|
Nu esti logat.
..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??-17#305 2010-01-18 21:11:27
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??
stii cum suna asta? mi-ai amintit de faza aia cu... "nu sunt elena udrea,dar o stimez mult,sunt o admiratoarea de-a ei" Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #306 2010-01-18 21:19:39
Nu am inteles care e treaba cu patriciu (daca a fost ceva recent la stiri am ratat, nu am tv de ceva ani si nici nu imi trb). Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-01-18 21:21:33) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #307 2010-01-18 21:59:25
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??Cine e james asta si ce a facut k m ati facut tare curios?? Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade. Offline #308 2010-01-18 22:04:10
The God some worship and others shun. Un tip inteligent (dupa parerea mea si a catorva altora de pe aici) care dadea sfaturi prin metode mai neortodoxe (dupa regulamentul forumului) si care a fost banat. Acum isi exprima parerile facand conturi dupa nevoie doar pentru a fii banate in urmatoarele 24h (max). What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #309 2010-01-18 23:15:51
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??nimeni, cat esti de poetic Offline Publicitateloading...
#310 2010-01-20 09:58:38
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??Oricum de la vorbe la fapte e multaaaaaaa distanta... multi vorbesc ca le place sa vorbeasca, dar cand e caz de fapte, se dau la fund... si asta de pinde de om ) Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-01-20 09:59:20) Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade. Offline #311 2010-01-20 10:43:32
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??desteptii invata din greselile altora, prostii invata din greselile lor. asa stiam eu Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #312 2010-01-20 11:06:22
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??fiecare potriveste vorba asta dupa cum simte Offline #313 2010-01-23 21:02:49
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??am tot deschis topicul respectiv am citit putin pe el si m-am tot gandit daca sa postez si pana la urma m-am hotarat.pana la actualul prieten am mai inselat,dar de cand cu el s-a schimbat totul.pot sa zic ca am tot ce imi doresc langa actualul prieten,nu simt nevoia sa ma despart de el.faptul ca trebuie sa stau la distanta de el ma intristeaza cand ne despartim si inca mai plang la plecari.dar acuma ceva timp am cunoscut un tip foarte simpatic,mai tanar ca mine.si tipul parea interesat de mine.cu greu l-am cunoscut si cat timp am fost amici a fost super.nu s-a intamplat nimic intre noi si atunci desi il consideram simpatic nu vroiam nimic mai mult decat sa fim amici.apoi cand el a inceput sa ma "ignore" si sa nu mai vorbeasca cu mine am simtit ca parca vroiam ceva de la el.nu imi doresc s apetrec o noapte de dragoste cu el,dar un simplu one night stand care se rezuma la imbratisari si sarutari pot sa zic ca imi doresc.motivul ptr care simt asta desi am tot ce imi doresc langa partener nu il stiu. Offline #314 2010-01-23 21:15:05
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??Hm, ar trebui să te g?ndeşti dacă o singură noapte de ?mrăţişări şi săruturi cu tipul cel nou nu te-ar face să ai multe nopţi de remuşcări după... Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-01-23 21:15:43) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #315 2010-01-23 21:15:14
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??simti asta pentru ca orgoliul tau a fost un pic lovit. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #316 2010-01-23 21:56:13
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??partea proasta e ca acuma si daca as vrea nu as mai putea sa fiu cu cealalta persoana.cred ca nu mai simte nimic ptr mine.deci raman la expresia "nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard".plus ca m-am gandit de multe ori cum ar fi o relatie cu noul,si nu imi puteam inchipui.el ptr mine era doar o curiozitate pe care simteam nevoia sa mi-o satisfac. Offline #317 2010-01-25 17:34:23
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??Cum e treaba asta cu AM TOT CE MI DORESC, dar m-as asa putin cu altul... eu pe asta nu inteleg... imi poate explica cineva? Ca nu cred ca se poate rezuma la imbratisari si saruturi... Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade. Offline #318 2010-01-25 19:00:54
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??pai sincer nu ma vad facand altceva cu o alta persoana decat partenerul.de aia zic ca as face cu persoana pe care o consider simpatica si asa doar chestii minimale. Offline #319 2010-01-25 19:19:06
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??ma minunez cand vad ce se vorbeste aici. in primul rand ce inseamna la tine "un one night stand care se rezuma la imbratisari si sarutari?" . Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #320 2010-01-25 20:14:39
pe principiul mai bine regreti ceva ce ai facut decat ceva ce n-ai facut, eu te-as sfatui sa faci ceea ce ai zis ca iti doresti sa faci "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #321 2010-01-25 20:15:03
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??depinde acuma de conceptia fiecaruia de inselat.cunosc persoane care considera ca un sarut nu e neaparat inselat.oricum depinde si de alte cauze,cum s-a ajuns la acel sarut si daca a venit din partea persoanei opuse sau din partea persoanei iubite.tin la prieten,doar ca nu stiu poate e acel moment de ratacire de care vorbesti,deoarece cu persoana noua nu as vrea nimica de viitor.in principiu nu fac nimica care sa imi strice relatia.ptr ca nu am cum sa ma intalnesc cu persoana respectiva si daca m-as intalni si el ma trateaza indiferent eu nu m-as apuca acuma sa hartuiesc baiatul.dar ma gandeam asa ipotetic,daca el s-ar da la mine poate as accepta un mic sarut si o imbratisare si atat.as considera scaparea mea la o noapte de petrecere.apoi mi-as vedea mai departe de viata. Offline #322 2010-01-25 20:18:11
banuiesc ca ai vrut sa spui in cuplu. Offline #323 2010-01-25 20:35:05
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??poate ca unul dintre parteneri a inceput sa trateze cu indiferenta relatia si celalalt nu a reusit sa remedieze situatia si a avut o aventura de o noapte ... atunci cel indiferent si-a dat seama ca ar fi cazul sa fie mai implicat daca nu vrea sa isi piarda partenerul....si uite asa s-a consolidat relatia! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|