homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare pot fi insarcinata?

#1 2009-08-21 21:39:37

marcela2009
Membru
Inregistrat: 2009-08-21

oare pot fi insarcinata?

acum 2 sapt am facut un avort si din data de 12.08.2009 am inceput sa iau anticonceptionale YASMIN, aproape la o sapt de cand le iau(18.08.2009) am facut baie cu sotul meu si cred ca a...in vana...cand am observat am iesit dar acum mi-e teama sa nu fiu dinou gravida...mentionez ca si prima data cand am ramas a fost ceva stupid si practic imposibil(s-a rupt prezervativul-ceea ce nu ni s-a mai intamplat niciodata timp de 3 ani jumate si apoi am luat corect postinor2)...sper ca nu ma considerati paranoica...
sunt sanse sa fiu dinou insarcinata?
am mai auzit cazuri de persoane care au luat corect anticonceptionalele, totusi au ramas insarcinate si cunosc un caz in care copilul a fost pastrat si parinti au intampinat tot felul de probleme...
acum nu stiu ce sa fac sa intrerup anticonceptionale? dr mea a spus ca ma ingrijorez degeaba, dar asa a spus si prima data, chiar si dupa 1 ecograf...(adevarul e ca erau doar 2 sapt si 4 zile de sarcina)si totusi...grater...nu stiu ce sa fac...va rog raspundeti-mi

#2 2009-08-22 12:34:39

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

Re: oare pot fi insarcinata?

daca ai luat din prima zi de ciclu pastilele nu ai de ce sa iti faci griji

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.