homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!

#1 2009-08-17 18:32:40

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!

Discutand cu amicele mele de...forum...am constat ca sunt multe femei care accepta prima palma de la barbat, gandindu-se ca se va schimba!!!...sau mai rau, ca sunt indragostite de el si nu pot renunta la relatie...
  As vrea sa discutam putin relatiile de genul asta, poate ele vor prinde curaj si nu vor accepta nici un fel de violenta din partea lui!!!

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#2 2009-08-17 18:38:10

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!

daca azi ii permit o jignire, maine isi permite o palma, daca accepti prima palma  data viitoare te astepti la la multe........ multe accepta pt k ele iubesc cica dar iubirea si bataia nu au ce cauta big_smile

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#3 2009-08-17 18:39:56

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

da... eu nu inteleg cum poti lovi o persoana pe care o iubesti cand ii vrei tot ce e mai bun pe lume... dupa cum sustine...

#4 2009-08-17 18:42:14

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Mi-am luat si eu o palma " din dragoste " dupa o relatie de 2 ani. Am primit-o dintr-o prostie ( prostia lui ) si nu ma asteptam, deloc. Nici nu-mi venea sa cred ca barbatul care-mi zicea ca ma adora si ca nu mi-ar face niciodata rau a facut asta. Am stat neclintita cateva secunde in care asteptam ca cineva sa ma trezeasca ... nu s-a intamplat. Dupa 2minute a inceput " Ce-am facut?? Iarta-ma!! Nu am vrut !! Te iubesc !! Ce-am facut???? " dar nu a mers, nici pe departe.Nici nu aveti idee cati nervi am strans in mine si cata ura ( normal astea au trecut dupa ce m-am linistit .. ). Mi-am facut bagajelul si fara sa ii spun absolut nimic, am plecat si dusa am fost! Nu l-am iertat, n-am trecut peste ..caci de te loveste o data o va face cu siguranta de mai multe ori si e pacat sa-ti pierzi viata langa un asemenea barbat, cu toata iubirea ce i-o porti mai bine renuntzi. Mai bine sa suferi singura decat sa te lasi calcata in picioare si batuta!!!!Nu sunt singurii barbati din lumea asta, puteti trece peste toate greutatile si singure, nu mai lasati ca toata lumea voastra sa se invarta in jurul lor si sa-i permiteti sa faca din voi ce vor.

You can’t live a positive life with a negative mind.

#5 2009-08-17 18:43:00

andora
Full member

adina15 a scris:

daca azi ii permit o jignire, maine isi permite o palma, daca accepti prima palma  data viitoare te astepti la la multe........ multe accepta pt k ele iubesc cica dar iubirea si bataia nu au ce cauta big_smile

cunosc familii in care violenta barbatului nu are limite si totusi ea sta cu el!!! se intampla sa mai aibe si un copil care este martor de fiecare data la scenele de violenta ale tatalui!!!...de multe ori i-am spus sa renunte la el, sa bage divort si sa plece in alta parte pana nu e prea tarziu....ca poate intr-o zi o va bate atat de tare , incat va sta internata in spital multa vreme, iar saracul copil va avea o viata de cosmar doar cu tatal lui!!!

...si totul a inceput de la o palma....data din "dragoste" in primul an cand ei s-au cunoscut!!!

addicted tummenupp  applause  applause  applause  applause  applause felicitari, ar trebui ca toate sa procedeze ca tine!!!

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-17 18:44:53)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

Publicitate

loading...

#6 2009-08-17 18:51:38

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

addicted a scris:

Mi-am luat si eu o palma " din dragoste " dupa o relatie de 2 ani. Am primit-o dintr-o prostie ( prostia lui ) si nu ma asteptam, deloc. Nici nu-mi venea sa cred ca barbatul care-mi zicea ca ma adora si ca nu mi-ar face niciodata rau a facut asta. Am stat neclintita cateva secunde in care asteptam ca cineva sa ma trezeasca ... nu s-a intamplat. Dupa 2minute a inceput " Ce-am facut?? Iarta-ma!! Nu am vrut !! Te iubesc !! Ce-am facut???? " dar nu a mers, nici pe departe.Nici nu aveti idee cati nervi am strans in mine si cata ura ( normal astea au trecut dupa ce m-am linistit .. ). Mi-am facut bagajelul si fara sa ii spun absolut nimic, am plecat si dusa am fost! Nu l-am iertat, n-am trecut peste ..caci de te loveste o data o va face cu siguranta de mai multe ori si e pacat sa-ti pierzi viata langa un asemenea barbat, cu toata iubirea ce i-o porti mai bine renuntzi. Mai bine sa suferi singura decat sa te lasi calcata in picioare si batuta!!!!Nu sunt singurii barbati din lumea asta, puteti trece peste toate greutatile si singure, nu mai lasati ca toata lumea voastra sa se invarta in jurul lor si sa-i permiteti sa faca din voi ce vor.

