ori pe luna...si atunci stam cate 2-3 zile..Mmm...destul de complicat....nu am apreciat ce a facut pt mine. Offline #15 2009-08-17 09:54:33
Re: Indiferenta doare!!tu cati ani ai? daca nu te superi Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #16 2009-08-17 09:55:00
Re: Indiferenta doare!!loredan vorbiti si stabiliti ce faceti....u incearca sa fii mai decisa ce vrei sa faci cu el, si nu te lasa influentzata de familie , pentru k poti regreta mai tarziu...iti spun ce imi spunea iubi :gandeste la rece si lasa sentimentele Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #17 2009-08-17 10:02:35
Re: Indiferenta doare!!dar nu ma tem de familie...doamne fereste...k nu se baga nici cu un ac...si nu accept sa se bage in nimeni in relatie...cine a comentat ceva...nu am tacut niciodata....sar ca fripta:) am 21ani..Pai cred ca am sa las putin timpul sa treaca...sa ma gandesc mai bine. Offline #18 2009-08-17 10:03:26
Re: Indiferenta doare!!sincer, si eu ii dau dreptate bietului baiat.. e si el om, are nevoie de putin spatiu, asa cum si el iti lasa tie.. Offline #19 2009-08-17 10:53:07
Re: Indiferenta doare!!cred k puteti tine relatia doar sa faceti niste schimbari.....pana la urma daca va iubiti trebuie sa vina de la sine pt ca sunteti constienti ca in felul asta nu merge prea bine.... i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|