homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Frica de intuneric

#1 2009-08-19 23:44:17

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Frica de intuneric

Am si eu o rugaminte la voi fetelor. Spuneti-mi si mie cum sa scap de frica de intuneric. De cand ma stiu mi-e frica de intuneric, mai ales cand sunt singura acasa.

Deja ma simt pe nibil, la 20 de ani sa trebuiasca sa aprind toate luminile din casa ca sa merg pana la buda  bang  Nu exagerez cand spun ca este o fobie, cred ca singura pe care o am. Am tot citit pe net, dar nu a mers nimic. Ma gandeam ca poate se mai confrunta cineva cu asa ceva, si are sfaturi?

#2 2009-08-19 23:48:03

viva
Full member
Inregistrat: 2008-09-30

Re: Frica de intuneric

si eu am aceeasi problema..si avem cam aceeasi varsta...in plus,mie mi se pare ca aud si tot felul de chestii cand e intuneric si tresar de la orice si sunt foarte speriata..eu noaptea sa ma duc la buda nici nu se pune problema:)) ma abtin chiar daca de multe ori e greu..prerea mea este ca nu avem ce face decat sa ne resemnam:P

#3 2009-08-19 23:48:32

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

si mie imi e frik dak sunt singura aks...credk majoritatea avem "problema" asta.mami knd e tata de noapte lasa becu aprins la baie,dak nu nu doarme lol

Love.  Live. Laugh.

#4 2009-08-19 23:49:42

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

eu nu dorm fara sa am tv-ul aprins...il programez...daca nu adorm pana se stinge, il aprind din nou si iar il programez...

#5 2009-08-19 23:51:26

viva
Full member
Inregistrat: 2008-09-30

si eu la fel fac cu tv-ul...mi-am cumparat special din cauza asta...dar in momentul in care se stinge si is prea adormita ma gandesc ca nu are rost sa-l mai aprind...in 2 minute imi sare somnul instantaneu de frica si-l aprind la loc...

Publicitate

loading...

#6 2009-08-19 23:55:00

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Si mie mi-e frica de intuneric. Adica, daca stau sa ma gandesc ma apuca damblaua.
Asa m-a speriat o colega prin vara. Noaptea tarziu. stinsesem tv'u si i s-a parut ei ca vede ceva la geam (stateam la un hotel la parter, in camera 13) si asa a putut sa ma sperie ca in noaptea aia n-am mai dormit de frica. neutral

Revenind, urasc parintii...cred ca totu ni se trage de la " te mananca bau-bau..vine baba si te ia daca nu dormi" si tot felu de bullshituri din astea care ne-au marcat copilaria. neutral

Sim y 

#7 2009-08-19 23:56:19

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

se gasesc niste chestiute dragute de pus in priza si lumineaza putin, cred ca te-ar ajuta niste de alea.

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-08-19 23:56:34)

Dragostea nu se stă, se face.

#8 2009-08-19 23:57:22

Monica999
Hero member
Site

eu am citit pe net si cica este o fobie grava. nu stiu... acum a pus pritenul meu in sufragerie niste masti africane pe perete, si daca pana sa le puna vaveam curaj sa merg sa aprind luminiloe ca sa ma duc la baie, acum nu mai am. Ca sa nu zic ca tre sa il astept pe el sa vina de la lucru ca sa fac dusul de seara lol.

Ma rog, nu e de ras, e de plans. Voi ati incercat hipnoza ? Daca da, a mers?

Pai, nu cred ca m-ar ajuta alea ca fac umbre, ceea ce e si mai scarry.

Ai mei nu mi-au spus povesti cu bau bau sau chestii de genul. Cred ca m-au marcat dosarele X la care ma uitam regulat si cartile de groaza pe care le citeam (ziua evident)

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-08-19 23:59:19)

#9 2009-08-19 23:57:51

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

la mine nu e neaparat vorba ca mi e frica... bineinteles, nici nu mi place, dar problema e ca nu ma descurc pe intuneric nici in casa mea... ma lovesc, ma impiedic...

e o temere fireasca, pt ca ne simtim incapabili... sau nu stiu cum sa zic "orbi"...

eu sunt foarte panicata daca sunt intr un loc in care n am mai fost, sau am fost de cateva ori... de exemplu iubi ma tinea de mana si ma "tragea" -pe intuneric ... simteam ca o sa cad... el "nu, ca mergi bine" -asta acasa la bunicii lui
sau.. dormeam la o prietena si asta circula prin camera, pe hol cu becu stins... eu ma chioram ca sa cobor jos din pat chicot

