homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Frica de intuneric-2

#20 2009-08-20 00:36:29

viva
Full member
Inregistrat: 2008-09-30

Re: Frica de intuneric

cu chestiile pe care le auziti la fel patesc si eu...si la fel doar in camera mea...in celelalte camere nu am nicio problema sa stau pe intuneric...si pe holuri imi mai este frica...

#21 2009-08-20 00:39:59

skumpi
Vizitator

sa nu va mai aud lol
din cauza ca va e asa frica percepti orice sunet ca fiind o prezenta negativa lol de aia "auziti" doar in camera voastra`...
daca vreau...si eu pot simti ca ii cineva la mine`n camera si in spatele meu chiar acum lol e de`ajuns sa ma gandesc si sa ma panichez un pic lol

#22 2009-08-20 00:42:28

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

asa`i  . mie mi se mai intampla knd ma uit la filme horror si raman singura lol parca tot pe aia`i vad rotfl

Love.  Live. Laugh.

#23 2009-08-20 00:51:49

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

da' la mine ce-i cu frigu'?!!!!! k nu simt aiurea, chiar este dar numai seara cand dorm..il simteam cand dormeam mai dezbracata si ma trezeam...acu' de cand m-am imbracat mai bine si ma si invelesc nu mai simt decat la fata...hai k eram eu cu capu' dar si mama si grasu...si nu in fiecare seara...indiferent cat este de frig sau cald afara...aaaa si dorm si cu geamu inchis pt k nu suport zgomotul asa ca va dati seama k ar trebui sa fie sauna la mine in camera mai ales noaptea si la mine este frig  cold ...dar nu mereu si nu toata noaptea, cateva zeci de secunde dupa este bine...hai k am dat-o in paranormale lol dar cert este k la mine e frig aiurea in tramvai si asta de 2 ani incoace...o sa-mi fac acmera atractie turistica...ce bran?! ce dracula?!...veniti la mine lol

#24 2009-08-20 00:59:18

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

si eu ma incadrez in categoria frik de intuneric..si am 21 de ani..asta este situatia, n-am de ce sa-mi fie rusine, macar nu este asa de ciudat ca frik de nush ce chestie normala... remedii n-am gasit, insa tot mai caut... knd am dormit intr-o seara singura in camera de camin am lasat lumina aprinsa in camera si chiar si asa mi-e frik..knd se lasa noapte park ma apuca un usor sentiment de frik dak sunt in casa straina mai pustie...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

Publicitate

loading...

#25 2009-08-20 09:51:05

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

smile eu am 24 si tot mi-e putin frica. nu in asa fel incat sa dorm cu tv/lampa dar mereu cand ma mai trezesc noaptea sa merg la baie aprind becul, asta acasa la ai mei ca au un hol lung. aici la mine nimeresc ... in camera cade lumina de la luna si nu e bezna total.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#26 2009-08-20 10:03:54

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

La frica de intuneric sunt as. Si eu fac la fel, aprind toate luminile din casa pentru a putea merge la baie si cand ajung in camera si tb sa sting lumina e groaza. Sting rapid si fug in pat si trag patura pe cap sa nu mai vad, aud nimic. lol
Sincer nu stiu de la ce mi se trage ca nu am avut experiente neplacute sau ceva de genul acesta. E oribila senzatia, mai ales cand sunt singura acasa si daca mai si tuna si fulgera sau se ia curentul sunt pasibila de lesin clar. lol

La un moment dat ma gandeam sa merg si eu la psiho sa intreb de chestia cu hipnoza, poate asa m-oi trata de frica asta inexplicabila.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#27 2009-08-20 10:51:53

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

Eh, la mine a fost o experienta nasoala rau cu intunericul. Eram intr-o tabara cu un cimitir in apropiere lol Am mers pana la baie (era o camera fara ferestre, la parter). Cineva m-a urmarit pana la baie si a stins lumina (am auzit pasi, a facut careva o gluma, n-am aflat cine). In momentul in care am ramas in bezna eu eram in timpul facerii lol Am tras apa, deschis usa.....si aveam si de iesit din baie (deci trebuia sa dau de usa de iesire). Faza e ca nefiind ferestre era bezna, negru, nu vedea niciun firicel de umbra, daramite lumina. Si a trebuit sa bajbai in intuneric, dadeam de chiuvete, de perete, dar nu nimeream usa.... a fost claustrofobic raaau!!! Intr-un final am dat de clanta.... Eh, macar sunt mandra de mine ca n-am inceput sa zbier si am ramas ferma pe pozitii, dar tremuram raau cand am iesit lol Si de atunci nu mai am prbleme cu "intunericul" din camera, pt ca nu mi se mai pare atat de negru ca in baia aia. Deci nah, poate e si asta o forma de tratament lol Ca inainte de eveniment, tot asa cu televizorul faceam si eu tongue

