homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire

#1 2009-08-17 12:37:56

pisic
New member
Inregistrat: 2009-07-28

nelamurire

Buna fetelor!

Revin cu o problema, pentru care mi-as dori sa primesc niste pareri.
Sunt pe la finalul celei de a doua folii de yaz...mai exact mai am fiz o saptamana pana la pastilutele albe [placebo.....insa de doua zile am inceput sa sangerez si sa am dureri ca la ciclu......elimin varianta cu spotting de acomodare, pentru ca nu este...simptomele sunt exact cele de la ciclu..si sangerarea este exact asa...ma intreb daca anticonceptionalele imi pot deregla ciclul in asa fel? sau sa fie o problema a organismului care le respinge....
Ajutati-ma va rog cu o parere.

Multumesc!

#2 2009-08-17 18:05:43

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: nelamurire

menstra nu este...ori e spotting ori poate fi vb de o raceala. eu zic sa mergi la medic mai ales daca sangerarea e abundenta

#3 2009-08-17 19:29:18

pisic
New member
Inregistrat: 2009-07-28

Re: nelamurire

lady in black a scris:

menstra nu este...ori e spotting ori poate fi vb de o raceala. eu zic sa mergi la medic mai ales daca sangerarea e abundenta

..oare poate fi vorba de  spotting de 3 zile si cu durerile obisnuite din perioada ciclului? sangerarea este la fel de abundenta ca in perioada ciclului..
tind sa ma gandesc ca este ceva cauzat de yaz pentru ca pana acum n-am avut astfel de probleme...

Ultima oara a fost editat de pisic (2009-08-17 19:41:25)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.