Felicitari .. cred. Adica atata vreme cat nu ai regretat alegerea pe care ai facut-o si ai avut atitudine, nu poate decat sa fie bine ca ai ales sa pleci - nu se stie ce anume ar fi urmat ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#7 2009-08-17 18:55:52

andora
Full member

imi aduc aminte ca a fost acum jumatate de an un reportaj la televizor, in care  o adolescenta de 16 ani era internata in spital din cauza batailor luate de la iubitul ei!!! imaginile difuzate m-au ingrozit!!!

#8 2009-08-17 18:56:03

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

addicted, te felicit pt taria pe care ai avut-o sa pleci.
din pacate, nu toate fetele fac la fel.

un lucru stiu sigur, la prima palma pe mine nu ma mai vede. n-are decat sa se traga in genunchi dupa mine..

#9 2009-08-17 19:00:35

kat_utza
Sr. member

addicted felicitari.. eu nu am fost atat de tare ca tine, din pacate... la mine s-a lasat cu urlete atunci de ma usturau ochii si el ma implora sa nu il las...
am fost tare pana in ultima clipa, a venit, m-a luat in brate si desi nu am vrut sa dau inapoi m-a convins...

sunt multe cazuri...
se poate ajunge si la crima .. si toate asta din cauza geloziei

imi spunea anabella_n ca ceea ce are al meu e gelozie patologica... poate o fi adevarat... nu stiu... insa in orice caz, el nu bea... dar isi iese din minti cand are nervi si nu stiu de ce neutral

Ultima oara a fost editat de kat_utza (2009-08-17 19:27:55)

#10 2009-08-17 19:00:37

andora
Full member

camysh a scris:

addicted, te felicit pt taria pe care ai avut-o sa pleci.
din pacate, nu toate fetele fac la fel.

un lucru stiu sigur, la prima palma pe mine nu ma mai vede. n-are decat sa se traga in genunchi dupa mine..

eu cred ca in aceste cazuri ele au nevoie sa discute cu cineva, sa fie incurajate sa nu accepte asa ceva.....de multe ori daca incearca sa vorbeasca cu mamele lor despre acest fapt, imediat unele vor fi "sfatuite" sa accepte, ca nu mor....unde sa se duca???....ca la randul lor si aceste mame au fost batute de soti!!!...ei, asa ceva nu trebuie acceptat!!!

#11 2009-08-17 19:02:40

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

kat_utza a scris:

addicted felicitari.. eu nu am fost atat de tare ca tine, din pacate... la mine s-a lasat cu urlete atunci de ma usturau ochii si el ma implora sa nu il las...
am fost tare pana in ultima clipa, a venit, m-a luat in brate si desi nu am vrut sa dau inapoi m-a convins...

sunt multe cazuri...
se poate ajunge si la crima .. si toate asta din cauza geloziei

imi spunea anabella_n ca ceea ce are al meu e gelozie patologica... poate o fi adevarat... nu stiu... insa in orice caz, el nu bea... dar isi iese din minti cand are nervi si nu stiu de ce neutral

Si ... s-a mai repetat sa ... te loveasca ?
Sper ca nu te superi ca te intreb smile Imi raspunzi doar daca vrei tu.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#12 2009-08-17 19:06:26

kat_utza
Sr. member

da... si s-a intamplat sa dau si eu in el... si eu nu eram asa...

