|
Nu esti logat.
Dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionale#1 2009-08-19 10:41:49
dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionaleBuna dimineata....am si eu o problema.Am luat anticonceptionale Karissa 1 an si 2 luni si acum 2 luni am renuntat la ele pt ca aveam prob cu stomacu de la ele si ink mai persista.luna trecuta mi-a intarziat 2 zile si mi-a venit,acum este deja o sapt de knd intarzie si nu vine si ma doare burta si tot intruna,incontinuu ca si cand as fi la ciclu,dar nu iese nimic.Ma gandesc ca s-a dereglat dupa renuntarea la pastile..de sarcina nu poate fi vb deoarece m-am protejat si oricum ma doare tot exact ca la ciclu doar ca nu iese.Ce se intampla?S-a dereglat de la pastile?O sa imi vina?Nu stiu ce sa fac...daca sa merg la un control sau sa astept....Si daca merg la control ce imi face acolo?ma intreaba si imi da pastile care provoaca venirea ciclului sau imi face si controlul acela pe aparat, pe care nu il suport?Astept raspuns.Multumesc mult. Offline #2 2009-08-19 10:46:32
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionaleeu zic ca e dereglare din cauza opririi AC Offline #3 2009-08-19 11:28:32
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionale
Si as mai avea o intrebare...am sunat-o pe ginecoloaga mea mai inainte ca nu mai puteam sta linistita si i-am spus c am scris si aici si a zis sa imi fac prog la ea azi sau maine sa merg sa imi faca ecografia si o sa imi dea ea duphaston ca sa imi vina ciclul,dar ca trebuie sa ma vada intai,sa nu fie vb de altceva.vroiam sa intreb cam cat costa in general o ecografie?anu trecut am fost la control si mi-a facut de toate si stiu ca am platit 1mil 550 pe 3 chestii care mi le-a facut inclusiv ecografia.Deci ma gandesc k mai mult de 500 de mii vechi nu are cum sa coste...nu?si duphaston astea cam costa ele?ms. Offline #4 2009-08-19 11:59:20
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionaleAm tot citit pe net k acest duphaston ingrasa si ca pe fete le dor sanii sau se maresc...asa este?k daca e asa eu nu iau!!si de obicei cat dureaza tratamentul?am inteles k o cutie are pastile pt 10 zile in care trebuie sa vina ciclul,ma gandesc ca daca vine dupa 3 sau 4 sau 5 zile nu mai are sens sa se mai ia pana la 10 zile.si apropo,tine mai mult ciclul datorita intarzierii?va rog mult sa raspundeti cat mai repede la intrebari ca vreau sa stiu,ca eu nu iau pastilele astea daca produc ceea c am citit.si banuiesc ca dupa c vine ciclu nu se ia mai ia pastilele nu?si cat costa o ecografie ginecologica va rog. Offline #5 2009-08-19 12:31:05
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionaleSi vreau sa va mai intreb,daca nu iau duphaston si astept sa imi vina ciclul,o sa vina si singur la un moment dat nu?k nah,v-am intrebat mai sus daca e adevarat ca ingrasa si etc si dk se maresc sanii sau dor,dk e asa eu nu il iau si vroiam sa stiu daca pana la urma vine el singur...scuze ca va stresez cu atatea intrebari da nu mi s-a mai intamplat si nu stiu prea multe...astept raspunsuri la toate intrebarile.ms Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-19 12:32:23
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionaleecografie d ela 70 de ron la 120 in functie de cabinet. Ultima oara a fost editat de elle_24 (2009-08-19 12:33:23) un sufletel e cu mine din noiembrie 2011 Offline #7 2009-08-19 13:04:38
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionaleMi-a intarziat o sapt pana astazi....ecografia mi se pare mult 70 ron k eu anu trecut am platit 155 lei pt control complet si e o clinica buna..eu sunt in timisoara...sper sa fie mai ieftin da tot acolo am fost anu trecut si am platit pt tot 155 lei..sau poate e ecografia mai scumpa decat celelalte...dar daca nu iau nimic si astept sa vina,vine pana la urma?ms pt raspunsuri Offline #8 2009-08-19 13:05:51
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionaleAdik tot la aceeasi clinica am fost.. Offline #9 2009-08-19 13:33:21
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionalemai asteapta putin si daca nu vine mergi la medic Offline #10 2009-08-19 14:19:49
ok....scuze! si aici unde vreau eu sa merg e 60 ron...ms pt informatii Offline #11 2009-08-19 21:03:08
da, vine singur pina la urma Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2009-09-13 14:31:48
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionaledaca am renuntat la ac mercilon dupa un an si o luna (iulie) cat timp le-am luat apar dereglari mari? pentru ca in luna august mi-a venit menstrautia mai repede cu vreo 3 zile iar luna asta deja mi-au aparut secretiile maronii, rosiatice ce apar de obicei cand imi vine menstra, desi ar mai fi cam o sapt pana sa imi vina regulat la aprox 21 de zile de la ultima menstra din august...mentionez ca am avut contacte sexuale luna asta dar am folosit prezervativ de fiecare data...va multumesc Offline #13 2009-09-14 13:01:48
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionalebuna...daca stie cineva sa ma sfatuie legat de acele dereglari ale menstruatiei... Offline #14 2009-09-14 13:35:40
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionalestie cineva sa imi spuna ceva? imi cer scuze ca insist dar ma sperie toate dereglarile astea va multumesc Offline #15 2009-09-14 14:40:37
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionalemenstruatia ar trebui sa revina in 2, 3 luni la cum era inainte sa iei ac Offline #16 2009-09-14 14:59:12
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionalemultumesc pt rasp...astept si sper sa vina pana la urma normal...deocamdata am doar acele scurgeri din cand in cand...sapt asta ar trebuie sa imi vina in mod normal pe la sfarsit Offline #17 2009-09-14 20:55:57
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionaleMa aflu si eu in aceeasi situatie ca si tine, draiana!
As fi vrut sa aflu si parerea doctoressei, daca se poate. Ultima oara a fost editat de alley (2009-09-14 20:56:33) Offline #18 2009-09-16 09:28:39
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionalebuna...ieri credeam ca totul revine la normal si ca mi-a venit menstra, dar desi ieri am avut sangerari astazi deocamdata nu mai e nimic... Offline #19 2009-09-16 15:47:32
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionalenu stiu ce sa mai cred despre dereglarea asta...sper sa fie doar atat si sa revina totul normal pentru ca in timpul contactelor sexuale am folosit prezervativ...stau tot cu griji Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|