homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Drajeurile de Karissa au toate aceeasi concentratie de hormoni?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Drajeurile de Karissa au toate aceeasi concentratie de hormoni?

#1 2009-08-23 00:05:01

lebadusha
Membru
Inregistrat: 2009-08-22

Drajeurile de Karissa au toate aceeasi concentratie de hormoni?

Buna, am o dilema,
iau Karissa, am luat o luna am facut o luna pauza si apoi iar am inceput, doar ca ultimele doua drajeuri le-am luat gresit, am sarit doua zile, nu le-am luat pe cele corespunzatoare zilei respective pentru ca le-am luat pe intuneric big_smile,
intrebarea mea e, au aceeasi concentratie de hormoni toate drajeurile si pot sa iau in continuare intorcandu-ma la cele pe care le-am sarit? sau nu? si daca nu sa nu le mai iau si sa incep din nou la ciclul urmator?, le iau deja de doua saptamani intru intr-a treia saptamana smile

PS: e rau c-am facut pauza o luna?

sper ca am fost destul de explicita sa ma puteti lamuri....
multumesc anticipat

#2 2009-08-23 00:16:06

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Drajeurile de Karissa au toate aceeasi concentratie de hormoni?

karissa sunt anticonceptionale monofazice, deci au aceeasi concentratie de hormoni. le poti lua cum vrei, doar sa le iei pe toate
nu trebuia sa faci pauza aia... nu e mare problema, dar risti dereglari de la astfel de pauze

#3 2009-08-23 00:16:13

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: Drajeurile de Karissa au toate aceeasi concentratie de hormoni?

da, toate pastilele au aceiasi concentratie.
Nu stiu cat e de rau ca ai facut pauza, da oricum nu prea isi au rostu pauzele, ca in felu asta ai putea tu sa ai diferite dereglari (de menstruatie etc)

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Drajeurile de Karissa au toate aceeasi concentratie de hormoni?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.