homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clamidia

#1 2009-08-17 20:04:48

ionela2007
Membru
Inregistrat: 2009-08-17

clamidia

buna ziua,

am inceput sa-mi fac tot felul de analize medicale din cauza marilor dureri de sale, genunchi etc.

doamna doctor la care am fost mi-a spus ca s-ar putea sa am infectie cu clamidia. m-am documentat pe net si am vazut ca da infectii si la ochi, am avut o inrosire a ochiului interesanta, in sensul ca pe pleoapa de jos, aveam ca o pojghita alba! horror!

din examenul de urina se vede daca am aceasta infectie? anul trecut in decembrie am facut papanicolau care mi-a aratat doar o inflamatie, din decembrie anul trecut am avut cu partenerul meu doar un contact sexual (nu intrebati de ce si cum).

poate fi clamidia??? multumesc mult!

#2 2009-08-17 20:21:03

ionela2007
Membru

Re: clamidia

am uitat sa dau amanunte: am avut o histerectomie subtotala, acum 2 ani de zile, de atunci ma dor toate oasele, am probleme cu tiroida (iau eutirox) , am probleme cu inima, iau preductal, prestarium, concor! sunt aproape de menopauza, am 43 de ani! sincer, pentru mine este jenant sa stiu ca am o infectie BTS, deoarece am avut un singur partener! dar, asta este! ce ar trebui sa fac? multumesc frumos. adevarul este ca, de cand am avut operatia ma simt mai greoaie, transpir mult, am tot felul de senzatii dubioase.

#3 2009-08-17 21:24:05

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

puteti afla facand antigen chlamydia din secretie, anticorpi IGM din sange sau Chlamydia PCR din secretie sau urina. sau poate doctorita se referea la Chlamydia pneumoniae  hmm . pentru asta cred ca se face din sange analiza. nu iese la sumar urina sau urocultura

#4 2009-08-18 10:22:30

ionela2007
Membru

multumesc!

#5 2009-08-18 10:41:45

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cu placere. sanatate multa!

Publicitate

loading...

#6 2010-03-03 21:45:50

simi-iasi
Membru
Inregistrat: 2010-02-26

Buna, sunt noua pe acest forum, as dori niste sfaturi va rog in legatura cu chlamidia. De curand am aflat ca am asa ceva, am descoperit o foarte repede deoarece am avut simptome si m am dus repejor la medic. Acum fac tratament, dar ceea ce vreau sa stiu este in legatura cu igina : daca spal prosoape la 60 grade, lenjeria intima la 95 grade, le calc, etc - este ceva exagerat ? medicul mi a spus ca nu e nevoie. voi ce spuneti ? Mentionez ca urmez terapia corect prescrisa de medic adica antibioticele.

Smile, maine va fi mai bine !!!

#7 2010-03-03 21:56:10

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

simi-iasi a scris:

Buna, sunt noua pe acest forum, as dori niste sfaturi va rog in legatura cu chlamidia. De curand am aflat ca am asa ceva, am descoperit o foarte repede deoarece am avut simptome si m am dus repejor la medic. Acum fac tratament, dar ceea ce vreau sa stiu este in legatura cu igina : daca spal prosoape la 60 grade, lenjeria intima la 95 grade, le calc, etc - este ceva exagerat ? medicul mi a spus ca nu e nevoie. voi ce spuneti ? Mentionez ca urmez terapia corect prescrisa de medic adica antibioticele.

nu e exagerat, adica nu e neaparat obligatoriu, dar nici un rau nu poate sa faca, asa ca fa cum crezi tu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.