homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!-2

#20 2009-08-17 19:15:19

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!

free a scris:

Părerea mea, de bărbat, simplu şi la obiect: ?n momentul ?n care ridici vocea sau ameninţi/dai o palmă persoanei careia ?i spui c-o iubeşti, nu eşti bărbat, eşti o c?rpă de şters pe jos - un om care nu este ?n stare să-şi controleze nervii, habar nu are ce vrea de la viaţă, şamd. Dacă ai at?ţia nervi şi eşti frustrat, du-te pe stradă şi bate-te cu unii să-ţi scoată dinţii din gură, simplu.

True! Am multi amici care atunci cand se cearta cu prietenele ies pe strada de nebuni pana se linistesc sau na altii dau in intrerupatoare, cam extrema faza asta neutral

You can’t live a positive life with a negative mind.

#21 2009-08-17 19:16:18

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

eu sunt genul care se calmeaza daca sunt singura... si tot asa, stau suparata mai mult...
lui ii trece repede...

#22 2009-08-17 19:16:24

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

free a scris:

Părerea mea, de bărbat, simplu şi la obiect: ?n momentul ?n care ridici vocea sau ameninţi/dai o palmă persoanei careia ?i spui c-o iubeşti, nu eşti bărbat, eşti o c?rpă de şters pe jos - un om care nu este ?n stare să-şi controleze nervii, habar nu are ce vrea de la viaţă, şamd. Dacă ai at?ţia nervi şi eşti frustrat, du-te pe stradă şi bate-te cu unii să-ţi scoată dinţii din gură, simplu.

tummenupp  tummenupp  tummenupp  applause  applause  applause  teiubesc

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#23 2009-08-17 19:17:09

addicted
Hero member

kat_utza a scris:

da... inca mai sunt... i-am acordat o ultima sansa, cum am mai zis...
am vrut sa-i demonstrez ca si eu pot, ca nu face el ce vrea din mine desi e barbat si are mai multa forta... si l-a cam durut acea palma

am pus niste poze mai sus cu noi... doi tonti neutral
ma uit la ele incontinuu si nu stiu cum eram asa bn la inceput... si acum...

Cum mai poti sta cu el!?? Nu ti-e frica, ca intr-o zi se va enerva atat de tare incat sa... sa te bage in spital!?

#24 2009-08-17 19:22:49

kat_utza
Sr. member

nu mi-e frica insa de ceva zile m-a luat asa o stare super proasta... de kkt...
cand ma gandesc la faptul ca nu o sa fie langa mine deja ii duc dorul...
de 2 ani de cand suntem impreuna nu cred ca a existat o luna in care sa nu ne vedem...
mama mea le-a spus "ginerilor" caci care le loveste fetele si-au f** norocul dar cum sa ma duc eu la mama sa-i spun asta??
sau tatal lui mi-a spus sa-i zic daca da in mine... insa de ce sa-i fac probleme??

Publicitate

loading...

#25 2009-08-17 19:25:10

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

@andora In fond se razbuna si ea.
Daca vroia sa-l nenoroceasca de tot, elegant si bitchalesc putea sa-i puna otrava in pahar/ciorba si servus.
Uite cu "cartierul' asta eu nu sunt de acord
Exemplu: isi sparge unu gresia deasupra mea luni intregi-dracu stie ce tot spargea atata, nevasta-sa daca o intreb cat mai dureaza ca sa stiu cat stau cu fata afara zice" Nu putem preconiza" , in schimb sunt atenti la orice basina-pardon my French- din partea noastra si "cumpara" tot felul de vecini cu cate o bere sau un drum cu masina. Si apoi imi ranjeste in nas-am acordul Asociatiei. Asociatia insemnand 2,3, 5 nu totzi wink
scz de offtopic e funny chestia cu aia care se razbuna ;p dar nu m-am putut abtine la faza cu cartierul lu Peste tongue
on topic- exista oameni mai iuti la fire dar in esentza buni si exista parsivi si tupeisti pana la Dumnezeu in parsivenie care zici ca sunt cei mai la locul lor tongue

Ultima oara a fost editat de ani88 (2009-08-17 19:27:37)

I love you. Remember. They cannot take it

#26 2009-08-17 19:26:36

addicted
Hero member

Da, tu esti genul de persoana care isi iubeste atat de mult prietenul incat e dispusa in indure orice! Nu e bine. Deja stie ca daca i-ai stat de atatea ori la palme ai sa mai stai si data viitoare si nu are frica aia teribila in el ca ar putea sa te piarda! Vei avea copilasi mai tarziu, copilasii pot si enervanti, prea energici, ce-ai sa faci daca se va enerva si va incepe sa dea in ei!?? Gandeste-te ca asta nu se schimba si mai tarziu nu poate deveni decat mai RAU.

