homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??-21

#381 2010-04-22 18:25:17

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??

ok... smile

#382 2010-04-23 18:56:46

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

alexxxxaaaa a scris:

pai tocmai ca suntem animale evoluate, oameni... ratiunea, constiinta sunt cele ce ne diferentiaza de animale... ca sa iubesti ca un om...tre sa fi om, sa te daruiesti cu totul unuia singur atata timp cat il ai langa tn, sa il respecti.... ca sa iubesti ca un animal...e ok si suficient sa te comporti ca unul... inseli sau ai mai multi parteneri in acelasi timp...pt mine e acelasi lucru smile... atunci cand ai o relatie deschisa sau accepti toate celelalte compromisuri e clar ca nu e iubire e doar atractie:) parerea mea:)

Sunt curios cum o sa se simta sotul tau (cand o sa ai) cand ai sa-i spui ca tu te-ai daruit cu totul fiecarui barbat pe care l-ai iubit... Sunt sigur ca se va simti special si iubit.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#383 2010-04-23 18:59:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Vai, dar iti dai seama ca n-o s-o ia nimeni de nevasta in conditiile astea

#384 2010-04-23 19:03:02

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

heimdall a scris:

Plenty pussywhipped males out there... Sigur gaseste un amarat (in cel mai rau caz)

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#385 2010-04-24 11:21:27

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Si ce propui, dragutule? smile Sa iubesti si sa nu arati deloc asta in eventualitatea in care unui viitor Fat-Frumos nu i-ar conveni? Eu zic ca daca unu' decide sa te ia de nevasta pentru ceea ce vrea el sa fie restul vietii, accepta lucrurile astea dinainte, nu se leaga de ele pe parcurs. Pardon, acum ce-ai vrea sa faca femeile? Sa mearga la clarvazatori si sa afle cine e barbatul cu care se vor casatori ca sa evite ce ai spus tu? E aberant. E ca si cum eu as avea pretentia de la viitorul meu sot (care habar n-am cine o sa fie si cand o sa apara) sa fie virgin, sa nu fi avut nicio alta prietena in viata lui si sa fi visat la mine de la varsta de 5 ani. Nu ti se pare putin absurd?

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-04-24 11:22:14)

Publicitate

loading...

#386 2010-04-24 11:59:46

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

nimenialtu a scris:

alexxxxaaaa a scris:

pai tocmai ca suntem animale evoluate, oameni... ratiunea, constiinta sunt cele ce ne diferentiaza de animale... ca sa iubesti ca un om...tre sa fi om, sa te daruiesti cu totul unuia singur atata timp cat il ai langa tn, sa il respecti.... ca sa iubesti ca un animal...e ok si suficient sa te comporti ca unul... inseli sau ai mai multi parteneri in acelasi timp...pt mine e acelasi lucru smile... atunci cand ai o relatie deschisa sau accepti toate celelalte compromisuri e clar ca nu e iubire e doar atractie:) parerea mea:)

Sunt curios cum o sa se simta sotul tau (cand o sa ai) cand ai sa-i spui ca tu te-ai daruit cu totul fiecarui barbat pe care l-ai iubit... Sunt sigur ca se va simti special si iubit.

O sa se simta norocos ca el este persoana pe care  sa o iubesc toata viata. Daca ar sti ca nu m-am daruit total de fiecare data cand am iubit, si am inselat in stanga si in dreapta atunci sigur si-ar face griji.

#387 2010-04-24 12:33:07

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

heimdall a scris:

Asa cum s-a intamplat si in cazul tau?sau stai...tu esti aia cu gandirea "libertina",sa-i spunem asa si uite ca tot nu te-a luat nimeni  huh oare unde o fi problema?

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#388 2010-04-24 13:10:40

Monica999
Hero member
Site

fallen_angel a scris:

heimdall a scris:

Asa cum s-a intamplat si in cazul tau?sau stai...tu esti aia cu gandirea "libertina",sa-i spunem asa si uite ca tot nu te-a luat nimeni  huh oare unde o fi problema?

Stai sa vad daca am inteles bine, tu spui ca pe heim nu a luat-o nimeni pentru ca are gandire libertina? Pentru ca daca asta spui atunci propun sa o lasi mai moale cu nesimtirea. Daca nu, imi pare rau ca am inteles gresit.

#389 2010-04-24 13:15:14

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

fallen_angel a scris:

heimdall a scris:

Sarcasm, mama (in postul lui heim, adica). Ever heard of it? Eu observ quite clearly nota ironica. Voi nu?

#390 2010-04-24 14:26:57

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

lol saraca

#391 2010-04-24 14:35:29

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

o fi iar vorba de vreun user furat, ia uitați ce semnătură offensive are lol

#392 2010-04-24 14:40:42

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

aoleu da chiar ce semnatura are...brrrr
pe mine nu m-a detreminat nimic pana acum sa imi insel iubi,daca ma determina ceva el nu mai era "iubitul"

#393 2010-04-24 15:02:23

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

fallen_angel a scris:

heimdall a scris:

Te-ai g?ndit că poate n-a vrut EA să fie luată de nimeni? roll.
Şi-apoi,cred că e destul de evidentă nota ironică din postul lui Heim.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#394 2010-04-24 15:07:16

Monica999
Hero member
Site

Eu am raportat semnatura. Mi se pare sub orice critica. Nu inteleg, parca a dat cineva linkul forumului spitalului de nebuni neutral NUmai chestii ciudate se intampla de la o vreme.

#395 2010-04-24 15:10:15

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

sa stii pill

#396 2010-04-24 15:23:29

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

fallen_angel fara atac la persoana...

#397 2010-04-24 23:47:07

alexxxxaaaa
New member
Inregistrat: 2010-01-03

nimenialtu a scris:

alexxxxaaaa a scris:

Sunt curioasa eu cum o sa se simta sotia ta (daca o sa ai...nu neaparat cand) cand o sa-i spui ca toate relatiile tale au fost superficiale...pardon...lipsite de daruire...si, culmea: toate in acelasi timp... ca banuiesc ca n-o s-o dranjeze cand o sa afle asta:) si nici pe tine probabil dak ar fi invers... ba chiar o sa fiti cuplul perfect simtindu-va "speciali si iubiti"
Bine ca acum...depinde de persoana, unora le este peste putinta sa inteleaga  "a se darui persoanei de langa ".. pur si simplu natura ii limiteaza atat de tare incat vad in persoanele de sex opus "o partida si atat"... ca sa ajungi sa te daruiesti doar persoanei de langa tine, implica sa ai o relatie...(nu doar fizica) si asta se cladeste in timp... nu inteleg cu cate persoane ai putea avea genul asta de relatii si sa iti mai permiti sa si inseli:) dar ma rog...

Nu suntem nimic decat polenul risipit al propriei iubiri!

#398 2010-04-26 12:38:01

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

Eu nu  as putea sa imi insel logodnica deoarece o iubesc nespus de mult si stiu,dar si simt ca si ea simte acelas lucru.Cum as putea sa insel o persoana care imi ofera totul(sex,afectiune,sprijin,intelegere,etc)?Nu inteleg persoanele care au totul acasa si se refugiaza in bratele altora.

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#399 2010-04-26 13:24:09

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

pentru ca in general nu au lol

ente....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.