homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt insarcinata?

#1 2009-08-17 11:28:54

AlyssaGirl
New member
Inregistrat: 2009-08-17

Sunt insarcinata?

Stiu ca poate va parea o prostie ce intreb dar sunt la inceput si mi-e foarte frica.
Ultimul meu contact sexual a avut loc acum 11 zile. A fost protejat si nici nu s-a ejaculat deloc. Menstruatia mi-a venit a2a zi si a fost normala adica mi-a trecut in 6 zile ca de obicei.
    Dupa menstruatie am inceput sa am dureri de cap toata ziua, dureri de burta si acum si diaree.
  Sunt insarcinata? sau ce pot sa am?

Ultima oara a fost editat de AlyssaGirl (2009-08-17 11:29:31)

#2 2009-08-17 11:31:34

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: Sunt insarcinata?

f robabil un virus ceva, sau o raceala
din cate stiu eu, sarcina nu poate sa dea dureri de cap sau diaree
pe de alta parte, zici ca v-ati protejat temeinic, deci nu ar avea de unde sa fie sarcina

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#3 2009-08-17 11:34:56

AlyssaGirl
New member

bubutadana a scris:

f robabil un virus ceva, sau o raceala
din cate stiu eu, sarcina nu poate sa dea dureri de cap sau diaree
pe de alta parte, zici ca v-ati protejat temeinic, deci nu ar avea de unde sa fie sarcina

ok. mersi smile

#4 2009-08-17 11:55:22

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Esti ok, stai linistita smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5 2009-08-17 12:06:08

AlyssaGirl
New member

kdeea a scris:

Esti ok, stai linistita smile

asta sper si eu. sa fie ok... dar e cam greu sa nu ma gandesc la chestiile astea...mai ales ca sunt la inceput.

Publicitate

loading...

#6 2009-08-23 17:25:07

kovargica
New member
Inregistrat: 2007-12-22

buna ziua. am si eu o problema.Luna de luna imi vine ciclul regulat..si normal. luna asta mi-a venit la fel, cand a trebuit doar ca e deja a 3 a zi si e foarte ciudat.."curge" foarte putin..abia ca ramane putin rosu pe hartia igienica si in absorbant.Nu am mai patit asa ceva niciodata. Ma macina gandul unei posibile sarcini.Nu ma protejez ca la carte..pun prezervativul dar doar spre sfarsit.Anticonceptionale nu am luat niciodata, nici insarcinata n-am fost. As putea totusi sa fiu racita dat fiind faptul ca luna asta am fost la mare si la piscina si din cauza apei reci sa fi racit ? Mi-am facut acum cateva ore un test de sarcina dar n-am inteles mare lucru din el..s-a colorat tot jumatate de cadran in rosu..si in partea aceea colorata se vede o dunga rosie.in restul cadranului e alb complet. multumesc

#7 2009-08-23 17:38:09

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Fiecare test de sarcina are instructiunile lui. Imposibil sa nu fie scris acolo cum anume arata un test pozitiv si cum arata unul negativ, in ideea de a te lamuri ...
Intr-o alta oridine de idei, menstra nu trebuie sa fie mereu la fel ... Poate ai racit intr-adevar.
Repeta testul cu prima urina, dimineata, eventual fa un Sure Check si citeste atent instructiunile ca sunt scrise acolo. Ca sa fie concludent, un test se face la o saptamana de la intarzierea menstrei ori la 3 saptamani de la contactul cu risc.
Si pe viitor, protejati-va.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#8 2009-08-24 13:25:24

AlyssaGirl
New member

am inca o problema:(

Ultimul contact sexual a fost acum 3 zile. A fost protejat si nu s`a intamplat nimic. nici ejaculare.
acum am observat 2 pete de sange... precizez ca nu eram dezvirginata complet si mi`a curs sange si in timpul actului.
Mai e ceva...am avut o nunta si trebuia sa port bikini.eu nu prea port. port mai mult boxeri...si am simtit ceva usturimi azi si cand m`am uitat aveam pete de sange pe marginea lor. Poate fi o sarcina? Mi-e foarte frica...mai ales ca sunt minora dar m`am protejat

#9 2009-08-24 13:30:15

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

nu are legatura una cu alta , ..nu e sarcina ...pt ca nu are cum ....stai linistita ...dak zici k nu erai deflorata total poate asta s-a intamplat acum si sangerezi putin ...pune-ti un protej slip si gata n-ai probleme ....ai facut bine k te-ai protejat asta e f important

Ultima oara a fost editat de valy_creata2000 (2009-08-24 13:30:56)

..be the best ...fuck the rest smile))

#10 2009-08-24 13:30:39

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

mai daca ai folosit prezervativ si nu s-a intamplat niciun accident cu el sau daca iei anticonceptionale corect nu ai niciun motiv de ingrijorare! petele alea de sange banuiesc ca sunt din cauza ca ti-ai inceput de curand viata sexuala si inca nu s-a rupt de tot himenul!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#11 2009-08-24 13:33:36

AlyssaGirl
New member

va multumesc mult.
chiar imi era frica sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.