homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dependenta de jocuri pe computer

#1 2009-08-23 16:01:45

noelle_girl
New member
Inregistrat: 2009-08-23

Dependenta de jocuri pe computer

Cum se poate trata dependenta de jocuri pe computer? Este o problema cu care se confrunta prietenul meu si nu pot discuta cu el despre acest subiect pentru ca el nu admite ca poate fi dependent.  sad  Cat timp el este acasa, computerul lui este mereu aprins...nu are alta activitate in casa decat sa se joace...si unoeri pare ca traieste intr-o lume virtuala. Eu consider ca aceasta dependenta a fost alimentata si de prietenii lui, care sunt si ei obsedati de jocuri. Prietenul meu are 21 de ani si mi se pare complet anormal ce se intampla...mi-as dori sa il ajut, dar e foarte incapatanat cand vine vorba de sfaturi. supa

Ultima oara a fost editat de noelle_girl (2009-08-23 16:02:11)

#2 2009-08-23 16:05:27

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Re: Dependenta de jocuri pe computer

?n străinătate există clinici speciale. La noi... e dificil. Are nevoie de noi prieteni, mai maturi, mai realizaţi, nu pierde-vară care se simt zmei ?n jocuri, tocmai pentru că-n realitate sunt transparenţi.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#3 2009-08-23 16:06:46

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

no bine! daca rezolvi cu prietenul tau iti trimit si eu 2 bucati de "zmei" d-astia unul de 30 si unul de 35 de anisori sa ii vindeci si pe ei  rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#4 2009-08-23 16:08:30

James
Banat

Ăia-s diferiţi... v?rsta e criteriul.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#5 2009-08-23 16:09:53

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

si astora de la ce li se trage? ca inteleg, le place dar sa lase ei si sexul pentru asta???? va

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#6 2009-08-23 16:14:14

James
Banat

Puţine poţi face... din nefericire. Trebuie să realizeze el că-şi distruge viaţa aşa.

#7 2009-08-23 16:35:49

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu l-am tratat pe al meu astfel: am incercat si eu jocul de care se dezlipea el cu greu. Am vazut ce e in jocul ala ce il atrage, si am gasit un hobby comun care avea aceasi chestie. El juca wow, ii placea modul in care putea evolua un peronaj, asa ca pictam miniaturi impreuna si ne luam la intrecere, care este mai bun la asta. De atunci petrecem mare parte din timpul liber impreuna si avem inca un subiect de conversatie.

#8 2009-08-23 16:49:10

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Hah, WOW, da, intr-adevar ... Nu stiu exact despre ce e vorba, dar am auzit ca multi sunt dependenti de jocul asta ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#9 2009-08-23 17:04:06

James
Banat

E o lume virtuală, practic. Plină de nebuni, evident. big_smile

#10 2009-08-24 02:27:47

noelle_girl
New member
Inregistrat: 2009-08-23

al meu se joaca ceva cu nave spatiale...cred ca eve online se numeste jocul...

#11 2009-08-24 04:48:00

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

si eu ma joc si imi place f mult...ma relaxeaza.....si am jucat si wow, lineage, silkroad etc....
daca tot e asa pasionat de ce nu ii spui sa se angajeze ca tester...joaca si face bani...ce poate sa-si doresca mai mult
in lume, industria jocurilor este o afacere chiar profitabila....daca tot ii place asa mult indeamna-l sa se orinteze spre o meserie in domeniu.....sunt deja in romania destule firme de jocuri si filiale ale marilor companii

#12 2009-08-24 08:38:10

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

ia-l frumusel de manuta si mergeti la munte smile cazati-va la o cbana ceva fara tv laptop si altele asemenea si urcati pe munte faceti cat mai multe trasee incat seara sa fie rupt de oboseala!efect garantat!si iubi  meu era maniac cu jocurile si asa l-am vindecat smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#13 2009-08-24 09:00:53

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

noelle_girl a scris:

al meu se joaca ceva cu nave spatiale...cred ca eve online se numeste jocul...

evil on-line....smile)da.... si eu am avut o perioada tareee grea cu jocurile,wow mai exact.in prima faza efectiv l`am pus sa aleaga eu sau jocurile.eu am fost castigatoarea.a urmat o perioada in care le`a lasat mai moale.in prezent ne jucam impreuna wow:)))concluzie:se joaca da f putin,eu am ocupatie(e chiar misto jocu rotfl ) si avem inca un subiect comun .

on-topic:daca partenerul e chiar obsedat de jocuri deastea give him a  reality check.poate sa se joace dar nici chiar sa te ignore.1/2 pe zi e suficient.daca e dispus sa faca sacrificiul asta atunci e super,daca nu eu zic sa`l lasi in lumea lui virtuala.
p.s.noi eram la inceputul relatiei,dar din cauza jocurilor s`a lasat cu o despartire.dupa 2 sap a venit inpoi la mine cu capu in pamant.de atunci nu mai am treaba:)))

eu,tu si restul lumii...

#14 2009-08-24 12:29:43

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

si al meu se joaca dar nu e dependent. e foarte constient de "program". cand e vorba sa le lase, le lasa. ba chiar da sfaturi altora sa nu mai stea atata cu nasul in jocuri ca nu e bine. noi petrecem mult timp in aer liber, ca de casa suntem satui.

#15 2009-08-24 13:55:10

the.duchess
Full member
Inregistrat: 2009-08-06

ce tampenie mi se pare sa fii dependent de un joc... de obicei te comporti mai rau ca un copil, trebuie sa ai un program nu ? k altfel toate ti se dau peste cap....nu cred k poti ajuta pe cineva dependent,el singur trebuie sa`si dea seama de asta....e cam la fel k dependenta de tigari,cafea,droguri etc....

i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..

#16 2009-08-24 14:00:49

James
Banat

Ce t?mpenie mi se pare să fii dependent de ţigări, băutură, droguri...

Jocurile nu sunt cu nimic mai speciale, sunt tot un viciu, dacă nu sunt folosite corespunzător. Dependenţa-i tot maladivă şi ?ajută? la distrugerea ta.

#17 2009-08-24 14:11:43

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

joc si eu wow big_smile din an in paste,da' joc big_smile si al meu e gamer impatimit...  l-am pus sa-si dezinstaleze toate jocurile din comp,si m-a ascultat smile dup-aia i-am reinstalat eu wow,ca vroiam sa ma joc la el big_smile si acu' se mai joaca (virgula) cand ma joc eu tongue adica rar

#18 2009-08-24 14:16:57

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

James a scris:

Ce t?mpenie mi se pare să fii dependent de ţigări, băutură, droguri...

Jocurile nu sunt cu nimic mai speciale, sunt tot un viciu, dacă nu sunt folosite corespunzător. Dependenţa-i tot maladivă şi ?ajută? la distrugerea ta.

nu pot sa cred ca am auzit asta de la un barbat.o em ge! wow

eu,tu si restul lumii...

#19 2009-08-24 14:17:32

James
Banat

Nu beau, nu fumez, nu vorbesc ur?t... ştii tu continuarea. big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.