|
Nu esti logat.
Actiune Oligometril#1 2009-08-20 21:33:47
Actiune OligometrilBuna! Am avut ultimul ciclu acum 49 de zile si de ceva vreme a tot avut tendinta sa intarzie mai mult sau mai putin (pana luna asta nu mai mult de 38 zile). Am fost la medic si mi-a zis ca am chisturi pe ovare si mi-a recomandat Oligometril (1cp x 2 ori pe zi timp de 5 zile) pentru a veni menstruatia si apoi din prima zi yasmin. Offline #2 2009-08-20 22:23:27
Re: Actiune Oligometrilsincer e prima oara cind aud de produsul asta...nici nu stiu daca exista in Romania... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-08-21 10:00:54
Re: Actiune OligometrilMultumesc pentru raspuns si imi cer scuze de greseala. E vb intr-adevar de Orgametil. Nu era f lizibil scrisul si am descifrat gresit... am fost la farmacie si era intr-adevar vb de Orgametril. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|