|
Nu esti logat.
..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??-2#20 2009-08-19 13:47:03
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??La intrebarea asta s-ar putea da multe raspunsuri, motive daca nu exista pot fi si inventate pana la urma.... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #21 2009-08-19 13:59:12
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??
mare dreptate ai Offline #22 2009-08-19 14:17:29
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??si daca totusi amantul ajunge sa o iubeasca? Offline #23 2009-08-19 14:32:57
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??anabella ai mare dreptate. barbatul e ca un copil. daca`i zici ca aia n`are voie, aia face. si daca`i zici ca are voie, nu face. si nu te va insela nici cu trupul :> Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #24 2009-08-19 14:44:13
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??
gata
cum am reactionat si cand mi-a spus acum 2 saptamani ca are o fantezie. sa i-o traga unei prietene din copilarie, pt ca i se pare genul de femeie putin masochista, care poate indura multe mizerii de la un barbat fara sa cracneasca. am ras si i-am zis: dupa ce o faci sa-mi povestesti cum a fost Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-08-19 14:49:36) Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-19 14:54:31
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??eu l-am inselat pentru ca a aparut EL tocmai cand aveam mare nevoie de cineva care sa ma inteleaga si ma intelegea al naibii de bine,gandeam aproape identic si aveam si o experienta de viata asemanatoare.pt ca dupa ce l-am intalnit am vazut cum e si cu altcineva si era de n ori mai bine.dar s-a terminat la fel de neasteptate pe cum a si inceput.iar iubitul meu nu a aflat nici in prezent... nu stiu de ce s-a terminat si imi e foarte doar de EL... expect the worst , hope for the best! Offline #26 2009-08-19 15:12:58
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??si daca ii spui ca are voie sa o faca si el chiar face? Offline #27 2009-08-19 15:29:17
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??pai eu ce zic? ca are voie s-o faca daca isi doreste Offline #28 2009-08-19 18:49:40
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??l-as insela daca as avea un chef nebun de sex si el n-ar vrea sa o facem... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #29 2009-08-19 18:53:40
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??sincer, orice ar face el, n-as fi in stare sa-l insel. daca nu ne mai intelegem, daca suntem departe unul de celalalt, daca ne-am plictisit, a intervenit monotonia etc se poate vorbi cu calm pt a incerca sa revenim pe drumul cel bun, daca nu se poate, oricand exista varianta despartirii. cred ca e calea cea mai buna si matura atunci cand nu mai merge o relatie. V., soarele si luna Offline #30 2009-08-19 18:59:39
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??asa ziceam si eu pana cand s-a intamplat expect the worst , hope for the best! Offline #31 2009-08-19 19:02:42
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??monotonia ......... si poate inca alte kteva motive......... Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #32 2009-08-19 21:33:19Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??buna aia cu 'scenariile hollywoodiene' Ana, stii ca te iubesc (daca nu stiai, afli acum ), iar eu o sa o ajut pe Ana sa-si insele barbatul asa, de prietena buna ce ma aflu... Offline #33 2009-08-19 21:56:07
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??sunt de condamnat pt faptul ca dupa 2 ani de zile de relatie cu prtnu meu....am dorinat de a fi cu un ex? ... simtc a relatia nu mai e cum era....nu mai am fluturasii in stomac...dar cand ma gandesc la celalat...isi iau zborul fluturasii iar.... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #34 2009-08-20 01:15:09
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??ma nr si eu printre cele care au inselat...dupa 2 ani...motive...nush..pt ca cel cu care am inselat era cel care statea in fatza mea, pt ca a avut un acel ceva care mi'a atras atentia..pt ca a fost ceva nou intr'un moment in care nu stiam ft bine ce vreau si m'am lasat dusa de val.... suntem actori pe o scena dominata de visuri..... Offline #35 2009-08-20 01:21:04
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??si eu am inselat..daca se poate spune..din punctul meu de vedere relatia se terminase de cand am inceput sa-l iubesc pe celalalt. oficial, inca mai eram cu ex-ul. am plecat in alt oras cu un proiect (unde se afla ''amantul''), ne-am intalnit, ne-am giugiulit..am ajuns acasa, mi se parea net inferior cel cu care eram atunci..am terminat-o cu el, am stat ceva timp sa vina iub acasa..si cam asta a fost. Offline #36 2009-08-20 01:31:39
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??eu nu inteleg... de ce sa inseli? daca simti nevoia sa inseli,e clar ca ceva iti lipseste acasa... bun,daca asta e situatia,de ce sa mai continui? rupi frumos relatia,ca ceva sigur nu mai merge,si gasesti alt dragut...si nu inseli pe nimeni. pentru ca atunci cand ai un al 2lea tip,practic vorbind ii inseli pe amandoi. mai ales daca al 2lea poate are sentimente fata de tine. Offline #37 2009-08-20 01:57:08
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??dak as fi nemultumita de partener, de relatie, de tot..insa in prima instanta as incerca sa vb cu el despre situatie si dak nu s-ar remedia nimic si nici n-as vedea semne poate k as fi tentata sa-l insel dak as avea ocazia, insa apoi m-as desparti d el pt k m-as simti aiurea si oricum relatia nu ar mai putea functiona.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #38 2009-08-20 03:36:33
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??el Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|