|
Nu esti logat.
De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!
#1 2009-08-17 18:32:40
De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!Discutand cu amicele mele de...forum...am constat ca sunt multe femei care accepta prima palma de la barbat, gandindu-se ca se va schimba!!!...sau mai rau, ca sunt indragostite de el si nu pot renunta la relatie... Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #2 2009-08-17 18:38:10
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!daca azi ii permit o jignire, maine isi permite o palma, daca accepti prima palma data viitoare te astepti la la multe........ multe accepta pt k ele iubesc cica dar iubirea si bataia nu au ce cauta Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #3 2009-08-17 18:39:56
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!da... eu nu inteleg cum poti lovi o persoana pe care o iubesti cand ii vrei tot ce e mai bun pe lume... dupa cum sustine... Offline #4 2009-08-17 18:42:14
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!Mi-am luat si eu o palma " din dragoste " dupa o relatie de 2 ani. Am primit-o dintr-o prostie ( prostia lui ) si nu ma asteptam, deloc. Nici nu-mi venea sa cred ca barbatul care-mi zicea ca ma adora si ca nu mi-ar face niciodata rau a facut asta. Am stat neclintita cateva secunde in care asteptam ca cineva sa ma trezeasca ... nu s-a intamplat. Dupa 2minute a inceput " Ce-am facut?? Iarta-ma!! Nu am vrut !! Te iubesc !! Ce-am facut???? " dar nu a mers, nici pe departe.Nici nu aveti idee cati nervi am strans in mine si cata ura ( normal astea au trecut dupa ce m-am linistit .. ). Mi-am facut bagajelul si fara sa ii spun absolut nimic, am plecat si dusa am fost! Nu l-am iertat, n-am trecut peste ..caci de te loveste o data o va face cu siguranta de mai multe ori si e pacat sa-ti pierzi viata langa un asemenea barbat, cu toata iubirea ce i-o porti mai bine renuntzi. Mai bine sa suferi singura decat sa te lasi calcata in picioare si batuta!!!!Nu sunt singurii barbati din lumea asta, puteti trece peste toate greutatile si singure, nu mai lasati ca toata lumea voastra sa se invarta in jurul lor si sa-i permiteti sa faca din voi ce vor. 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #5 2009-08-17 18:43:00
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!
cunosc familii in care violenta barbatului nu are limite si totusi ea sta cu el!!! se intampla sa mai aibe si un copil care este martor de fiecare data la scenele de violenta ale tatalui!!!...de multe ori i-am spus sa renunte la el, sa bage divort si sa plece in alta parte pana nu e prea tarziu....ca poate intr-o zi o va bate atat de tare , incat va sta internata in spital multa vreme, iar saracul copil va avea o viata de cosmar doar cu tatal lui!!! Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-17 18:44:53) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-17 18:51:38
Felicitari .. cred. Adica atata vreme cat nu ai regretat alegerea pe care ai facut-o si ai avut atitudine, nu poate decat sa fie bine ca ai ales sa pleci - nu se stie ce anume ar fi urmat ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #7 2009-08-17 18:55:52
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!imi aduc aminte ca a fost acum jumatate de an un reportaj la televizor, in care o adolescenta de 16 ani era internata in spital din cauza batailor luate de la iubitul ei!!! imaginile difuzate m-au ingrozit!!! Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #8 2009-08-17 18:56:03
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!addicted, te felicit pt taria pe care ai avut-o sa pleci. Offline #9 2009-08-17 19:00:35
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!addicted felicitari.. eu nu am fost atat de tare ca tine, din pacate... la mine s-a lasat cu urlete atunci de ma usturau ochii si el ma implora sa nu il las... Ultima oara a fost editat de kat_utza (2009-08-17 19:27:55) Offline #10 2009-08-17 19:00:37
