|
Nu esti logat.
..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??-7#115 2009-09-12 14:52:51
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??Voi fetele / femeile de obicei inselati atunci cand sunteti prea iubite....faptul ca sotul / partenerul are o problema fie ea pe plan profesional , financiar sau familial va face sa credeti ca nu va mai iubeste, ca nu va mai acorda chiar atat de multa atentie cat va acorda in trecut....insa asta va zic eu ca nu inseamna ca nu va mai iubeste ! si revenind, voi cand va simtiti prea iubite va plictisiti daca stau sa ma gandesc bine....si nu inteleg de ce atunci cand sunteti facute sa suferiti iubiti din ce in ce mai mult....poate asta e si la noi barbatii da stiti ? eu niciodata nu am facut sa sufere o fata care m-a facut sa ma simt iubit ! intelegeti voi ? ar trebui sa va ganditi si ca voi ati putea fi una din cauzele pentru care i-ati putea insela si asta fara nici un drept si invers, voi a-ti putea fi una din cauzele pentru care sunteti inselate ! Ganditi-va si la aceste aspecte ! Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #116 2009-09-12 19:46:00
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??Era un vers din melodia Luchian - La Furat, care zicea ce vor femeile. Offline #117 2009-09-12 23:00:00
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??poate doar daca esti masochista si-ti place sa te faca sa suferi ajungi sa-l iubesti din ce in ce mai mult...dar o fata care se respecta pe ea si stie ce vrea de la viata si se gandeste la binele ei n-o sa stea sa-l iubeasca pe unul din ce in ce mai mult daca o face sa sufere. Offline #118 2009-09-15 10:34:50
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??Ruxanda tu ai dreptate in felul tau(ar fi trebuit sa limitezi acea categorie de barbati la "foarte putini "/"deloc")......nu vorbesti din experienta si asta nu e bine ! Poate ca am inteles gresit...dar tu faci comparatie intre film si realitate ? hmmm inca o data nu e bine ! da vreau sa te intreb si eu ceva. . .tu cand te vei maturiza ? sau te vei maturiza vreodata ? nu, nu a fost o intrebare rautacioasa a fost una care ar trebui sa te puna pe ganduri ! as vrea sa mai stiu si eu ceva de la tine : ai citit vreun manual de psihologie sau filisofie ? si daca da poti sa mi spui si mie ce e acela "liber arbitru" ? Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #119 2009-10-01 11:24:37
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??l am inselat si l am si lasat dupa aia...Nu mai avea timp de mine, lucra prea mult si sexul era 1 data pe sapt, ceea ce pt mine nu e suficient. Pe actualul nu l as putea insela - imi ofera TOTUL si ne completam si potrivim atat de bine incat nu mi trebuie altceva Offline Publicitateloading...
#120 2009-10-01 12:11:05
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??Dorinta de razbunare (daca s-ar intampla ceva atat de grav, incat sa ma faca sa-mi doresc asta, de ex, sa aflu ca ma inseala). Asta ar fi singurul motiv pt care as face-o. Altfel, mi-as incalca principiile. Offline #121 2009-10-01 18:53:33
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??Nu l-aş inşela pt niciun motiv. Dacă ceva nu ar merge sau m-aş indrăgosti de altcineva i-aş spune ?n faţă şi dacă aş vedea că nu putem ajunge la un numitor comun m-aş desparţi de el. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #122 2009-10-01 19:03:15
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??AM fost inselata.Am trecut peste,desi eu stiam de ap o luna si dupa lungi terori psihice mi-a marturisit.Am iertat,dar nu am uitat.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #123 2009-10-03 15:35:54
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??pentru andrew: Ultima oara a fost editat de ruxanda_00 (2009-10-03 15:38:19) Offline #124 2009-10-03 15:37:34
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??chiar nimic, sincer. Daca ar face rele si m-ar supara m-as desparti de el, nu l-as insela. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #125 2009-10-09 13:06:28
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??Ma uimesc fetele/femeile ca pot spune si sa faca anumite lucruri asa de usor... Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade. Offline #126 2009-10-09 14:51:49
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??
Offline #127 2009-10-09 20:27:37
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??un altul mult mai bun decat el!! Offline #128 2009-10-09 21:38:47
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??nu cred k m-ar indemna ceva sa-l insel, chiar nimik, daca chiar simt asta inseamna k nu il iubesc si nu sunt suficient de stapana si hotarata pe mine, i-as spune k s-a terminat si gata apoi as putea sa fiu cu cine vrea...nu pot fi cu un om sa-i spun ca-l iubesc si eu ma duk cu altul, nu pot sa fac asta, am prea mult respect fata de mine, nu fata de el, si cand ma privesc in oglinda vreau sa ma pot privi nu sa imi fie rusine de mine si sa ma simt frustrata, patata si etc... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #129 2009-10-10 11:53:27
si cauti mereu unul mai bun? Ca de gasit sigur o sa gasesti oricand mai bun intreun fel sau altul... Ultima oara a fost editat de andrei999 (2009-10-10 11:56:47) Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade. Offline #130 2009-10-10 12:13:39
da, cauti, de ce sa te multumesti cu putin cand stii ca se poate mai bine de atat? din moment ce stii ca exista ceva mai bun ca el, clar nu te multumeste din toate punctele de vedere, atunci de ce sa te complaci? Offline #131 2009-10-10 14:11:19
exact „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #132 2009-10-10 14:41:32
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??eu tind sa ii dau dreptate lui andrei... da, ok, nici sa te multumesti cu un compromis trist sau cu primul care iti sare in cale... dar nici sa stai sa cauti mereu, pt ca mereu poti gasi "ceva mai bun" dintr-un alt punct de vedere... un miiiic compromis tot va exista, nimeni nu e perfect... ceea ce conteaza e sa nu primeze compromisul in relatia voastra... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #133 2009-10-10 20:35:37
Exact la asta ma referam si eu Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|