|
Nu esti logat.
Cum se iau ovulele Macmiror?#1 2009-08-20 09:29:58
Cum se iau ovulele Macmiror?Am fost la ginecolog si mi-a prescris sa iau cate un ovul Macmiror seara. Problema mea e ca nu stiu ce sa fac dupa ce-l introduc in vagin. Il las acolo pana a doua zi si atunci ma spal? Sau il las doar cateva ore si ma spal dup-aceea? Si trebuie sa ma spal bine si inauntru sau doar pe afara? Offline #2 2009-08-20 11:12:45
Re: Cum se iau ovulele Macmiror?Nu stiu sigur daca ai voie sa te speli in vagin pe durata tratamentului, mai asteapta pareri, dar in orice caz, trebuie lasat acolo cel putin pana a doua zi, nu trebuie sa te speli dupa cateva ore. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2009-08-20 21:59:55
Re: Cum se iau ovulele Macmiror?SweetAmber,daca medicul nu ti-a spus sa faci spalaturi in interior, atunci limteaza-te doar la exterior. Ovulele trebuie lasate pana dimineata. Offline #4 2010-01-15 20:23:02
Re: Cum se iau ovulele Macmiror?Fetelor... pot sa iau ovulele macmiror atata timp cat sunt pe stop? Offline #5 2010-01-15 20:40:37
Re: Cum se iau ovulele Macmiror?eu ma spalam inauntru inainte sa imi pun ovulul macmiror, dar depinde ce ti-a zis tie ginecologul....si da trebuie lasat peste noapte, iti pui un absorbant! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-27 00:46:43
Re: Cum se iau ovulele Macmiror?Mie mi-a zis ginecologul sa nu folosesc ovule in perioada delicata. Este foarte posibil sa le folosesti degeaba... Astepti pana iti trece si apoi le pui. Bafta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|