homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale,laxative,menstruatie...help?!

#1 2009-08-21 15:13:05

ioanamiruna
New member
Inregistrat: 2009-05-07

anticonceptionale,laxative,menstruatie...help?!

In urma cu mai bine de 3 sapt am postat un msj in care va spuneam ca am avut un contact sexual neprotejat cu iubitul meu,acesta si`a dat drumul in mine,iar eu luam laxative Tranz Activ. Raspunsul dvs a fost atunci de a avea protectie suplimentara timp d 7 zile daca am mai mult de 4 scaune intre 2 pastile de Logest. Protectia suplimentara nu a mai fost necesara deoarece nu am mai avut contact sexual.In schimb mi`am luat pilulele de Logest in continuare si din cand in cand mai foloseam si pastile de Tranz Activ.Folia de Logest s`a terminat marti,iar astazi trebuia sa`mi vina si nu mi`a venit...se poate sa fiu insarcinata avand in vedere k foarte rar imi intarzia?!Adik luand peste 14 pilule de la ult contact sexual (avand in vedere k am luat laxative) ar exista posibilitatea asta?

Multumesc anticipat

#2 2009-08-21 16:44:40

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: anticonceptionale,laxative,menstruatie...help?!

Am lasat link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-08-26 09:55:32

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: anticonceptionale,laxative,menstruatie...help?!

ioana, sincer ma indoiesc de faptul ca ar putea fi vorba de o sarcina
hai sa mai asteptam nitel, eu cred ca va veni menstra...
daca nu vine totusi, fa un test de sarcina(exista si ghinioane, insa eu nu prea cred)...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.