|
Nu esti logat.
Frica de intuneric-2#20 2009-08-20 00:36:29
Re: Frica de intunericcu chestiile pe care le auziti la fel patesc si eu...si la fel doar in camera mea...in celelalte camere nu am nicio problema sa stau pe intuneric...si pe holuri imi mai este frica... Offline #21 2009-08-20 00:39:59
Re: Frica de intunericsa nu va mai aud #22 2009-08-20 00:42:28
Re: Frica de intunericasa`i . mie mi se mai intampla knd ma uit la filme horror si raman singura parca tot pe aia`i vad Love. Live. Laugh. Offline #23 2009-08-20 00:51:49
Re: Frica de intunericda' la mine ce-i cu frigu'?!!!!! k nu simt aiurea, chiar este dar numai seara cand dorm..il simteam cand dormeam mai dezbracata si ma trezeam...acu' de cand m-am imbracat mai bine si ma si invelesc nu mai simt decat la fata...hai k eram eu cu capu' dar si mama si grasu...si nu in fiecare seara...indiferent cat este de frig sau cald afara...aaaa si dorm si cu geamu inchis pt k nu suport zgomotul asa ca va dati seama k ar trebui sa fie sauna la mine in camera mai ales noaptea si la mine este frig ...dar nu mereu si nu toata noaptea, cateva zeci de secunde dupa este bine...hai k am dat-o in paranormale dar cert este k la mine e frig aiurea in tramvai si asta de 2 ani incoace...o sa-mi fac acmera atractie turistica...ce bran?! ce dracula?!...veniti la mine Offline #24 2009-08-20 00:59:18
Re: Frica de intunericsi eu ma incadrez in categoria frik de intuneric..si am 21 de ani..asta este situatia, n-am de ce sa-mi fie rusine, macar nu este asa de ciudat ca frik de nush ce chestie normala... remedii n-am gasit, insa tot mai caut... knd am dormit intr-o seara singura in camera de camin am lasat lumina aprinsa in camera si chiar si asa mi-e frik..knd se lasa noapte park ma apuca un usor sentiment de frik dak sunt in casa straina mai pustie... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-20 09:51:05
Re: Frica de intunericeu am 24 si tot mi-e putin frica. nu in asa fel incat sa dorm cu tv/lampa dar mereu cand ma mai trezesc noaptea sa merg la baie aprind becul, asta acasa la ai mei ca au un hol lung. aici la mine nimeresc ... in camera cade lumina de la luna si nu e bezna total. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #26 2009-08-20 10:03:54
Re: Frica de intunericLa frica de intuneric sunt as. Si eu fac la fel, aprind toate luminile din casa pentru a putea merge la baie si cand ajung in camera si tb sa sting lumina e groaza. Sting rapid si fug in pat si trag patura pe cap sa nu mai vad, aud nimic. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #27 2009-08-20 10:51:53
Re: Frica de intunericEh, la mine a fost o experienta nasoala rau cu intunericul. Eram intr-o tabara cu un cimitir in apropiere Am mers pana la baie (era o camera fara ferestre, la parter). Cineva m-a urmarit pana la baie si a stins lumina (am auzit pasi, a facut careva o gluma, n-am aflat cine). In momentul in care am ramas in bezna eu eram in timpul facerii Am tras apa, deschis usa.....si aveam si de iesit din baie (deci trebuia sa dau de usa de iesire). Faza e ca nefiind ferestre era bezna, negru, nu vedea niciun firicel de umbra, daramite lumina. Si a trebuit sa bajbai in intuneric, dadeam de chiuvete, de perete, dar nu nimeream usa.... a fost claustrofobic raaau!!! Intr-un final am dat de clanta.... Eh, macar sunt mandra de mine ca n-am inceput sa zbier si am ramas ferma pe pozitii, dar tremuram raau cand am iesit Si de atunci nu mai am prbleme cu "intunericul" din camera, pt ca nu mi se mai pare atat de negru ca in baia aia. Deci nah, poate e si asta o forma de tratament Ca inainte de eveniment, tot asa cu televizorul faceam si eu Offline #28 2009-08-20 11:46:26Re: Frica de intunericAm patit-o si eu in tabara. Ma rog, mult zis tabara, eram la o casa cu wc in curte, si nu aveam lumina asa ca mergeam cu telefonul mobil. Si la cateva secunde dupa ce am ajuns s-a stins telefonul ca a murit bateria. Nici nu stiu cand m-as sters si cum am fugit la spalator. Din ziua aia nu am mai mers la wc cu telefonul singura . Iti spun sincer ca nu m.a ajutat deloc experienta:))) Offline #29 2009-08-20 11:58:08