eu cred ca in aceste cazuri ele au nevoie sa discute cu cineva, sa fie incurajate sa nu accepte asa ceva.....de multe ori daca incearca sa vorbeasca cu mamele lor despre acest fapt, imediat unele vor fi "sfatuite" sa accepte, ca nu mor....unde sa se duca???....ca la randul lor si aceste mame au fost batute de soti!!!...ei, asa ceva nu trebuie acceptat!!! Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #11 2009-08-17 19:02:40
Si ... s-a mai repetat sa ... te loveasca ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #12 2009-08-17 19:06:26
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!da... si s-a intamplat sa dau si eu in el... si eu nu eram asa... Offline #13 2009-08-17 19:06:52
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!sa va spun o intamplare: vecina mea manca bataie in mod repetat d la sotul ei si statea cu el pt k fetele sufereau daca ea pleca ... pana intr.o zi knd a plecat d acasa si nu s.a mai intors atunci toata lumea a felicitat.o si s.a bucurat pt ea.......... el suferea k un caine pt greselile facute dar nu putea intoarce nevasta acasa pana la urma ea s.a intors pt k au aparut prob cu fetele nici in ziua d azi nu a mai dat in ea pt k stie ce urmeaza Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #14 2009-08-17 19:09:09
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!depinde de barbati... multi nu se schimba... Offline #15 2009-08-17 19:09:28
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!Nu am regrete pentru ca acum imi este atat de bine si sunt atat de fericita! Nu stiu de unde am avut atata tarie sa plec, eu am fost dintodeauna genul de persoana " imi gresesti m-am tirat! nu stau la discutii " si na, reactionand asa si-n alte cazuri si atunci a fost la fel.Pur si simplu directia mi-a fost spre bagaj si am plecat. Nu stiu cum m-am incaltat, nu stiu cum mi-am pus toate lucrurile in bagaj, stiu doar ca se tinea ca un idiot dupa mine si-mi zicea vorbe dulci dar si chestii de genul " Tu m-ai facut sa fiu asa !! " wtf? n-avea nici o scuza!! nici macar nu ne certam, pur si simplu s-a enervat dintr-o prostie si... In fine, m-am trezit intr-o statie de maxi taxi si cand am realizat m-am trantit efectiv pe trotuar si stiu c-am inceput sa plang si asta m-a tinut destul timp pana m-a gasit cineva si m-a dus acasa! Am avut si noroc de parinti ca nu m-au intrebat nimic atunci, m-au lasat sa ma linistesc si-au fost langa mine fara multe intrebari stresante sau dureroase! Desigur, am primit telefoane, mesaje si stiu ca doar o data i-am raspuns si i-am zis ca-i gata si sa nu mai insiste! A insistat destul timp dar m-am tinut pe pozitie, sa-i zic asa, si cu timpul ( dupa mai bine de 1 an ) mi-am revenit complet! Dar toate astea cu ajutorul parintilor si mai ales al prietenilor, care m-au scos in oras, care nu ma lasau sa plang sau sa-i iau apararea c-a fost doar o scapare si etc .. Ultima oara a fost editat de addicted (2009-08-17 19:12:20) 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #16 2009-08-17 19:09:50
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!kat_utza, si inca mai esti cu el? Offline #17 2009-08-17 19:12:27
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!da... inca mai sunt... i-am acordat o ultima sansa, cum am mai zis... Ultima oara a fost editat de kat_utza (2009-08-17 19:13:51) Offline #18 2009-08-17 19:12:42
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!eu nu inteleg... iti da o palma... va certati bla bla... iar apoi va impacati... cum poti sa te mai uiti in ochii lui, sa il iubesti la fel si sa te porti la fel stiind ca te-a batut? Offline #19 2009-08-17 19:13:43
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!cand locuiam la ai mei acasa, aveam si eu o vecina care manca saraca bataie la greu!!!si de fiecare data, dupa o bataie zdravana aplicata nevestei, el se ducea la birt, sa se calmeze...si bea pana.......nu mai putea ...ea, astepta sa se imbete el bine, dupa care pleca sa-l aduca acasa, iar cand ajungeau in casa, se razbuna ea pentru toate loviturile pe care le primise de la el!!! dadea cu foc si cu patos sa-i ajunga si lui!!!...stia tot cartierul de ei!!! Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|