|
Nu esti logat.
Sortis - atorvastatina#1 2009-08-22 19:51:26
sortis - atorvastatinaDe aproximativ 2 ani de zile in urma analizelor s-a constatt colesterolul marit (250 - maxim admis in limite normale este 220). Mi s-a recomantat o reteta, trebuie sa iau medicamente Sortis (10 mg) pt o perioada de 30 de zile indicat pt scaderea grasimilor din sange, dupa care sa refac analizele. Din prospect am aflat ca Sortis interactoaneaza cu anticonceptionalele orale - eu iau Yasmin de aproximativ 4 ani fara intrerupere. Offline #2 2009-08-22 19:55:14
Re: sortis - atorvastatinaEu zic ca poti sa iei in paralel ca nu are nimic, ideea e ca scade protectia, dar daca zici ca nu ai contacte sexuale nu e nicio problema. Daca totusi se intampla sa ai, protejati-va suplimentar pe perioada tratamentului efectiv + inca 7 zile de la terminarea lui. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2009-08-22 19:58:22
Re: sortis - atorvastatinaNu e o pb pt mine daca Aceste pastile pt scaderea colesterolului au ca efect diminuarea rolului anticonceptionalelor, de protectie impotriva unei sarcini nedorite. Imi este teama sa nu aiba reactii adverse. Banuiesc ca am colesterolul marin si din cauza anticonceptionalelor, "ajuta" in acest sens plus lipidele din mancare, nu am un regim alimentar prea echilibrat din pacate. Offline #4 2009-08-22 20:01:29
Re: sortis - atorvastatinaAm inteles. Atunci sa vedem ce zic fetele cu privire la problema ta cu colesterolul Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2009-08-23 19:18:14
Re: sortis - atorvastatinaTrebuie sa intrerup Yasmin in perioada in care iau Sortis sau pot sa continui sa iau si pastilele contraceptive si cele anticolesterol simultan? Ultima oara a fost editat de dannonne (2009-08-24 10:51:26) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|