|
Nu esti logat.
Clamidia#1 2009-08-17 20:04:48
clamidiabuna ziua, Offline #2 2009-08-17 20:21:03
Re: clamidiaam uitat sa dau amanunte: am avut o histerectomie subtotala, acum 2 ani de zile, de atunci ma dor toate oasele, am probleme cu tiroida (iau eutirox) , am probleme cu inima, iau preductal, prestarium, concor! sunt aproape de menopauza, am 43 de ani! sincer, pentru mine este jenant sa stiu ca am o infectie BTS, deoarece am avut un singur partener! dar, asta este! ce ar trebui sa fac? multumesc frumos. adevarul este ca, de cand am avut operatia ma simt mai greoaie, transpir mult, am tot felul de senzatii dubioase. Offline #3 2009-08-17 21:24:05
Re: clamidiaputeti afla facand antigen chlamydia din secretie, anticorpi IGM din sange sau Chlamydia PCR din secretie sau urina. sau poate doctorita se referea la Chlamydia pneumoniae . pentru asta cred ca se face din sange analiza. nu iese la sumar urina sau urocultura Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-03 21:45:50
Re: clamidiaBuna, sunt noua pe acest forum, as dori niste sfaturi va rog in legatura cu chlamidia. De curand am aflat ca am asa ceva, am descoperit o foarte repede deoarece am avut simptome si m am dus repejor la medic. Acum fac tratament, dar ceea ce vreau sa stiu este in legatura cu igina : daca spal prosoape la 60 grade, lenjeria intima la 95 grade, le calc, etc - este ceva exagerat ? medicul mi a spus ca nu e nevoie. voi ce spuneti ? Mentionez ca urmez terapia corect prescrisa de medic adica antibioticele. Smile, maine va fi mai bine !!! Offline #7 2010-03-03 21:56:10
Re: clamidia
nu e exagerat, adica nu e neaparat obligatoriu, dar nici un rau nu poate sa faca, asa ca fa cum crezi tu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|