#27 2009-08-17 19:30:25

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

nu trebuie sa ii spui mamei tale ca te-a lovit. pur si simplu nu a mai mers. tu nu te gandesti pe viitor cum va fi? te vezi langa el cu copii? zici ca nu a fost doar o palma..vor fi situatii in viata cand tre sa fiti calmi, el nu va fi asa...eu zic sa te gandesti mai bine

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#28 2009-08-17 19:34:20

kat_utza
Sr. member

eu i-am spus ca nu ma voi casatori cu el si nici copii nu-i voi face...

cu siguranta intr-un moment voi lua decizia corecta

#29 2009-08-17 19:39:58

andora
Full member

kat_utza a scris:

tummenupp buna decizie....pentru ca apoi veti lua bataie si tu si copiii vostri!!!
...incearca sa iesi cu prietenele in oras, fara el...mai intai trebuie sa rupi cumva acesta dependenta a ta de el!!!...uite, stai mai des cu noi pe forum....tu trebuie sa vezi ca exista si altceva in viata ta decat el!!!

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#30 2009-08-17 19:40:12

kat_utza
Sr. member

sper sa nu fie cazul...
ce vreti sa fac?? sa-l sun din senin si sa-i spun ca nu mai vreau sa fiu cu el???
i-am spus de mai multe ori si se gandeste ca mi-am gasit pe altcineva
si in secunda 2 ar fi la mine la usa... chiar daca astazi nu ne-am vazut...

#31 2009-08-17 19:40:27

addicted
Hero member

kat_utza a scris:

Pai stai un pic, daca nu ai planuri de viitor de genul, de ce mai stai cu el??Esti de neinteles neutral

#32 2009-08-17 19:42:14

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

addicted a scris:

kat_utza a scris:

Pai stai un pic, daca nu ai planuri de viitor de genul, de ce mai stai cu el??Esti de neinteles neutral

subscriu. daca esti sigura ca nu aveti viitor,si nici nu vrei sa aveti,de ce sa pierzi timpul aiurea?

#33 2009-08-17 19:42:45

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

green_fairy a scris:

nu trebuie sa ii spui mamei tale ca te-a lovit. pur si simplu nu a mai mers. tu nu te gandesti pe viitor cum va fi? te vezi langa el cu copii? zici ca nu a fost doar o palma..vor fi situatii in viata cand tre sa fiti calmi, el nu va fi asa...eu zic sa te gandesti mai bine

Pai nu-i musai sa stea cu el toata ziua.
Zicea un prieten ca daca mergi cu nevasta la mare de ex e de preferat sa te intalnesti cu ea numai seara tongue

I love you. Remember. They cannot take it

#34 2009-08-17 19:42:47

andora
Full member

kat_utza a scris:

sper sa nu fie cazul...
ce vreti sa fac?? sa-l sun din senin si sa-i spun ca nu mai vreau sa fiu cu el???

...daca nu ai taria de caracter sa-i spui adevarul, mai bine ii spui ca ti-ai gasit pe altcineva si ti-o iei scurt si repede...decat sa o lungesti si sa ti-o iei de mai multe ori visslar

#35 2009-08-17 19:44:34

addicted
Hero member

andora a scris:

kat_utza a scris:

sper sa nu fie cazul...

...daca nu ai taria de caracter sa-i spui adevarul, mai bine ii spui ca ti-ai gasit pe altcineva si ti-o iei scurt si repede...decat sa o lungesti si sa ti-o iei de mai multe ori visslar

Si eu acuma stau si ma gandesc ca daca ii zice si ala de gelozie vine si-o bate? sau o prinde pe strada!?

#36 2009-08-17 19:46:06

kat_utza
Sr. member

fosta lui iubita si-a luat adio printr-un sms... tin minte ca mi-a spus cand ne-am cunoscut insa nu mi-a zis motivul... mi-a zis ca l-a inselat.. acum o fi, n-o fi adevarat... nu stiu...
oricum eu ma gandeam ca tb sa fiu departe sau undeva ude sa nu se gandeasca ca sunt.. pentru a nu-l vedea imediat la usa...

#37 2009-08-17 19:46:12

andora
Full member

kat_utza ...daca stateai macar in judetul meu, veneam eu si te luam la mine un weekend macar... te scoteam prin oras, cluburi , discoteci...si vedeai tu ce repede iti gaseai pe altcineva care sa te respecte asa cum meriti!!!...esti tanara, viata e frumoasa, trebuie sa te bucuri de ea!!!

free hai sa mergem dupa ea!!!

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-17 19:48:06)

#38 2009-08-17 19:49:16

addicted
Hero member

free a scris:

^ Daca nu are taria de caracter, trebuie sa invete s-o aiba. Tocmai din cauza asta se ajunge la divorturi si batai si prostii. Aveti  oameni buni curaj sa luati viata in piept si sa decideti cu cine vreti sa stati si cu cine nu.

applause ooff Doamne!! barbatii astia gandesc atat de simplu, logic si rational !! ma rog, unii lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.