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#10 2009-08-20 00:02:55

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

wra_blu a scris:

eu nu dorm fara sa am tv-ul aprins...il programez...daca nu adorm pana se stinge, il aprind din nou si iar il programez...

la fel si eu neutral, de abia adorm cand sunt plecata pe undeva si nu am un televizor sa il programez. asa sunt obisnuita de mica, de cand aveam vreo 3 ani si am inceput sa dorm singura. avem televizorul programat de ai mei, pe un interval mai mare, si asa adormeam.

si referitor la intuneric.. daca nu sunt aprinse becurile pe strada,ceea ce se intampla foarte des, si ptr ca ajung tarziu acasa, scoala dupa-amiaza si antrenament, il sun pe tati sa vina sa ma ia din capatul strazii, sau vorbesc la telefon cu cineva. si prin casa mai aprind becurile, dar nu exagerez, ma intrece fratele meu mai mic.

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#11 2009-08-20 00:10:59

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

si mie mi-e frica de intuneric ... cand iub este de tura noaptea dorm cu veioza aprinsa si ma trezesc la orice zgomot neutral

#12 2009-08-20 00:15:19

skumpi
Vizitator

eu n`am nici o treaba...umblu pe intuneric in bucatarie ca mi`e lene sa mai aprind lumina sau nu o aprind sa nu`i trezesc pe ai mei`

luati pe cineva de mana noaptea ( iubit/sot/mama/orice ) si plimbati`va prin intuneric smile sa vedeti ca nu se intampla nik si ca frica asta e irationala... sau incercati singure... primele dati e mai greu ..pana va autoconvingeti ca nu e nik acolo in intuneric si totu e in capu vostru...

#13 2009-08-20 00:19:39

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

skumpi, eu stiu ca nu e nimic in intuneric ...
acum de ex, iub e la serviciu si n`am nicio problema smile cred ca depinde mult si de starea de spirit din ziua respectiva, cel putin in cazul meu

#14 2009-08-20 00:23:39

carmen_21
Insomniac member

eu n as putea sa dorm cu tv aprins, mai rau m as speria... sa stau asa in semi-intuneric
de ce nu lasati o veioza aprinsa?

#15 2009-08-20 00:28:32

wra_blu
Banat

eu n-am nici o treaba in alta casa sau alta camera...doar la mine am impresia mereu k este cineva...
chiar si mama a dormit intr-o seara la mine in camera si s-a trezit dardaind de frig in jur de 3 noaptea...erau 30 grade... a plecat la ea in camera pt k a zis ca-n camera mea este ceva ciudat, parca ar fi cineva tot timpul langa ea, sau ceva care trece in fuga pt k sunt momente in care este foarte frig...eu m-am obisnuit, in toiul verii dorm cu pijamaua si cu pilota pe mine...am zis ca voi chema un popa cu toate ca eu nu cred in toate nebunelile astea smile

#16 2009-08-20 00:31:30

Monica999
Hero member
Site

Mai si eu credeam ca e ceva cu camera mea, pana m-am mutat si tot asa. In casa parca aud tot felul de zgomote, senzatii nasoale. Si daca stau sa gandesc logic imi dau seama ca s-a dat vecinu de sus jos din pat, sau a tras apa, dar daca de ex sunt in bucatarie si vad intuneric in sufragerie si aud un sunet de la vecini pe moment imi trec numai tampenii prin cap si intru intr-o panica groaznica. SI asta doar vazand intuneric in alta camera.

#17 2009-08-20 00:33:38

carmen_21
Insomniac member

wra, nu te mai ingrijora ...
e bine sa chemi un popa oricum big_smile

mie nu mi place sa dorm in alta casa... mi se pare exagerat de cald... pt ca eu doar vara - iunie,iulie si august dorm in pijamale subtiri si invelita cu cearceaf... in rest, pijamale groasa si patura/plapuma
cred ca e si din cauza ca stau la curte hmm

#18 2009-08-20 00:34:13

wra_blu
Banat

eu nu inteleg fenomenul asta cu frigul lol...cui i-am spus ca dorm cu pijama si cu pilota in timpul verii a zis ca sunt cu capu lol...

#19 2009-08-20 00:34:42

carmen_21
Insomniac member

aoleu... ati dat-o in povesti d-astea
eu ma culc, ca sa nu se poate chicot
deja mi e cam frica

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.