|
Nu esti logat.
Dependenta de jocuri pe computer#1 2009-08-23 16:01:45
Dependenta de jocuri pe computerCum se poate trata dependenta de jocuri pe computer? Este o problema cu care se confrunta prietenul meu si nu pot discuta cu el despre acest subiect pentru ca el nu admite ca poate fi dependent. Cat timp el este acasa, computerul lui este mereu aprins...nu are alta activitate in casa decat sa se joace...si unoeri pare ca traieste intr-o lume virtuala. Eu consider ca aceasta dependenta a fost alimentata si de prietenii lui, care sunt si ei obsedati de jocuri. Prietenul meu are 21 de ani si mi se pare complet anormal ce se intampla...mi-as dori sa il ajut, dar e foarte incapatanat cand vine vorba de sfaturi. Ultima oara a fost editat de noelle_girl (2009-08-23 16:02:11) Offline #2 2009-08-23 16:05:27
Re: Dependenta de jocuri pe computer?n străinătate există clinici speciale. La noi... e dificil. Are nevoie de noi prieteni, mai maturi, mai realizaţi, nu pierde-vară care se simt zmei ?n jocuri, tocmai pentru că-n realitate sunt transparenţi. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #3 2009-08-23 16:06:46
Re: Dependenta de jocuri pe computerno bine! daca rezolvi cu prietenul tau iti trimit si eu 2 bucati de "zmei" d-astia unul de 30 si unul de 35 de anisori sa ii vindeci si pe ei I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #4 2009-08-23 16:08:30
Re: Dependenta de jocuri pe computerĂia-s diferiţi... v?rsta e criteriul. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #5 2009-08-23 16:09:53
Re: Dependenta de jocuri pe computersi astora de la ce li se trage? ca inteleg, le place dar sa lase ei si sexul pentru asta???? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-23 16:14:14
Re: Dependenta de jocuri pe computerPuţine poţi face... din nefericire. Trebuie să realizeze el că-şi distruge viaţa aşa. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #7 2009-08-23 16:35:49Re: Dependenta de jocuri pe computerEu l-am tratat pe al meu astfel: am incercat si eu jocul de care se dezlipea el cu greu. Am vazut ce e in jocul ala ce il atrage, si am gasit un hobby comun care avea aceasi chestie. El juca wow, ii placea modul in care putea evolua un peronaj, asa ca pictam miniaturi impreuna si ne luam la intrecere, care este mai bun la asta. De atunci petrecem mare parte din timpul liber impreuna si avem inca un subiect de conversatie. Offline #8 2009-08-23 16:49:10
Re: Dependenta de jocuri pe computerHah, WOW, da, intr-adevar ... Nu stiu exact despre ce e vorba, dar am auzit ca multi sunt dependenti de jocul asta ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2009-08-23 17:04:06
Re: Dependenta de jocuri pe computerE o lume virtuală, practic. Plină de nebuni, evident. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #10 2009-08-24 02:27:47
Re: Dependenta de jocuri pe computeral meu se joaca ceva cu nave spatiale...cred ca eve online se numeste jocul... Offline #11 2009-08-24 04:48:00
Re: Dependenta de jocuri pe computersi eu ma joc si imi place f mult...ma relaxeaza.....si am jucat si wow, lineage, silkroad etc.... Offline #12 2009-08-24 08:38:10
Re: Dependenta de jocuri pe computeria-l frumusel de manuta si mergeti la munte cazati-va la o cbana ceva fara tv laptop si altele asemenea si urcati pe munte faceti cat mai multe trasee incat seara sa fie rupt de oboseala!efect garantat!si iubi meu era maniac cu jocurile si asa l-am vindecat Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #13 2009-08-24 09:00:53
Re: Dependenta de jocuri pe computer
evil on-line....)da.... si eu am avut o perioada tareee grea cu jocurile,wow mai exact.in prima faza efectiv l`am pus sa aleaga eu sau jocurile.eu am fost castigatoarea.a urmat o perioada in care le`a lasat mai moale.in prezent ne jucam impreuna wow:)))concluzie:se joaca da f putin,eu am ocupatie(e chiar misto jocu ) si avem inca un subiect comun . eu,tu si restul lumii... Offline #14 2009-08-24 12:29:43Re: Dependenta de jocuri pe computersi al meu se joaca dar nu e dependent. e foarte constient de "program". cand e vorba sa le lase, le lasa. ba chiar da sfaturi altora sa nu mai stea atata cu nasul in jocuri ca nu e bine. noi petrecem mult timp in aer liber, ca de casa suntem satui. Offline #15 2009-08-24 13:55:10
Re: Dependenta de jocuri pe computerce tampenie mi se pare sa fii dependent de un joc... de obicei te comporti mai rau ca un copil, trebuie sa ai un program nu ? k altfel toate ti se dau peste cap....nu cred k poti ajuta pe cineva dependent,el singur trebuie sa`si dea seama de asta....e cam la fel k dependenta de tigari,cafea,droguri etc.... i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline #16 2009-08-24 14:00:49
Re: Dependenta de jocuri pe computerCe t?mpenie mi se pare să fii dependent de ţigări, băutură, droguri... Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #17 2009-08-24 14:11:43
Re: Dependenta de jocuri pe computerjoc si eu wow din an in paste,da' joc si al meu e gamer impatimit... l-am pus sa-si dezinstaleze toate jocurile din comp,si m-a ascultat dup-aia i-am reinstalat eu wow,ca vroiam sa ma joc la el si acu' se mai joaca (virgula) cand ma joc eu adica rar Offline #18 2009-08-24 14:16:57
Re: Dependenta de jocuri pe computer
nu pot sa cred ca am auzit asta de la un barbat.o em ge! eu,tu si restul lumii... Offline #19 2009-08-24 14:17:32
Re: Dependenta de jocuri pe computerNu beau, nu fumez, nu vorbesc ur?t... ştii tu continuarea. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|