#13 2009-08-17 19:06:52

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

sa va spun o intamplare: vecina mea manca bataie in mod repetat d la sotul ei  si statea cu el pt k fetele sufereau daca ea pleca ... pana intr.o zi knd  a plecat d acasa si nu s.a mai intors atunci toata lumea a felicitat.o si s.a bucurat pt ea.......... el suferea k un caine pt greselile facute dar nu putea intoarce nevasta acasa pana la urma ea s.a intors  pt k au aparut prob cu fetele nici in ziua d azi nu a mai dat in ea pt k stie ce urmeaza big_smile

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#14 2009-08-17 19:09:09

kat_utza
Sr. member

depinde de barbati... multi nu se schimba...

#15 2009-08-17 19:09:28

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Nu am regrete pentru ca acum imi este atat de bine si sunt atat de fericita! Nu stiu de unde am avut atata tarie sa plec, eu am fost dintodeauna genul de persoana " imi gresesti m-am tirat! nu stau la discutii " si na, reactionand asa si-n alte cazuri si atunci a fost la fel.Pur si simplu directia mi-a fost spre bagaj si am plecat. Nu stiu cum m-am incaltat, nu stiu cum mi-am pus toate lucrurile in bagaj, stiu doar ca se tinea ca un idiot dupa mine si-mi zicea vorbe dulci dar si chestii de genul " Tu m-ai facut sa fiu asa !! " wtf? n-avea nici o scuza!! nici macar nu ne certam, pur si simplu s-a enervat dintr-o prostie si... In fine, m-am trezit intr-o statie de maxi taxi si cand am realizat m-am trantit efectiv pe trotuar si stiu c-am inceput sa plang si asta m-a tinut destul timp pana m-a gasit cineva si m-a dus acasa! Am avut si noroc de parinti ca nu m-au intrebat nimic atunci, m-au lasat sa ma linistesc si-au fost langa mine fara multe intrebari stresante sau dureroase! Desigur, am primit telefoane, mesaje si stiu ca doar o data i-am raspuns si i-am zis ca-i gata si sa nu mai insiste! A insistat destul timp dar m-am tinut pe pozitie, sa-i zic asa, si cu timpul ( dupa mai bine de 1 an ) mi-am revenit complet! Dar toate astea cu ajutorul parintilor si mai ales al prietenilor, care m-au scos in oras, care nu ma lasau sa plang sau sa-i iau apararea c-a fost doar o scapare si etc ..
Acum mi-e bine, foarte bine. Iubesc si sunt iubita desi dupa toata faza aia  ii consideram pe toti prosti tampiti idioti si alte dulcegarii lol

Ultima oara a fost editat de addicted (2009-08-17 19:12:20)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#16 2009-08-17 19:09:50

camysh
Moderator

kat_utza, si inca mai esti cu el?
adica, daca ati ajuns sa va bateti... ce relatie mai e aia?

#17 2009-08-17 19:12:27

kat_utza
Sr. member

da... inca mai sunt... i-am acordat o ultima sansa, cum am mai zis...
am vrut sa-i demonstrez ca si eu pot, ca nu face el ce vrea din mine desi e barbat si are mai multa forta... si l-a cam durut acea palma

am pus niste poze mai sus cu noi... doi tonti neutral
ma uit la ele incontinuu si nu stiu cum eram asa bn la inceput... si acum...

Ultima oara a fost editat de kat_utza (2009-08-17 19:13:51)

#18 2009-08-17 19:12:42

camysh
Moderator

eu nu inteleg... iti da o palma... va certati bla bla... iar apoi va impacati... cum poti sa te mai uiti in ochii lui, sa il iubesti la fel si sa te porti la fel stiind ca te-a batut?
pai eu sunt mai rece cu al meu cate 2 zile cand ne ciondanim putin, d-apoi sa fie ceva mai grav...

#19 2009-08-17 19:13:43

andora
Full member

cand locuiam la ai mei acasa, aveam si eu o vecina care manca saraca bataie la greu!!!si de fiecare data, dupa o bataie zdravana aplicata nevestei, el se ducea la birt, sa se calmeze...si bea pana.......nu mai putea rotfl...ea, astepta sa se imbete el bine, dupa care pleca sa-l aduca acasa, iar cand ajungeau in casa, se razbuna ea pentru toate loviturile pe care le primise de la el!!! dadea cu foc si cu patos sa-i ajunga si lui!!!...stia tot cartierul de ei!!! rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.