homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Master SRI

#1 2009-08-18 00:29:44

annysya
New member
Inregistrat: 2009-08-18

Master SRI

Buna,

am si eu  o intrebare, cum este de fapt toata chestia asta cu masterul la SRI? am intrat pe site-ul lor si am vazut ce oferta educationala au, ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa poti aplica la un astfel de program, s a m d

m-ar interesa daca poate cineva sa imi zica ce se intampla de fapt dupa ce demarezi procedurile de aplicare la un astfel de program de master. am vazut in oferta lor educationala care sunt probele pe care trebuie sa le sustii, dar m-ar interesa la partea de test cultura generala ce ar dori ei mai exact sa verifice? cat timp ai la dispozitie pt rezolvarea subiectelor.....mai multe...poate sa imi spuna cineva despre ce e vb...macar asa orientativ pt ca oricum abia la anu pot sa aplic....

mersi mult

#2 2009-08-18 08:47:00

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Master SRI

mai exista un topic despre sri, la care vad ca ai postat deja... http://forum.anticonceptionale.ro/t26391-sri.html
posteaza si intrebarea aceasta tot acolo

topic inchis

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.