|
Nu esti logat.
Va rog ajutati-ma cu un sfat!#1 2009-08-20 20:40:29
Va rog ajutati-ma cu un sfat!Fetelor....Eu mi-am inceput viata sexuala ieri, cu iubitul meu. A fost frumos si sunt fericita. M-a durut, dar nu insuportabil iar sangerarea a fost usoara pe moment, insa azi am sangerat toata ziua. Oare cat va mai tine asa??? Eu cred ca m-a dezvirginat, dar oare e posibil sa nu fi reusit?? Maine a-si vrea sa facem din nou sex si sper sa nu sangerez. Ati trait experiente similare? Pls ajutor! Offline #2 2009-08-20 20:42:30
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!si eu am sangerat,chiar cateva zile gandeste-te,acolo e o rana... s-a rupt ceva... nu se vindeca chiar peste noapte,nu-i asa? Offline #3 2009-08-20 20:45:34
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!asa e... te-a dezvirginat Offline #4 2009-08-20 20:51:17
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!Mutumesc...m-am mai linistit! Sunt mai panicoasa din fire! Offline #5 2009-08-20 20:52:32
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!toate suntem,la inceput calmeaza-te cand ai vreo nelamurire,nu ezita sa intrebi Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-20 21:21:13
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!si ar fi bine sa mai astepti nitel... pana trece sangerarea... e risc ceva mai ridicat de infectii daca faci sex acum e ca si cum "freci" o rana deschisa Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #7 2009-08-20 21:49:41
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!eu 6 zile am sangerat zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #8 2009-08-20 21:55:00
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!eu vreo 3-4 daca mai tin bine minte. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #9 2009-08-20 22:29:22
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!
si eu la fel... Offline #10 2009-08-20 23:26:45
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!eu am sangerat doar atunci pe moment..au curs cateva picaturi si atat:D numai ca au trecut vreo 3 luni de atunci..si inca mai am dureri in timpul actului:( •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #11 2009-08-21 15:35:14
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!eu nu am sangerat deloc,dar in schimb m'a durut.. Offline #12 2009-08-24 09:12:27
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!la mine au fost doar cateva mici picaturi ..a doua zi de dimineatza,dar nu a durut asa rau precum credeam sau sa curga mult sange asa cum mi-au spus prietenele.... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #13 2009-08-24 10:26:04
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!eu am sangerat in prima seara de parca aveam menstruatie si m-a durut rau de tot...nu puteam sa stau nici in fund...iar apoi tp de 3 zile sanrgerari continuee, dar in cantitati mai mici si tot ma durea si am zis k eu nu mai fac nimik...dupa 10 zile am facut-o iar si iar a curs sange dar mai putin si cam dupa al 4-lea contact sexual nu a mai curs delok....asa ca , dar stiam ca sunt ff rigida la himen , ca mi-a zis doctorita mea ginecolog, cand eram virgina, cahiar mi-a sugerat k daca nu va reusi sa ma dezvirgineze sa merg la ea si daca e ff dureros...dar ...( Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #14 2009-08-24 14:06:15
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!Probabil o avea mai subţire şi nu a făcut rupturi prea mari. Ultima oara a fost editat de James (2009-08-24 14:06:43) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #15 2009-08-24 14:09:50
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!da ai dreptate james depinde cat de inzestrat e baiatul....al meu avea ''saracu'' si lungime si grosime...din belsug:)) Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #16 2009-08-29 18:31:48
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!Cand am facut-o prima data nu s-a intamplat nimic, nici durere, nici sange. Tipul cu care eram atunci era f slab dotat si nici super experimentat nu era.Am continuat relatia timp de 1 an ( cu intermitente) insa de fiecare data cand faceam sex nu s-a intamplat nimic. Apoi l-am cunoscut pe actualul iar cand am facut dragoste mi-a curs f f f mult sange. Eu eram cuprinsa de febra momentului si nu mi-am dat seama, am crezut ca sunt f excitata. Cand am vazut ca era patata intreaga lenjerie inclusiv salteaua am zis ca mor de rusine, mai ales ca eram la hotel.Am avut noroc ca el coborase sa inoate iar eu am intors salteaua si am cerut sa schimbe lenjeria( eram verde albastra de rusine). Actualul o are si ''hudge''. La interval de cateva ore am facut-o iar si iar a curs sange insa nu asa de mult si a inceput sa doara. Dar la cat este al meu de obsedat de sex ( asta ar face-o cu tot ce misca) nu a fost un impediment sa nu continuam. Offline #17 2009-08-29 21:56:22
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!6 zile? de ce asa mult doar nu e ca la menstruatie.... Offline #18 2010-07-22 00:49:18
Re: Va rog ajutati-ma cu un sfat!La mn nu a curs nimic si nu a fost nici o durere extraordinara:X Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|