Re: Frica de intunericSi mie mi-e frica de intuneric desi am 23 ani si nici o experienta aiurea din partea prietenilor sau a parintilor gen " te papa bau bau " etc .... Dar asta nu mereu, depinde de felul cum ma simt, am momente cand inconstient umblu prin intunerc dupa anumite chestii si-am momente cand nici nu calc.. parca aud zgomote, parca vad umbre, parca simt pe cineva in spatele meu etc. Cand dorm fara prieten la fel dorm cu tv-ul aprins sau cu castile de la telefon p-aproape dar am momente cand si cu cineva langa mine mi-e frica, de obicei dupa ce am vazut vreo stire urata la tv sau un film de groaza Tare as vrea sa scap de frica asta !!!! 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #30 2009-08-20 12:18:42
Re: Frica de intunericSpunea cineva mai sus, sa luam pe cineva de mana si sa mergem prin intuneric. Mie mi se pare ff inteligenta faza asta. In plus, frica vine cand esti singura, dupa un film de groaza &co. Si eu sunt de acord ca frica alimenteaza acele senzatii, sunete, senzatie de frig... Faza e ca daca esti relaxata nu stai sa asculti cel mai mic sunet din camera, cand ti-e frica automat adrenalina creste, devii atenta si automat auzi sunete, simt curent...pt ca esti ff atenta la ce se intampla in jurul tau din cauza fricii. Daca de exemplu, ai sta relaxata la tv sau ma rog...si brusc ai auzi ceva, ai simti ceva...atunci ar fi alta poveste... Offline #31 2010-07-19 22:34:14
Re: Frica de intunericSi mie imi este foarte frica de intuneric De fiecare data cand sunt singura imi las aprinse tv , lumina la baie si pe hol.Asa parca ma simt eu in siguranta Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #32 2010-07-19 23:17:28
Re: Frica de intunericMa regasesc in aproape toate posturile de aici . Ma bucur macar ca nu sunt singura cu teama de intuneric. Offline #33 2010-07-19 23:49:54
Re: Frica de intunericChiar acum l-am sunat pe sotul meu daca mai intarzie mult....sunt singura si parca imi este teama sa nu se intrerupa furnizarea curentului electric( nu s-a intamplat niciodata) ...in cateva minute vine ...stie ca imi este teama sa fiu singura in casa noaptea Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #34 2010-07-20 01:26:01
Re: Frica de intunericsi mie Offline #35 2010-09-16 20:54:05
Re: Frica de intunericEu chiar acum sunt singura in apartamentul meu cu 2 camere si mi-e frica de mooorrrr:((( Nu am lasat luminile aprinse pt ca nu mi-e frica de intuneric... Imi e frica de spririte... Prietenul meu n-o sa vina in seara asta iar eu ramane sa dorm singura. Simt ca innebunesc ( Strong reasons make strong actions! Offline #36 2010-09-16 22:28:57
Re: Frica de intunericsa te uiti la o comedie pana ti se face somn si aproape adormi in fata tv`ului. in felul asta te amuzi si te gandesti la chestii funny ...si apoi somnoroasa fiind n`o sa`ti mai vina in cap tot felul de idei sinistre pana adormi.. zic. If you take it personal, that's ok! Offline #37 2010-09-16 23:09:55
Re: Frica de intunericSi eu sunt singura acum Am tot apartamentul ffoarte luminat In toate camerele am aprins lumina.Stau la et 4/4 si tot am impresia ca intra cineva in casa, dupa acoperisul blocului Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-09-16 23:10:12) Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|