|
Nu esti logat.
Basicute...#1 2009-08-19 17:12:27
basicute...deci povestea e urmatoarea: de cativa ani imi ies niste pete in special vara si din cate am inteles e de la soare si apa... unele sunt maro inchis iar altele albe. recent am fost la dermatologie in speranta k nu o sa'mi mai dea k pana anii trecuti solutia 1 si 2. mi'a dat un alcool, mi'a explicat cum se foloseste si toate cele. mi'a zis ca daca vreau sa stau la soare sa ma spal si apoi sa stau linistita la soare. ieri am facut asta si dupa nici 10 min de stat la soare mi'au aparut niste basicutze mici si pline cu apa preuspun pe tot pieptu. chiar daca le'am spart au iesit iar... aveti vreo idee despre ce vb? Offline #2 2009-08-19 20:40:20
Re: basicute...
sincer, nu...dupa cum le descrii par a fi ca cele de la arsura solara.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-08-19 21:58:50
Re: basicute...daca ai pielea foarte alba si stai la soare la ore neindicate e normal sa iti apara aceste basicute cu lichid (mai ales daca si transpiri in zona respectiva). te dai cu crema cu factor mare de protectie? Asa imi apar si mie daca stau in soare puternic, dar dupa dispar. Oricum poate mai mergi si la alt dermato pentru o a doua parere. Bafta Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #4 2009-08-19 22:17:54
Re: basicute...Si mie imi apar mici pete rosii pe piept care ma mananca si formeaza ceva lichid cred in interior. Asta daca stau la soare, intru in apa sarata si tot asa. Eu am pielea alba, ma dau cu crema de protectie solara, nu stau la ore neindicate, deci cred ca este doar o sensibilitate. Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2009-08-19 22:18:21) Offline #5 2009-08-26 19:26:40
Re: basicute...am pielea alba dar nu si pe gat unde erau foarte accentuate basicutele alea. acum mi'au trecut si in schimb si se curata pielea. acum trebuie sa stau sa mai iau eu de pe alocur pielea pentru ca nu se cojeste uniform si nu imi place. pot sa fac ceva sa se ia peste tot odata si nu treptat? Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-27 08:43:41
Re: basicute...sad.sad.angel, nu mai sta la soare ! Si vorbesc foarte, foarte serios ! Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-08-27 08:44:18) 35+ babyboy Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|