|
Nu esti logat.
Dermatocosmeticele-2#20 2009-08-19 15:05:02
Re: dermatocosmeticelesi mama a vrut sa cumpere, dar i-am zis eu sa nu dea banii pe prostii din astea "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #21 2009-08-19 15:08:12
Re: dermatocosmeticelenu e dint-o substanta extrasa din cochilie de melci. ideea e ca melcii isi pot regenera cochilia. si alte animale se pot regenera,dar la melci e foarte rapid procesul. asta o stiu de la biologie... dar deja mie nimic nu mi se mai pare scarbos. eu am folosit si crema facuta din gandaci pasati,deci iti dai seama ce disperata eram... si credeam si eu,ca si tine,ca e o prostie. si am folosit crema asta cu asa o lehamite in prima luna.. dar cand am vazut ca nu e vrajeala,am pupat-o pe mama si i-am zis ca o iubesc Offline #22 2009-08-19 15:23:10
Re: dermatocosmeticeleA bun atunci, inca ceva de luat in considerare. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #23 2009-08-19 15:31:41
Re: dermatocosmeticelen-am folosit-o decat pe fata,si nici n-am vergeturi,deci nu stiu... dar,din cunostintele mele,vergeturile - mai ales cele albe - nu trec cu nimic,decat eventual cu laser,si nici atunci nu-i chestie sigura. Offline #24 2009-08-19 22:54:48
Re: dermatocosmeticelefetele, un fond de ten cu acoperire buna, dar fara sa incarce tenul...imi puteti recomanda si mie? am destule probleme cu tenul..acnee, se ingrasa f repede..nici un fond de ten nu mi-a rezistat mai mult de 4 ore when the pomp lights up,you shoot. Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-19 23:22:32
Re: dermatocosmeticelepoti incerca infaillible de la l'oreal..insa tre sa aplici o baza de machiaj prima data...si eu am tenul tot ca al tau (se ingrasa repede si probl cu acneea)..mie imi place..poti sa te duci la b&b sa te machieze acolo si vezi exact dak iti place sau nu.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #26 2009-08-19 23:38:07
Re: dermatocosmeticelesau accord parfait tot de la l'oreal. are cam acelasi efect ca infallible,dar are o textura mult mai usoara si eu am tenul gras Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-19 23:38:32) Offline #27 2009-08-20 00:53:50
Re: dermatocosmeticeleoare cu ce am gresit pe lumea asta sa avem tenul gras??? ...este o mare pacoste ....insa stiti totusi este si o parte buna, tenul se rideaza mai greu, in comparatie cu tenul uscat la care ridurile apar mai repede.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #28 2009-08-20 01:05:15
Re: dermatocosmeticelemaica-mea,de exemplu,are ten gras,exact ca mine... are 58 de ani si nu cred ca pot sa numar 5 riduri pe fata ei deci eu zic ca e un plus later edit : btw,nu foloseste nici macar o crema,decat din an in paste,si asta pentru ca ii reprosez eu ca i-am luat-o degeaba. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-20 01:06:06) Offline #29 2009-08-20 01:40:34
Re: dermatocosmeticeleasa si mama nu e adepta cremelor...pe cand eu mama-mama tot timpul sunt la curent cu ce face crema aia, pt ce e buna cealalta.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #30 2009-08-20 11:28:48
Re: dermatocosmeticelesi eu sunt cu dermatocosmeticele si la fel ca multe dintre voi, exclud din aceasta categorie vichy. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #31 2009-08-20 12:35:54
Re: dermatocosmeticeleinfaillible l-am vazut la o colega, si ii arata tenul incarcat..se vedea ca un strat zdravan de pudra..bine, ea are si tenul altfel..dar cred ca merita incercat, important e sa acopere. when the pomp lights up,you shoot. Offline #32 2009-08-20 12:52:54
Re: dermatocosmeticeleInfaillible are cel mai mare grad de acoperire, plus ca este si anticearcan si antirid in acelasi timp. accord parfait are si el grad destul de mare de acoperire....astea doua sunt pentru toate tipurile de ten. Offline #33 2009-08-20 13:50:58
Re: dermatocosmeticeleo crema buna pt acnee din cate stiu este isotrexin.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #34 2009-08-20 16:34:21
Re: dermatocosmeticelece bine ca a deschis cineva si topicul asta ; eu sunt maaaare fana dermatocosmetice , mie cremele normale imi incarca fata intr-un mare fel .... si dupa vreo doua zile de folosire mi se aduna pe fata ( cred ca pielea mea pur si simplu le refuza ) ; eu caut doar creme fara parabeni , noncomedogenice ... si caut sa folosesc toata gama de la aceasi firma , deoarece unele firme merg pe un complex activ , altele pe altul ... si daca folosesc de la mai multe firme risc sa imi umplu fata de prea multe substante Ultima oara a fost editat de whitneyfree (2009-08-20 16:36:12) To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #35 2009-08-30 16:22:14
Re: dermatocosmeticelecate pareri anti-Vichy pe aici.... mie uan imi fac bien produsele lor, adica am asa: apa termala. Myokine de zi. balsam de buze. si fond de ten flexilift. sunt f multumita Offline #36 2009-08-30 16:29:28
Re: dermatocosmeticeleasta pt cosuri de la LaRoche-posay l-am avut si e bunicel ....dar as vrea sa incerc si altceva , de fapt toata gama de ingrijire pt k m-am umplut de cosuri si nuj ce sa mai fac ....ce-mi recomandati ? ..be the best ...fuck the rest )) Offline #37 2009-09-04 13:39:27
Re: dermatocosmeticele
si mie imi place fondula de ten de la vichy , ala flexilift , desi e ptr tenul matur ... am mai avut produse de la vichy bune... tocmai am primit un tratament ptr buze crapate , arata ca o crema de ochi , dar e suuuperbun To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #38 2010-01-14 20:59:34
Re: dermatocosmeticelenu voiam sa mai deschid alt topic.....a folosit cineva de la roche posay effaclar K ?sau in general ce parere aveti despre produsele de la roche posay? stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|