#28 2009-08-20 11:46:26

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Am patit-o si eu in tabara. Ma rog, mult zis tabara, eram la o casa cu wc in curte, si nu aveam lumina asa ca mergeam cu telefonul mobil. Si la cateva secunde dupa ce am ajuns s-a stins telefonul ca a murit bateria. Nici nu stiu cand m-as sters si cum am fugit la spalator. Din ziua aia nu am mai mers la wc cu telefonul singura lol. Iti spun sincer ca nu m.a ajutat deloc experienta:)))

#29 2009-08-20 11:58:08

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Si mie mi-e frica de intuneric desi am 23 ani si nici o experienta aiurea din partea prietenilor sau a parintilor gen " te papa bau bau " etc .... Dar asta nu mereu, depinde de felul cum ma simt, am momente cand inconstient umblu prin intunerc dupa anumite chestii si-am momente cand nici nu calc.. parca aud zgomote, parca vad umbre, parca simt pe cineva in spatele meu etc. Cand dorm fara prieten la fel dorm cu tv-ul aprins sau cu castile de la telefon p-aproape lol dar am momente cand si cu cineva langa mine mi-e frica, de obicei dupa ce am vazut vreo stire urata la tv sau un film de groaza neutral Tare as vrea sa scap de frica asta !!!!

You can’t live a positive life with a negative mind.

#30 2009-08-20 12:18:42

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

Spunea cineva mai sus, sa luam pe cineva de mana si sa mergem prin intuneric. Mie mi se pare ff inteligenta faza asta. In plus, frica vine cand esti singura, dupa un film de groaza &co. Si eu sunt de acord ca frica alimenteaza acele senzatii, sunete, senzatie de frig... Faza e ca daca esti relaxata nu stai sa asculti cel mai mic sunet din camera, cand ti-e frica automat adrenalina creste, devii atenta si automat auzi sunete, simt curent...pt ca esti ff atenta la ce se intampla in jurul tau din cauza fricii. Daca de exemplu, ai sta relaxata la tv sau ma rog...si brusc ai auzi ceva, ai simti ceva...atunci ar fi alta poveste... smile

#31 2010-07-19 22:34:14

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Si mie imi este foarte frica de intuneric sad De fiecare data cand sunt singura imi las aprinse tv , lumina la baie si pe hol.Asa parca ma simt eu in siguranta big_smile

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#32 2010-07-19 23:17:28

Somebody Else
Full member
Inregistrat: 2010-06-19

Ma regasesc in aproape toate posturile de aici lol. Ma bucur macar ca nu sunt singura cu teama de intuneric.

#33 2010-07-19 23:49:54

bunea georgeta
Platinum member
Site

chicot Chiar acum l-am sunat pe sotul meu daca mai intarzie mult....sunt singura si parca imi este teama sa nu se intrerupa furnizarea curentului electric( nu s-a intamplat niciodata) disperat  ...in cateva minute vine happy  ...stie ca imi este teama sa fiu singura in casa noaptea big_smile

#34 2010-07-20 01:26:01

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

si mie big_smile

#35 2010-09-16 20:54:05

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Eu chiar acum sunt singura in apartamentul meu cu 2 camere si mi-e frica de mooorrrr:((( Nu am lasat luminile aprinse pt ca nu mi-e frica de intuneric... Imi e frica de spririte... Prietenul meu n-o sa vina in seara asta iar eu ramane sa dorm singura. Simt ca innebunesc grater(
Cum sa fac sa nu-mi mai fie asa frica?

Strong reasons make strong actions!

#36 2010-09-16 22:28:57

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

sa te uiti la o comedie pana ti se face somn si aproape adormi in fata tv`ului. in felul asta te amuzi si te gandesti la chestii funny ...si apoi somnoroasa fiind n`o sa`ti mai vina in cap tot felul de idei sinistre pana adormi.. nustiu zic.

If you take it personal, that's ok! wink

#37 2010-09-16 23:09:55

bunea georgeta
Platinum member
Site

Si eu sunt singura acum disperat Am tot apartamentul ffoarte luminat big_smile In toate camerele am aprins lumina.Stau la et 4/4 si tot am impresia ca intra cineva in casa, dupa acoperisul blocului chicot

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-09-16 23:10:12)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.