homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Actiune Oligometril

#1 2009-08-20 21:33:47

_mirela
New member
Inregistrat: 2009-08-20

Actiune Oligometril

Buna! Am avut ultimul ciclu acum 49 de zile si de ceva vreme a tot avut tendinta sa intarzie mai mult sau mai putin (pana luna asta nu mai mult de 38 zile). Am fost la medic si mi-a zis ca am chisturi pe ovare si mi-a recomandat Oligometril (1cp x 2 ori pe zi timp de 5 zile) pentru a veni menstruatia si apoi din prima zi yasmin.
As dori sa intreb ce efect are exact oligometrilul incat produce aparitia menstrei.
Multumesc!

#2 2009-08-20 22:23:27

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Actiune Oligometril

sincer e prima oara cind aud de produsul asta...nici nu stiu daca exista in Romania...
pe de alta parte sunt aproape sigura ca el are un prospect in cutia lui si deci ca putem citi acolo ce si cum cu el
foarte probabil insa e un produs hormonal(gen orgametril) adica un progesteron de sinteza

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-08-21 10:00:54

_mirela
New member
Inregistrat: 2009-08-20

Re: Actiune Oligometril

Multumesc pentru raspuns si imi cer scuze de greseala. E vb intr-adevar de Orgametil. Nu era f lizibil scrisul si am descifrat gresit... am fost la farmacie si era intr-adevar vb de Orgametril.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.